Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

birtane daha buldum hemen yazıyorum :)
herhangi bir konuda fikir yada bilgi almak isteyen birine ''üzgünüm canım bu konuda sana yardımcı olamıycam'' diyenlere sinir oluyorum
madem o konuda bilgin yok ne diye yazıyosun amaç ne msj sayını arttırmak falanmı yoksa sadece sanamı sorduğunu zannediyosun :))))

kimisi sitem ediyorya "30 kişi görüntülemiş 1 kişi cevap yazmamış"

aslında kurukalabalık bekleme yapma demesi lazım

her şeye bir yorum yapmak zorunda kendini hissedip abuk subuk yorum yapanlara.milletin yazdığı yoruma muhalefet olmak için her şeyi üzerine alana.ya kadın fikrini yazmış.yorum yapmak zorunda mısın.

ayyy gene geldi bu gebe peşimden.
nereye yazarsam yazıp beni bulup alıntılayıp laf sokmasına sinir oluyorum.
iyi ki peşinden gebe kaldım.
her yerde buluyor beni şimdi
naniknanik

Kızzz gebeler kimin üçüzü oluyo anlamadım.
Pardon değiştiriyorum kıskanç gebeler gebeler gebeler laelaelaelaelae (bugün çok yoğundum sıyırdım sonunda)

Herşeye gıcık olup, sinir olacak birşey arayanlara gıcık oluyorum değil, olurum :1closedeyes:

Kızzz gebeler kimin üçüzü oluyo anlamadım.
Pardon değiştiriyorum kıskanç gebeler gebeler gebeler laelaelaelaelae (bugün çok yoğundum sıyırdım sonunda)

ay sorma burbukum aklında olsun.
sürtünme yoluyla sevişirken prezervatif kullanırsan üçüzlerin olur.
ben bi gacıya öyle akıl verdim de onu diyo bu beti kılıklısositososito

karşısındakinin tek bir cümlesine hemen teşhis koyan arkadaşlara...hımm bunu söylediğine göre sen busun gibi :sinifsinif:

Misal bir topik var orayaaa sazan gibi hemen geyiğe çevirenlere sinir oluyorum.sohbet etceksen get geyiğeeeee :)
birde rep isterim diyeee rep verenlere sinir oluyorumm.ciddi ciddi rep istiyor yaa :))

benimde en uyuz olduğum şey
çoğunlukla bir derdim var bölümünde oluyo bu tabii
bi konuya yorum yapıldığında bazı sazan arkadaşların yapılan yorumu üzerine alınıp
durduk yere problem çıkarmalarına uyuz oluyorum :eek:lmaz:
dünyayı ben yarattım havasında açıklamalarına hiç değinmiyorum bile :dilcikar:
konuyu durumundan uzaklaştırıp başka bi boyuta taşımalarına gıcık oluyorum :eek:klava:
olay açılan konudan çok daha farklı bi boyut alıyo bu arkadaşlar sayesinde
bence kimse kimsenin yazdığı cevaba karşılık vermeden sadece konu sahibi arkadaşa yardımcı olmak için yorum yazmalılar
önce bunu algılayabilirsek ve durduk yere gocunmamaya çalışırsak çok iyi olacak herşeyy :enbuyukkk:

benim gıcık olduğum bişey daha var buluşma resimleri veya evlerin resimlerini taa orta sayfalarda görmeyi hiç sevmiyorum ya editle başa koy alla alla sayfa sayfa resim ara ohooo

bazı konularda akıl isteyen ya da soru soran kişiyi hemen yargılamalarına nasıl bilmessin gibi alay etmelerine ya da ahlak dersi vermelerine sinir oluyorum kimseyi ilgilendirmez sonuçta bi soru sormuş biliyosan yanıtla bilmiyosan yargılama

bende bi konu açmıştım.neyse bir arkadaş daha önce açmış bilmiyordum.ve bana benim konumu çalmışsın bütün herşeyi aynı demiş.:eek:lmaz:bu benim canımı sıktı.insan önce benim açtığım konuyu açmışsınız der, çalmışsın denmez.söylenecek şeymi bu hatta link bile vermiştim.aynı konuyu bile bile ne diye açayım aptalmıyım ben..bilmeden açmışım işte.:mymeka::tomato:

bir de konu başlıklarındaki " erkeğiniz" lafına tilt oluyorum.

bende üç beş üyenin kendini bu sitenin sahibiymişcesine davranarak takındıkları tavırlara sinir oluyorum.......................................... sonuçta sende bir üyesin bende bir üyeyim... benden fazlan ne???????

yasakkelime yasakkelime yasakkelime
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
:mymeka: :mymeka: :mymeka:

çok ilginç bir konu olmuş bir nefeste okudum :lepi:
bende bilip bilmeden söylenenlerle alay edenlere,durup dururken alınganlık yapanlara ve tek doğruyu kendisi biliyormuş sananlara inanın çok şaşırıyorum:bbo:
kimse hıncını sanal ortamda almaya çalışmamalışakkıdı

kırılmayın ama ben de 2 nin 3 ün beşin katlarında şunu demece
şuraya kadar saymaca şurdan geriye dönmece
tarzı oyunlara sinir oluyorum

ha bir de eşim şöyle eşim böyle diyenlere
senin eşin tam bir odun, öküz vs diyenlere
(tabi eşine fizi ve manevi şiddet gösterenler kesinlikle öküzdürsırnaşık şey)

X