Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

hmm bide şuna gıcık oluyorumm şöyleki..

gıcıklığı olanlara sevgi pıtırcığı iyilik kumkuması olmayı öğütleyenlere..
valla hiç anlamadım niye gıcık oluyosunki anlamaya çalış yaklaşım göster..

gündelik hayatlarını çok merak ediyorum bu arkadaşların hiç kimseye gıcık olmuyolar mı..

yada gıcık olmanın tanımını baştan yapmak lazım..

ölümüne nefret değildir gıcık olmak..hoşuna gitmemesidir..

En çok kızdığım olaylardan biri şudur
Kadının biri çıkmış eşi yada sevgilisiyle yaşadığı sorunu anlatmış
Yorum yapan başlıyor benim eşim/sevgilim bana şunu yapar asla öyle yapmaz hatta şunu bile yapar beni çok sever bana şunu alır beni gezmeye götürür konuyla alakasız nispet yapar gibi şeyler yazıyor. :sm_confused:
Ayırca sırf derdi olan birine bazı cevapların gıcıklık olsun diye yazıldığına inanıyorum...
Yada jinekoloji bölümünde bir bekar kız bişey sormuş diğeri cevap veriyor "ay inanamıyorum bekarsın ama bakire değilsin,ben bakireydim kesinlikle karşıyım evlilik öncesi cinselliğe"
falan filan yazıyorda yazıyor.
Eee bende karşıyım ama artık kimsenin cinsel hayatına karışmamayı da bu site sayesinde öğrendim.Napalım yani bekar ama bakire diilse :umursamaz:
Yada kıskançlıklar olduğunu düşünüyorum.Bazıları acayip kıskanç.Hatta eskiden canım cicim konuşurlardı şimdi biz laf atıp konuşmaya çalışıyoruz ama cvp gelmiyo mirmirmirmir
Değmez valla herkesi kendi haline bıraktım
Fakat kk'nın hatunlarının hepsini seviyem opuyorumnanaktan
İstisnalar olabilir,kaideyi bozmaz

bahsettiklerinin brkaçı benimde dikkatimi çekti özel bölümlerde özel sorular soran arkadaşlara gelen yorumların yüzde doksanı bekarsın sorduğun soruya bak,bekarsın ama evlilerden çok şe biliyosun gibi yorumlarla soran kişinin bin pişman edilmesine bende karşıyım.evlendikten sonra sütten çıkmış ak kaşık olunmuyorki...sorusuna cevap verip doğruyu anlatmaya çalışsa daha faydalı olur aslında...

kocası ya da sevgilisi kaç kez aldatmış hala bir şans vereyim mi diye bize soran kadınlara.durum ortada neyi soruyorsun adam keyfinde insan akıllanır sürekli kabul eder mi.
evli erkeklerle birlikte olup da bunu çok normalmiş gibi anlatıp bir de destek bekleyen kadınlardan nefret ediyorum.
evlenmeden cinsel ilişkiye girmiş bu konuda sıkıntı yaşayan ya da buna yakın toplumun değer yargılarıyla ters düşen bişey yaşayan bir insan başı dara düşüp burdan medet umarken onu yuhalayan nerdeyse taşlamaya kalkan aslında gerçek hayatında bence yemediği halt olmayan
kırdığı cevizi fındığı fıstığı bile hatırlayamayan kadınlara gıcık oluyorum.

en gıcık olduğum şey, şuan bu konuyu şu kadar kişi okuyor yazıp okuyanların isimleri kopyalanıyor. kendimi yoklamada gibi hissediyorum:))) neden gerek duyuluyor ki buna?

offf of konunun amacı dışında yorumlar yazmayın lütfen ama siz iyi niyetliyseniz polemik ortamı yaratmayınnn....

"Kmse parasına kıyıpta hayır işlemiyor nedense" :1shok:

yardım meleklerinin "şurayı clickle 5 kişiyi doyur" müdamivi olarak sözün bittiği yerdeyim.

tek bir cümlem var sana "bizlerin ne hayır işleyip işlemediğimizi sen bilemezsin".

en gıcık olduğumuz olaylar başlığı değil miydi burası?
herkes gıcık olduğunu yazsın üzerine alınan da gelip cevap versin topiğine dönmüş.

neyse..
ben de hazır gelmişken yazıp gideyim bari..
sevgilimle şu gün seviştim, şuramı elledi, şöyle yaptıydık acaba hamile kalır mıyım konularının topuna gıcık oluyorum.
karar verdim bundan sonra hepsine, eğer şu gün yaptıysanız kesin üçüz olur yazacağım kaydirigubbakcemile3

ne yazıkki öyle oldu canım aslında ben genel cevaplar verilsin istemiştim ama biri bi laf atıyor diğeride üstüne alınıp cevap veriyormafoldumbenmafoldumben
bu arada sen iyi çözüm üretmişsin öyle soruya böyle cevapn yakışır:roflol::roflol::roflol:

emoşum aklıma şimdilik bişi gelmii ..
bir ara gıcık olursam uğrar yazarım söz...:roflol:
zaten kk çok kalamıyorum eskisi kadar...Şeniz

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

emoşum aklıma şimdilik bişi gelmii ..
bir ara gıcık olursam uğrar yazarım söz...:roflol:
zaten kk çok kalamıyorum eskisi kadar...Şeniz

ok ablacığım bak gıcık olduğun bişey olursa hiç çekinmeden yaz ablam her konuda mesela ben bir saatliğine diye oturuyorum 3 saat sonra anca kalkıyorum işte bu sitenin beni bööööle tutmasına gıcccık oluyom

Hamişler , Hatuşlar, Kocişler, Çocişler
köpişler, Kedişler, Kaynişler, Dedişer, Nenişler
Her şeyi yumuşatanlara çok şaşırıyorum hiç bi anlam veremiyorum buna benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…