Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

bilgiler için çok teşekkürler datlumŞeniza.s. uzun uzun yazamıyom peşimde es sedelikafadulden hemen kaçmam lasım

bilgiler için çok teşekkürler datlumŞeniza.s. uzun uzun yazamıyom peşimde es sedelikafadulden hemen kaçmam lasım

rica ederim dikkate aldıgınız için ben teşekkür ederim buyrunnnnnnnnn ben ona senin burda oldugunu az önce bagıra bagıra söylemedim :sinifsinif: gerçekten :gitme:

Hoş buldum bidenem Şeniz

Napıosunuz bakkem
ahanda bu esse sekerı ıle bulusduk bugun dadlım kaydirigubbakcemile3kk kaynayan kazan oldu tabııkıdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kırmızı tutkunlarını biliyosun:jeyyar:...biz neden kızardık:kedi:
ama ben akrep burcuyum ve kırmızı sıyah benım rengımdır..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ailesinden dayak yiyenlerin ve psikolojisi bozuk olanların mor takıntılı oldugunu biliyo muydunuz :kedi: hehehe sırnaşık şey

:dance:

evet cok takıntılıyımdır.. hele de aaılemden yana.. :1closedeyes: bak sımdı cokk fena taktım saa..

gicik oldugum bi sey daha var burda, hani hemen kocam beni aldatip da bosairim diyen var ya onlara, niye mi ?
cunku hemen bosanamazlar da ondan once mahkemeye gidilir, savci da dilekceye bakar okur, ondan sonra kim bilir kac gun kac ay surer, ona gore bosanilri :kedi:zemuszemusdelikafadulden

cnm bız senle suıtte bosandık dımıı :)
daha ne konusuyon cır cır cır cır:))

sen dun gecekı gasosların etkısındesın sanırım.. :jeyyar: ne dersın.. yerimseniben

beren hhele sukurn yetıstın
ya bugn suıtme gelen cok
ama kabul gunum degıl sen bızahmet
ılgılen yarına artıkın:)

bu gece hepinise gıcık oldum:umursamaz: kimse orda ki fişleme meşaşıma bişi demedi:umursamaz:

bana gay topiki haber verecektinis gittiniz gerecek topik haber ettiniz...size gıcık oldum işte:umursamaz:

"Gıcık Daire Başkanı" olarak bu topikte beklicem işte:umursamaz: ..gelmicem geyikhaneye....:umursamaz: gıccık oldum hepicenize :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…