Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

bu başlığı daha güzel daha komik okurken güldürebilecek bir hale getirmek yerine son sayfalarda yine okumaktan sıkıldığım yazılara yer vermişsiniz... sanal ortam burası eğlenmeye bakın nedir bu gerginlik anlamadım... yeniyim ben bu sitede saç bakımıydı eğlenceydi öyle zaman geçirmeye bakıyorum... bazen doğum hikayelerini okuyup ağlıyorum filan...ama kavga tartışma gördüğüm zaman inanın içim sıkılıyor sinirleniyorum... e birazda başlığa uydurayım yazımı vallada gıcık oluyorum...

Kişisel fikirlerinizi kendinize saklayınız...Topiğin açılma anlamı farklı, yazışmalar farklı. yine kilit attırmak için fırsat kolluyor gibisiniz ....ılk ikaz

çok haklısın canım gerçekten amacım tartışma yaratmak değildi üyelerin her zaman girip birilerini direk eleştirmeden rahatsız olduğu olayları genel olarak eleştirmesiydi.teşekkür ederimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Kişisel fikirlerinizi kendinize saklayınız...Topiğin açılma anlamı farklı, yazışmalar farklı. yine kilit attırmak için fırsat kolluyor gibisiniz ....İlk ikaz

teşekkür ederim ablacığım konumu kapatma valla yorumları okurken konuyu açan ben bile aslında doğru yaptığımı sandığım yanlışların farkına varıp hıııı öylemiymiş bidaha dikkatli olurum gibi düşünüyorum konunun amacıda emin olun buydumafoldumbenmafoldumben

cok acil, acil yardim, öldüm bittim, mahvoldum gibi baslikli topicler beni cok rahatsiz ediyor...
cünkü bu basliklar konunun icerigini kesinlikle yansitmiyor...
ve gittikce cogaliyor böyle topicler ve hic dogru degil bence...
zaten burdaki herkes bir sekilde yada elinden geldigince konu sahibine yardimci olmaya calisiyorlar...
böyle görüntü kirliligi yaratan basliklara hic gerek yok bence....

hayat gibi burası da..
tartıştıkça gelişebilip, anlaşılabilip, ilerleyebiliyoruz ..
hararetli yazışmaları okumaktan sıkılmıyorum, paylaşma olmadan ters düşme de olmaz çünki,
iğneli dokundurmalara, imâlara üzülüyorum ben.. manasız buluyorum..
fikirlere değil, kişiye değmelere inciniyorum..
fikrini söyleyip çekilmek varken,, hem yol ağzında durup hem de neden üzerime geliyorsun olmaz ..
biraz özen.. biraz düzey..
hakiki yaşamda da aynı dikkat..
ikili iletişimin gerektirdikleri bence..
yapabildiğimiz müddetçee, yanlış anlaşılmalarda kendiliğinden kaybolabilecektir..

ne güzel yazmışsın libyanacığım valla köşe yazısı okuyorum sandım:)iyimserlikten,saygı duymaktan bahsetmişsin ama nedense okadar kolay kalp kırıyoruzki.sevgi göstermekse dünyanın en zor işi geliyor bize.dediğin gibi 2 günlük dünya bazı şeyleri görmezden gelsek ne kaybederiz:smiley-cool::smiley-cool:

bende katılıyorum libyananın yazdıklarına harfi harfine ve okurken gözlerim doldu gercekten dogruları yazmıs

eyvah hayatım mahvoldu bittim ben vs. başlıkların altından çok alakasız bi şey çıkınca gıcık oluyorum

hımmm
güzel konu...
aslında ben burayı seviyorum çünki sanalda kalmayan çok güzel dostlar edindim
çok faydalı bilgiler öğrendim
yeri geldi can sıkıntımı giderdim

ama bazen benimde çok şok olduğum sinirlendiğim durumlar olmuyo değil

iki gün önce can ciğer kuzu sarması olan kişilerin
ikigün sonra fikir farklılığı yüzünden kişileri topa tutması
günah keçisi ilan etmesi ,dikkatleri tepkileri üzerine çekmesi en şok olduğum şeylerlerden biri...
hatta bu durumu düşmanlığa çevirmeleri de cabası :)
fikir paylaşıyoruz deyip saygı bekleyen kişilerin
farklı bi fikir gördüklerinde hemen tartışmaya çevirmeleri ,aslında saygının ne olduğunu bilmemeleri düşündürücü!

"bügün ne giydin" topiğinde devamlı aynı resimlerini koyup msj kirliliği yapanlara sinir oluyorum
"gördük o resmi koyma yahuuu"

topik açıp sürekli ahlanıp vahlanıp ,hiç derdi bitmeyen ,uzattıkça uzatan ,hatta bazen isteristemez senaryo olduğuna inandığım konuları görmekten sıkıntı geldi

konu açıp sonra ne düşünüp kaldırdıysa sürekli bunu yapanlara da kızıyorum

yazmak istersen sebep çok

Son düzenleme:
"arqadaşlar buqün qafam bozuq" örneğinde olduğu gibi Türkçeyi katledenlere...

son olarak yardım meleklerinde kızılderilileri hindistandaki 5 cocuğu , ıvırı zıvırı koruyalım topiklerinin ne kadar işe yaradığını merak ediyorum...

Arzucom bunu ben de merak ediyorum.
KOnu açtım ağaç alaım ülkemizi yeşillendirelim ben aldım diye bir kişi dönüpte iyi etmişsin bile yazmadı.
Dünyaya sahip çıkalım tamam da ülkemize de biraz el atalım.
Ayrıca şurayı clicle 5 kişiyi doyur laflarının bir kısmı palavra bilmeyen varsa öğrensin.
Bazılarımız anlamadan yardım diye herşeyi tıklıyor.
Ben de bunu anlamıyorum.
İçinizi rahatlatmak adına yapılan işler bunlar bence.
Kmse parasına kıyıpta hayır işlemiyor nedense:umursamaz:
Neyse konu bu değildi ama içimde kalmasın yazdım

tebrik ediyorum sizi.. değişik bir yaklaşımınız var... benim yazdıklarımdan ne çıkardınız da paradoks olduğuma karar verdiniz bilmiyorum.. ama paradoks ne demek sizinle görüyorum..

kk yı seviyorum.. hergün de giriyorum.. paylaşımların faydalı olduğuna inanıyorum.. ama tepkiselliği, tartışmayı amaç edinmiş, huzursuzluğunu forma yansıtmaya çalışan hemcinslerime sinir oluyorum..

buraya gerilmek, sinirlenmek, tartışmak için gelmiyorum... rahatlamak, paylaşımda bulunmak için geliyorum.. güzel paylaşımlarda bulunmak varken nedir bu saldırganlık anlamak mümkün değil...

Son düzenleme:
"Bugün ne giydin?" bölümünde kıyafetlere yorum yaparken resimlerin de alıntı yapılmasını sevmiyorum... sayfalarca aynı resimler. Hep alıntı hep alıntı. Kim ne giymiş anlayana kadar başım dönüyo valla...Bölümün adı "Bugün ne gidin çek de görelim" yerine "Bugün ne giymişler alıntı yap başımız dönsün" olsa yeridir yane...

:roflol::roflol::roflol:

kesinlikle katılıyorum vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…