Biz de öyle sanmıştık halbuki!!!fikrimi özgürce söyleyebileceğimi sanmıştım.a.s.
herseyi tersinden anlayana,
anlatsan bile anlamayana yada anlayamayana gicigim:umursamaz:
bu başlığı daha güzel daha komik okurken güldürebilecek bir hale getirmek yerine son sayfalarda yine okumaktan sıkıldığım yazılara yer vermişsiniz... sanal ortam burası eğlenmeye bakın nedir bu gerginlik anlamadım... yeniyim ben bu sitede saç bakımıydı eğlenceydi öyle zaman geçirmeye bakıyorum... bazen doğum hikayelerini okuyup ağlıyorum filan...ama kavga tartışma gördüğüm zaman inanın içim sıkılıyor sinirleniyorum... e birazda başlığa uydurayım yazımı vallada gıcık oluyorum...
Kişisel fikirlerinizi kendinize saklayınız...Topiğin açılma anlamı farklı, yazışmalar farklı. yine kilit attırmak için fırsat kolluyor gibisiniz ....İlk ikaz
Karşısındaki rencide etmekten haz duyanlar,ön plana çıkmaya çalışanlar,dinlemeden anlamadan tanımadan önyargıda bulunup kul hakkı alanlar,kendi görüşlerini mantıksız dahi olsa kafanıza vura vura kabul ettirmeye çalışanlar,dedikodu yapanlar,birbirinin ayağını kaydırmaya çalışanlar,sürekli yıkıcı eleştiri yapıp melankolik takılanlar,küçücük bir tartışmayı söndürmek yerine alevlendirmeye çalışanlar,rep olayını abartıp bütün dünyalarını buna odaklayanlar,özel muhabbete giren ve aile mefhumunu mahremi -sağlık problemleri olmadığı sürece - hiçe sayanlar ağızlarına sakız edenler:gitme:
bunlar olmasa tam süper olacakkaydirigubbakcemile5
-hayatın kendisi bu işte..Burası kocaman bir dünya ,gerçek alemin derin bir yansıması..
kimseyle bir husumetim yok -sanmıyorum- umuyorum..olursa beynimden silip atıyorum ayıklıyorum hüzünleri
bu yazdıklarım her dakika olanlar değil nadiren karşılaştıklarım güzelliklere odaklanmaya çalışıyorum..
İki kafa dağıtmaya ,samimi muhabbete geliyoruz değil mi
Sevgi için yeterli zamanımız yokken bu nefret bu çığlık neden der yazar
bu tür olaylarda tepkisiz,nötr kalmayı tercih ediyorum iyimserim evet fazlası ile iyimser olmaya çalışıyorum çünkü iki günlük dünyada ne kırmak ne kırılmak istiyorum..
Ufak detaylara takılı kalırsak bir adım bile ilerleyemeyiz içimizdeki bu nifak tohumlarını paramparça etmemiz gerekiyor..
Hayat ne kadar kısa ne kadar değerli..
her anını gönlümüzle sevgimizle işlemeliyiz diye düşünüyorum...
herkes herkesi sevmek canım cicim olmak zorunda değil gönül işidir bunlar lakin herkes saygı durmak zorunda birbirine..
keyifli günlere..
:bu arada site kurallarını okudum da üstü kapalı da ola eleştiri yapmak imada bulunmak
kişileri zan altında bıracak yorumlar yazmak yasak
yazdık ama lafımız meclisden dışarı olsun.
son olarak yardım meleklerinde kızılderilileri hindistandaki 5 cocuğu , ıvırı zıvırı koruyalım topiklerinin ne kadar işe yaradığını merak ediyorum...
tam bir paradokssunuz...
ank arkadaşımız da kendi düşüncesini söylemiş zaten...
bu topikte hoşlanmadığınız şeyleri yazarak yaptığınız yorumlar başkalarının davranışlarına karışmak değil mi.
"Bugün ne giydin?" bölümünde kıyafetlere yorum yaparken resimlerin de alıntı yapılmasını sevmiyorum... sayfalarca aynı resimler. Hep alıntı hep alıntı. Kim ne giymiş anlayana kadar başım dönüyo valla...Bölümün adı "Bugün ne gidin çek de görelim" yerine "Bugün ne giymişler alıntı yap başımız dönsün" olsa yeridir yane...
"Bugün ne giydin?" bölümünde kıyafetlere yorum yaparken resimlerin de alıntı yapılmasını sevmiyorum... sayfalarca aynı resimler. Hep alıntı hep alıntı. Kim ne giymiş anlayana kadar başım dönüyo valla...Bölümün adı "Bugün ne gidin çek de görelim" yerine "Bugün ne giymişler alıntı yap başımız dönsün" olsa yeridir yane...