- 19 Şubat 2009
- 311
- 2
vereliniortak bence dekötükedihüso aman burlarda oldumu çaktırma talescim:1ninca:
es_Seee SArdunyaaaaaaaa burdaaaaaaaaaa delikafadulden değil canım :sinifsinif: , az önce getti :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vereliniortak bence dekötükedihüso aman burlarda oldumu çaktırma talescim:1ninca:
hiç bişe yapmaz tabiki ama renkler gerçekten önemli aynı elektrik olaayı gibi.. herkesin yaydıgı bi elektik oldugu gibi renkler de vardır. hatta emar denilen alet renklerimizle belirler hastalıgın nerde oldugunu :gitme:
es_Seee SArdunyaaaaaaaa burdaaaaaaaaaa delikafadulden değil canım :sinifsinif: , az önce getti :gitme:
bilgiler için çok teşekkürler datlumŞeniza.s. uzun uzun yazamıyom peşimde es sedelikafadulden hemen kaçmam lasım
bilgiler için çok teşekkürler datlumŞeniza.s. uzun uzun yazamıyom peşimde es sedelikafadulden hemen kaçmam lasım
cnm benım sen yakaldıkca boyle ılan et bne ucayım hemnkaydirigubbakcemile tepesıne:)
ahanda bu esse sekerı ıle bulusduk bugun dadlım kaydirigubbakcemile3kk kaynayan kazan oldu tabııkıdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Hoş buldum bidenem Şeniz
Napıosunuz bakkem
ama ben akrep burcuyum ve kırmızı sıyah benım rengımdır..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kırmızı tutkunlarını biliyosun:jeyyar:...biz neden kızardık:kedi:
Ailesinden dayak yiyenlerin ve psikolojisi bozuk olanların mor takıntılı oldugunu biliyo muydunuz :kedi: hehehe sırnaşık şey
:dance:
gicik oldugum bi sey daha var burda, hani hemen kocam beni aldatip da bosairim diyen var ya onlara, niye mi ?
cunku hemen bosanamazlar da ondan once mahkemeye gidilir, savci da dilekceye bakar okur, ondan sonra kim bilir kac gun kac ay surer, ona gore bosanilri :kedi:zemuszemusdelikafadulden
gicik oldugum bi sey daha var burda, hani hemen kocam beni aldatip da bosairim diyen var ya onlara, niye mi ?
cunku hemen bosanamazlar da ondan once mahkemeye gidilir, savci da dilekceye bakar okur, ondan sonra kim bilir kac gun kac ay surer, ona gore bosanilri :kedi:zemuszemusdelikafadulden
"Gıcık Daire Başkanı" olarak bu topikte beklicem işte:umursamaz: ..gelmicem geyikhaneye....:umursamaz: gıccık oldum hepicenize :umursamaz:
bu gece hepinise gıcık oldum:umursamaz: kimse orda ki fişleme meşaşıma bişi demedi:umursamaz: