Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

ya sarduş, senin bütün konuları kitlemişler ya yanlışlıkla kilitli konular bölümüne girdim sandımkaydirigubbakcemile3

evet forgacım haberim var:gitme: yalnız benim değil gazeteden haber alıntı topiklerinin hepsi kilitlenecek...yani bundan böyle yüzüne yağ enjekte edenleri size haber edemicem:sinifsinif:

evet forgacım haberim var:gitme: yalnız benim değil gazeteden haber alıntı topiklerinin hepsi kilitlenecek...yani bundan böyle yüzüne yağ enjekte edenleri size haber edemicem:sinifsinif:

neden böle bişi yaptılarki :bbo:
konuları kitleyenlere gıcık oluom :umursamaz:

ben doğal estetiğin ilmini öğrenemeden konular kapandııı mafoldumben
daha yüzüme yağ enjekte edeceğdimmmm :gitme:

ama kedim sen z.yağı yap bak ayçiçek yaramamış :roflol:

Napalım zeytin yağı deniyim bari bendee mafoldumben
Vayy ben daha evde yapılan doğal estetiğin ilmini irfanını öğrenemeden kitleyverdiler konuları yanarım ona yanarım :gitme:

Napalım zeytin yağı deniyim bari bendee mafoldumben
Vayy ben daha evde yapılan doğal estetiğin ilmini irfanını öğrenemeden kitleyverdiler konuları yanarım ona yanarım :gitme:

üzülme cnm sen yapınca bıze anlatırsın hem sen öğrenirsin hem biz hemde konu kapanmaz senın konun ne de olsa şakkıdı

gıcık oluyorum
herkese cuma gunu mesaj atarken 2saatımın gıtmesıneee
30 sanıye beklemeyee
gıcıkkk oluyorummmm
bıde kedıı sana hera sanaaa
ama sardunyaya hasta oluyorum :asigim:

neden böle bişi yaptılarki :bbo:
konuları kitleyenlere gıcık oluom :umursamaz:

ben doğal estetiğin ilmini öğrenemeden konular kapandııı mafoldumben
daha yüzüme yağ enjekte edeceğdimmmm :gitme:

yağ edemedinse:teselli: sen yarın nalburdan silikon ve silikon dabancası alkaydirigubbakcemile3 nannaklarına silikon enjekte et:roflol::roflol:bu arada memişlere de edebülüüsün:jeyyar:

gıcık oluyorum
herkese cuma gunu mesaj atarken 2saatımın gıtmesıneee
30 sanıye beklemeyee
gıcıkkk oluyorummmm
bıde kedıı sana hera sanaaa
ama sardunyaya hasta oluyorum :asigim:

sana bi dek ben yeterüm zatiiopuyorumnanaktan onların hepisine gıcık neyün ol essem:jeyyar: geyükhaneye geçelim mi:jeyyar:

yağ edemedinse:teselli: sen yarın nalburdan silikon ve silikon dabancası alkaydirigubbakcemile3 nannaklarına silikon enjekte et:roflol::roflol:bu arada memişlere de edebülüüsün:jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:

herkes yüzüne yapmış sende memişlere yap bakam orda nasıl sonuç veriyo

gicik olayrum kendini begenen gaculara gicikkkkkkkkkkk, ha bi de zayif haliyle kendine sisko gosterenlere gicik olayrummmmmmmmmmmmm:nazar:

X