Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

KK nın en büyük problemi bu zaten düşünceye saygı duymamak, ben artık alıştım, başlık sahibinde potensiyel görüyosam hiç başlığına yazmııyorum, aslında böyle olunca başlık sahibi kaybediyor, bu kadar çeşitli düşünceden, bu kadar farklı bakış açılarından mahrum kalıyor. Halbuki her farklı bakış açısını değerlendirse kendi karlı çıkcak haberi yok.a.s

yok anam yok hayatın içinden bölümünden sırf bu yüzden uzak duruyordum...dün yaptım bir cahillik gittim...gene gıcık ettiler beni...
bi daaa oraya gitmem:umursamaz:

biraz önce yine sinir oldum.yazmış hatun boşanıyormuş daha kocayı boşamadan evli amiriyle çıkmaya başlamış.adam da hatuna hiç hayır dememiş.amirin eşi olayları öğrenmiş ben şimdi napayım diye akıl sormuş.aklınca nafaka alamam çocuğu kaybederim akıl verin demiş.buna ben elinin körünü yap derim offffffffffffff şiştim yine.

Allah tepenızden baksın gıcık gadınla.. :umursamaz: kk bıttı sıra bırbırınıze mı sardınız gıcık oldum dıyee.. :gitme: ben alayınıza gıcıkım haberınız ossun.. :umursamaz: :lepi:

bende sana gıcığım topiğime gelip abuk subuk mesajlar yazıyorsun:mymeka: (spirulina topikime yazan ....o kendini biliyor....)

Son düzenleme:
kk hatunlarını anlamıyorum ya, geçen gün gay lar yüzünden birbirlerine girdiler, bugunde çamaşırı oğlan evi tarafından alınmayan gelin yüzünden birbirlerine girdilerkaydirigubbakcemile3

kk hatunlarını anlamıyorum ya, geçen gün gay lar yüzünden birbirlerine girdiler, bugunde çamaşırı oğlan evi tarafından alınmayan gelin yüzünden birbirlerine girdilerkaydirigubbakcemile3
gay konusuna bısı yazdım kapandı ıc camasırı konusunada yazdım beklıyom kım atlıycak dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

moralım bozuldu ıcım sısdı canım sıkıldı.. :sinifsinif: gıcık oldum.. :mymeka:

gay konusuna bısı yazdım kapandı ıc camasırı konusunada yazdım beklıyom kım atlıycak dıyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

o konuyu ilk açıldığı zamanlarda gördüm ama yazmadım:umursamaz:dün gece sana yetmemiş anlaşılankaydirigubbakcemile kıs linç edeceklerdi seni az kaldı:1shok: hala akıllanmadın mılaelaelaelaelae

bence damat almalı:umursamaz: oh bea kimsenin fikrini bilmeden yasdımzemuszemustakıları damat harcayacak nasılsa :jeyyar:...arkadaşlar konu dışına çıkmayalım:jeyyar: burası geyik topiki :jeyyar:

o konuyu ilk açıldığı zamanlarda gördüm ama yazmadım:umursamaz:dün gece sana yetmemiş anlaşılankaydirigubbakcemile kıs linç edeceklerdi seni az kaldı:1shok: hala akıllanmadın mılaelaelaelaelae
100 kısıde gelse benı lınc edemez bu hakkı vermem onlara ıcımden gecenlerı soylemek lınc edılmek olmamalı kkda bu devır bıtmelıartık..
hem benım koruyucu melegım var sen yane :)..
kımsenınde lınc ettıgını dusunmedım aslında cunku herkes ıcındekılerı dedı buda hoşuma gıttı aslında:)..

Bir başından bir sonundan okuduğum için don mevzusunu pek anlayamadım ama geçen gün için dünya gaylar günü olabilme ihtimali hususunda şüphelerim var.CADIARZU

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

X