En çok kızdığım olaylardan biri şudur
Kadının biri çıkmış eşi yada sevgilisiyle yaşadığı sorunu anlatmış
Yorum yapan başlıyor benim eşim/sevgilim bana şunu yapar asla öyle yapmaz hatta şunu bile yapar beni çok sever bana şunu alır beni gezmeye götürür konuyla alakasız nispet yapar gibi şeyler yazıyor. :sm_confused:
Ayırca sırf derdi olan birine bazı cevapların gıcıklık olsun diye yazıldığına inanıyorum...
Yada jinekoloji bölümünde bir bekar kız bişey sormuş diğeri cevap veriyor "ay inanamıyorum bekarsın ama bakire değilsin,ben bakireydim kesinlikle karşıyım evlilik öncesi cinselliğe"
falan filan yazıyorda yazıyor.
Eee bende karşıyım ama artık kimsenin cinsel hayatına karışmamayı da bu site sayesinde öğrendim.Napalım yani bekar ama bakire diilse :umursamaz:
Yada kıskançlıklar olduğunu düşünüyorum.Bazıları acayip kıskanç.Hatta eskiden canım cicim konuşurlardı şimdi biz laf atıp konuşmaya çalışıyoruz ama cvp gelmiyo mirmirmirmir
Değmez valla herkesi kendi haline bıraktım
Fakat kk'nın hatunlarının hepsini seviyem opuyorumnanaktan
İstisnalar olabilir,kaideyi bozmaz
Arzucom bunu ben de merak ediyorum.
KOnu açtım ağaç alaım ülkemizi yeşillendirelim ben aldım diye bir kişi dönüpte iyi etmişsin bile yazmadı.
Dünyaya sahip çıkalım tamam da ülkemize de biraz el atalım.
Ayrıca şurayı clicle 5 kişiyi doyur laflarının bir kısmı palavra bilmeyen varsa öğrensin.
Bazılarımız anlamadan yardım diye herşeyi tıklıyor.
Ben de bunu anlamıyorum.
ıçinizi rahatlatmak adına yapılan işler bunlar bence.
Kmse parasına kıyıpta hayır işlemiyor nedense:umursamaz:
Neyse konu bu değildi ama içimde kalmasın yazdım
en gıcık olduğumuz olaylar başlığı değil miydi burası?
herkes gıcık olduğunu yazsın üzerine alınan da gelip cevap versin topiğine dönmüş.
neyse..
ben de hazır gelmişken yazıp gideyim bari..
sevgilimle şu gün seviştim, şuramı elledi, şöyle yaptıydık acaba hamile kalır mıyım konularının topuna gıcık oluyorum.
karar verdim bundan sonra hepsine, eğer şu gün yaptıysanız kesin üçüz olur yazacağım kaydirigubbakcemile3
delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:"Bugün ne giydin?" bölümünde kıyafetlere yorum yaparken resimlerin de alıntı yapılmasını sevmiyorum... sayfalarca aynı resimler. Hep alıntı hep alıntı. Kim ne giymiş anlayana kadar başım dönüyo valla...Bölümün adı "Bugün ne gidin çek de görelim" yerine "Bugün ne giymişler alıntı yap başımız dönsün" olsa yeridir yane...
emoşum aklıma şimdilik bişi gelmii ..
bir ara gıcık olursam uğrar yazarım söz...:roflol:
zaten kk çok kalamıyorum eskisi kadar...Şeniz
Hamişler , Hatuşlar, Kocişler, Çocişler
köpişler, Kedişler, Kaynişler, Dedişer, Nenişler
Her şeyi yumuşatanlara çok şaşırıyorum hiç bi anlam veremiyorum buna benneyaptımki[/
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Hamişler , Hatuşlar, Kocişler, Çocişler
köpişler, Kedişler, Kaynişler, Dedişer, Nenişler
Her şeyi yumuşatanlara çok şaşırıyorum hiç bi anlam veremiyorum buna benneyaptımki[/
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ne oldi
ne oldi
hamişleri,kocişleri görünce banada fenalıklar geliyordavereliniortak
hamişleri,kocişleri görünce banada fenalıklar geliyordavereliniortak
ahanda kavga çıkacak şimdi..
:lepi::jeyyar:
ahanda kavga çıkacak şimdi..
:lepi::jeyyar:
bacım dur aman yangına benzinle yürüme zaten millet kavga için bahane ariiikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile