- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
canim benim bakis acisi tabi farkli olacak ama ay sunu begenmedim bunu begenmedim su sunu yapti bu bunu yaptilar farklidir bakis acisini elestirmekten.. Bu yakinmaktir (yakinilan bazi yorumlar icin diyorum) ... Sonuc ? Bisey geciyormu elimize aaanca konusalim duralim relax olalim.. Fikrini at ortaya tartis sonuna kadar git elmadan girsin armuttan ciksin problem yok .. Ama yakinmaya baslarsak sonu gelmez .. Buarada kk da senden de cok var derken ne demek istedin ac bakalim
ben bide bide:kediyunlardan çıkmayıp repleri tavan yapanlara gıcık oluyorum lmaz: onları görende bi halt sanıyo ama msjlarına bak ne bi faydalı konu açmış ne bi mantıklı yorum yapmış arkadaş hesabına toplamış repleri:dilcikar:
yaf din kardeşiyiz ne yarım günü tüm gün burdasın be, gel seni amateme yatıralım yavrucum, korkma iyi olcaksın:gitme:ben siteye olduğu gibi gıcığım:sinifsinif: çünkü burdan ayrılamıyorum OMGmafoldumbenkopamıyorum:gitme:
KK olmadan yaşayamıyorumzemuszemus bağımlı oldumopuyorumnanaktaniş yapmaz oldum:kedi:
günümün en az yarısı kk da geçiyorzemuszemus
söyleyin bana nasıl gıcık olmam kikaydirigubbakcemile3
[QUOTE=forga;8017268]forumda benim ilgilendiğim konular çok doyurucu ve faal değil, mesela ekonomi, finans, iş hayatı, benden daha bilgili birilerinden bişeyler öğrenmek isterdim, yada çocuklarla ilgili bölümler bebeklerle ilgili çok paylaşım var ama çocuklarla ilgili kısımlar genelde annelerin geyik yeri konumunda
ya aslinda o topicte herkes hisse senedi ismi bekliyor.. ozelime msjlar yagiyor surdan aldik yukselirmi dusermi diye.. formulasyonu kac kisi uygulamistir sence? ben kimsenin uyguladigini sanmiyorum. zaten temel ve teknik analizlere de piyasadaki gelismelerden dunya bankasi imf verilerinden baslamak lazim herkes hazira konmak istiyor hatta biri sen uygula bana soyle demisti
yaf din kardeşiyiz ne yarım günü tüm gün burdasın be, gel seni amateme yatıralım yavrucum, korkma iyi olcaksın:gitme:
[/COLOR][/B]
bide bu konu var dimi namus meselesi, herkes herkesin namusuyla o kadar ilgili ki şaşıyorum, kime neyse
oyun oynayınca rep mi artıyormuş :1shok:
peki bu repler oyun oynarken aşılan kotanın kabaran faturasını da ödüyor muymuş
kızdırmayın baharımı yoksa mematiye havale eder sizi :jeyyar:
Memelerinin ne kadar büyüdüğünü yazanlara gıcık olmuyorum ama gereksiz buluyorum :1closedeyes:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/296273-santim-olarak-yazalimmi.html
güzel soruu :roflol::roflol:
online oyunlar kotayı çok fazla etkiler ama cidden öyle bişey var mı ya
ama ne alakası var oyunlarla replerin
bende bi kez oyun oynamak için girdim dayanamadım çıktım
tek başına oynayınca çok sinir oluyo
şöyle eşli oynansa kk dan bir arkadaşımızı oyuna davet etsek
nasıl fikir ama :jeyyar:
Memelerinin ne kadar büyüdüğünü yazanlara gıcık olmuyorum ama gereksiz buluyorum :1closedeyes:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal-gogus-buyutme-yontemleri/296273-santim-olarak-yazalimmi.html