cok komik yaw :roflol: ciddi seyler konusuyorduk geyik bölümüne atılmıstık şimdide burda ciddi seyler konusulmuyormus :roflol::roflol: harbiden cok komik :roflol::roflol:
iyiki yapmıyorum ağda yoksa alkolik olacağım :roflol::roflol:
işte içerek ağda yapan şahsı buldum, kittycat:roflol::roflol::roflol:
ya bu kart ve cinsellik konusuna bi açıklık getirmek istiyorum, kazenin kartlılara cinsellik topiğini açmaya falan niyeti yoktu arkadaşlar, bu fikri ben ona vermiş bulundum:tomato::tomato::tomato:
demekki onunda hoşuna gitti bu fikir ki uygulamya koydu, ama kendisine teessüf etmek istiyorum bu konun fikir anası olarak bana bi kart yollamalıydı:dilcikar:
eee nede olsa bütün kıyametler cinsellik bölümü yüzünden koptu:1closedeyes:
en kısa zamanda bi kart alıp siiz engin cinsel bilgilerimden faydalandıracağım eefem:1closedeyes:
gelde bunu ağda bölümünde, bikini bölgesi tüylerinden kurtulamayanlara anlatkaydirigubbakcemile3siz devam edin kızlar agda devri kapandı yasasın epilasyon :roflol:
Ulu fikir anasııı :Saruboceq:
Sayende cinsellik bölümüne yorum yazabiliyorummm :1closedeyes: :teytey:
Cinsellik bölümü senin kanatların altında oldukça bişey olmaz artık,yorum yazamasanda mafoldumben
Ayrıca Kazenin yaptığı büyük bir ayıppp :enbuyukkk:
Nasıl olurda sana kart göndermezzz
(Aman Kazen duymasın :bbo:)
makinalarda da gerekiyor içmek:içelim: bana sakın jilet kullandığını söyleme:roflol:
Ulu fikir anasııı :Saruboceq:
Sayende cinsellik bölümüne yorum yazabiliyorummm :1closedeyes: :teytey:
Cinsellik bölümü senin kanatların altında oldukça bişey olmaz artık,yorum yazamasanda mafoldumben
Ayrıca Kazenin yaptığı büyük bir ayıppp :enbuyukkk:
Nasıl olurda sana kart göndermezzz
(Aman Kazen duymasın :bbo:)
kıslar ben şimdi çıkıyorum:gitme: malumunuz enişteniz nerdeyse evde olmak üzere...
gece 10 veya 11 civarı bu topikte buluşmak üzere:jeyyar::teytey:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
.
ay assolist gibi konuştun, repartuarın hazırmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olma mııı:jeyyar: repertuarım sensin:jeyyar::jeyyar:
burda olabilcen di meekaydirigubbakcemile
bilemiyorum menejerimle görüşün lütfen:1closedeyes::1closedeyes:
benim donduruculu serinletip acıtmıyor:jeyyar:hihoyyyt
hem alkol yerine yakıyom cigaramıdaha çok uyuşturuyor:roflol::roflol:
senün kaaa zengün olunca ben dondurmalusunu alacam:dilcikar:
yorum yapmam dıyemem valla tutamıyom kendımı ıcımden gecenlerı yazıyom begenmek zorunlulugum yokkı ama fıkırlere acık olunmalı bence adı ustunde paylasım....helekı en yakın arkadasım olsa daha acık konusarak herseyı soylemeyı tercıh ederım kı bılsın..evet canım yaa,hakketen güzel olmayan bişeye bile bayılıyorlar ya anlamıyorum,zevksiz olduğuma inanmıyorum,bence onlarda problem var.görülen köy klavuz istemez.bişeyi beğenmediysem isterse en yakın arkadaşım olsun fotoğrafı koyan asla yorum yapmam
aaa bu topik buraya mı gelmiş
:roflol::roflol::roflol:
bu topikte güldü oynadı yerini buldu
ben biliyodum çok fazla dayanamayacağını
her topik bi noktadan sonra geyiğe kayıyo zaten