ohh bee..supper oldu bu bılgıler.. nasıl rahatladım.. :lepi: yoksa o morlara cok pıs takacaktım az kalmıstı.. :1closedeyes: en mor benım :lepi: baska mor tanımam.. klava: avtarımdan yazılarımın rengınden ruh halımden bıle bellı nasıl morardıgım.. :jeyyar: napıım cok sevıyorum.. :kedi:
Ailesinden dayak yiyenlerin ve psikolojisi bozuk olanların mor takıntılı oldugunu biliyo muydunuz :kedi: hehehe sırnaşık şey
:dance:
En çok intihar edenlerinde kafamçokkarıştı :gitme:
:bbo::bbo::bbo::bbo:ve de sapiklarin :) şakkıdı ozellikle mor ve kahverengi
ama ama ama sayende dıyet gıtcek sımdı:1shok:ah bir de kaju fistikli kremali limonlu bruksel lahanasi salatam varkiiiiiiiiii :1shok: aha boyle oluyon yiyince tamam sustummmm cokacimcoook
hoşgeldın dadlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanSelamlar, öpücükleropuyorumnanaktan
Tikat ettiyseniz ben geldimzemuszemus
Ailesinden dayak yiyenlerin ve psikolojisi bozuk olanların mor takıntılı oldugunu biliyo muydunuz :kedi: hehehe sırnaşık şey
:dance:
hoşgeldın dadlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Onceden gicik oldugum sey vardi, hani ilk uye oldugun dk da cinsellik topigne gum hucum ediodu millet, adam hemen cinsellige yonelik mesaj acio, e normal bizde erkek diye supelenik demi emmeartik no problem .
+18 cinsellik deme çok utanıyrum:kedi:
:bbo::bbo::bbo::bbo:
pekı sıyah ve kırmızı tutkunları ne olıy dadlım....:gitme:
mor aynı zaman da ruhani bir rengktir ..zenginlik rengki olduğu için ruhani zenginliği temsilen mor kullanılır....