- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
yeeesss amarıkada purple=moneykaydirigubbakcemile3
ingişcem nassı ama :roflol:
engilişceniz förfekt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeeesss amarıkada purple=moneykaydirigubbakcemile3
ingişcem nassı ama :roflol:
Ben seni simdi bi morartirdim emme buyumsun
selam :jeyyar:
sardunyam sen nıye burdasın klava:
:sm_confused:
kacmaaa kaydirigubbakcemileklava::sm_confused:
sardunya bu yapar dermişim :roflol:anaaaaaaaaaaa sattı bizi 2 dk da ee pes:dilcikar::dilcikar:
muahahahhaha
morun depresyon rengi olduğunu biliyorum...demek takıntı temellerin de depresyon varCADIARZU
anaaaaaaaaaaa sattı bizi 2 dk da ee pes:dilcikar::dilcikar:
bende renk takıntılığı yok ama genel olarak kıyafet seçimim de toprak kahve tonlarını seçerim...ama bu takıntı halinde değil .. kırmızıyı da severim ...siyahı sevmiyom:umursamaz:hele hele lacivert hiç birşeyim yok lmaz: jeanler hariç:asigim:...talescim bunun bir anlamı var mı fisfisfis bi de oranjı severim...bi de sarıyı severim...bi de maviyi severim...bi de fıstık yeşilini severim bi de pembeyi severim...bi de beyazı severim....
anaaaaaaaaaaa sattı bizi 2 dk da ee pes:dilcikar::dilcikar:
çaktırma esse den gaçıyoom:1ninca:
sence benden kacılırmı :jeyyar:
lazkopat lazrail
ofkopat ofrail
........es_Se....
hmmm turuncudan sebep duygusal ve neşelisin. yeşilden sebep istikrarlı ve kendinden eminsin...sarıdan ötürü de otoriter güç olma eğilimin cok yüksek. kırmızıda da atak kişilik eğilimi öndedir. mavide iç güdü sezgilerin gücüdür. oldu mu acaba fisfisfis
anam çarpılcan yapma gözüm :gitme:
anam çarpılcan yapma gözüm :gitme:
vereliniortak bence dekötükedihüso aman burlarda oldumu çaktırma talescim:1ninca:
:1shok: beni anlattınkafamçokkarıştı tebriklervereliniortak....sevmediğim renkler beni nabarCADIARZU