Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

Birine rep verecekken
Büle karşıma çıkan yazıya fitil oluyoooooooooooooooooom :umursamaz:

Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin. :mymeka:

benım param yok hemen evlenemıym
parayı bulanlara gıcık oluyorummm
keske hersey takasla olsymış:jeyyar:

anaaaa ne oldu konu önemli dediniz buralara geldi şimdi bende buna gıcık olsam .vallaha ciddi ciddi takip ediyordum

ya niye herkesin geyik topiklerine alerjisi var ya, yapmayın böyle geyik bölümüde bizim bi bölümümüz:gitme::gitme:
yine millet yazsın neye gıcık oluyo, kendinizlen barışık olun biraz, dalga geçeriz diye tırsmayın:gitme:

ya niye herkesin geyik topiklerine alerjisi var ya, yapmayın böyle geyik bölümüde bizim bi bölümümüz:gitme::gitme:
yine millet yazsın neye gıcık oluyo, kendinizlen barışık olun biraz, dalga geçeriz diye tırsmayın:gitme:

ay kıyamam:gitme::teselli: bu arada kk kartı için başvurdun deül mü:jeyyar::jeyyar:

Son düzenleme:
ben sengün değülüm gönlüm sengün:sm_cool:

yüreğime tüm sevgileri yerleştirince acı duymuyor insan :1hug:

:1hug:Şeniz

sen dondurmayı al yalarken:icecream: donduruculu gibim oluyor zaten:jeyyar::roflol:

hay Allah ben bunu nasıl düşünemedim:kedi:yarın ilk işim duble magnum almak olcak:jeyyar::icecream:

ay şimdi hatunun tekine gıcık oldum töbe töbeeee ,neyse konu kapanmasın diye özel mesaj döşedim zemuszemus

Birine rep verecekken
Büle karşıma çıkan yazıya fitil oluyoooooooooooooooooom :umursamaz:

Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin. :mymeka:

kedim muayyen gününe yakınladın galiba:jeyyar: herşeye gıcık olur gördüm senüükaydirigubbakcemile3

bu arada ölçümlerini yaptın mı:jeyyar:

kedim muayyen gününe yakınladın galiba:jeyyar: herşeye gıcık olur gördüm senüükaydirigubbakcemile3

bu arada ölçümlerini yaptın mı:jeyyar:

muayyen günüm geçti ama karakterim büle neylersin zemuszemus
herşeye gıcık oluom gıcık kedinin tekiyim :umursamaz:
kendime bilem gıcık oluyommm kötükedihüso
daha ne g noktamı aradım ne memişlerimi ölçtümmm pis tembel gıcık kedinin tekiyim bennn :mymeka:
varsa yoksa pc başında kk'da dolaşıp kıç büyütmek benim işim :kızgın:

ya sarduş, senin bütün konuları kitlemişler ya yanlışlıkla kilitli konular bölümüne girdim sandımkaydirigubbakcemile3

X