Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

ayy ben de bu gebeye gıcık oluyorum...(hamiş demedim dikkatinizi çekerim...
söylediğini yapmış...gitmiş üçüz olur yazmış yaaa...
nerden sarıldı başıma ki acep...ya benden önce doğurursa...ooofff offff....

Bütün gıcık olduğum şeyleri yazmışsınız bak yaa :umursamaz:
İşte ben de buna gıcık oluyorum kaydirigubbakcemile3
Önce ben düşünmüştüm oysa kiiii gamyoncuiremsu naniknanik

bide sevgilim soyunmadan elleşti sürttü acaba hamilemiyim?

diyenlere.....konuyu açıp kaybolanlara sinir oluyorum....

bide ben biliyorum havası atanlara......

Hamişler , Hatuşlar, Kocişler, Çocişler
köpişler, Kedişler, Kaynişler, Dedişer, Nenişler
Her şeyi yumuşatanlara çok şaşırıyorum hiç bi anlam veremiyorum buna benneyaptımki

Kimse kızmasın, darılmasın, alınmasın ama;

Kesinlikle çok itici geliyor kafamçokkarıştı

Neden bilmiyorum, okurken inanılmaz rahatsızlık veriyor bana delikafadulden

Hamile, Gebe, Koca, Eş, Köpek, Kedi, Kayınvalide, Dede, Nene vs. Yazmak daha mı zor :sinifsinif:

Gerçekten çok sevimsiz :1no2:

Hiçbir noktalama işareti kullanmadan 1.5 m boyunda bir paragraf yazanlara hem gıcık hem sinir hem kel hem fodul oluyorum.

bir kerem internet tarihinde hiçbir yerde kayınvalideye kayniş dendiğini sanmıyorum. sevenler kayınvalidem sinir olanlar kaynanam der :roflol:

tek tıklama ile bütün dünyayı kurtardığımız konulardan hoşlanmıyorum. önceden de yazmıştm galiba ama...

birde başlık atılıyorya;hamiş adayları,anniş adayları,bebişim bugün çok kokoş,kocişiniz şöylemi,böylemi,gelirsem senin o göbişini öperim........ıyyghhh valla banada itici geliyor yazdım ama lütfen kimsenin kalbi kırılmasın kimlerin yazdığından haberim yok dikkatimi çeken aklımda kalan yazıalr sadece.

benim kalbişimi kırdın emoşcum... madem hoşlanmıyon sen niye emoşsun lülülülülülü

Cinsellik ya da jinekolojiyle ilgili yorum yaptığımda bazen sen bekarsın bi kere ne biliyosun ki diyenlere de sarı kart gösteriyorum.
Hee orda bekar yazıyo biliyoruz da, boşanmış diye bi seçenek yok ondan öyle yazıyo mecburen.
Oysa tevellüdüm cilalı taş devrine dayanır a.s dana kadar kızım var. :ecrin_bebek:
Bekarlara önyargıyla yaklaşmayalımmmm :enbuyukkk: devlet buna bişii yapsın :roflol:

Ayyy kızlar bi de burnum akıyo diyene bile sen bi psikoloğa git diyenlere de sinir oluyorum.
Ayağım burkuldu psikolog, sabah geç kalktım psikolog, Bihter Behlülü öptü ayyyy.... koş koşşş hemmen psikologggg :roflol:

kocam benle ilgilenmiyo diye biri dertlenir hemen akıl verirler açık bişeyler giy evde accık kırıt.. bunlara rağmen ilgilenmiyosa kesin aldatıyo seni...

halbuki adamın 2 dakka huzura ihtiyacı var demek.. çeneni kapatıp otursan adam düzelecek :mymeka:

zemuszemus zemuszemus

çok güzel yazmılsın canım ya
:roflol::roflol:

ayyy gene geldi bu gebe peşimden.
nereye yazarsam yazıp beni bulup alıntılayıp laf sokmasına sinir oluyorum.
iyi ki peşinden gebe kaldım.
her yerde buluyor beni şimdi
naniknanik

birtane daha buldum hemen yazıyorum :)
herhangi bir konuda fikir yada bilgi almak isteyen birine ''üzgünüm canım bu konuda sana yardımcı olamıycam'' diyenlere sinir oluyorum
madem o konuda bilgin yok ne diye yazıyosun amaç ne msj sayını arttırmak falanmı yoksa sadece sanamı sorduğunu zannediyosun :))))

her konuya kes yapıstır yapar gibi aynı cümleleri yazanlara sinir oluyorum
nerde görsem aynı mesaj ismini görmedende tanırım artık :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…