beni sev. ben sevgiye açım biliinmmi apla....:roflol:
canım konu ordan çıktı zaten
çeyiz makyaj koca bebek kaynana görümce konuları zaten var
ve sen ben hepimiz gerektiğinde buralarda yazıyoruz...
eksik kalan yön fikirlerin tartışıldığı konular
bunlar da açılmadığından veya bu konularda yazmadığımızdan değil
sürekli kapatıldığından....
bu noktada hemfikiriz hepimiz ve bence bunu okuyanların değerlendirmesi gerekiyor bu fikrimizi...
ya keşke birbirimizden nefret etmesek. ve herkesi olduğu gibi kabul edebilsek. ne bileyim ya. bazen gerçekten üzülüyorum bu duruma.
ya bu arada konu süper gidiyor acayip zevk alıyorum okumaktan
çoktandır böyle konu olmuyordu kkda
umarım bozulmaz bi ara geyiğe kayar gibi olmuş ama dönmüş neyseki özüne
]
birilerine laf sokmak için konu açan veya kapatanlara.........
kendini melaike gösterip de bel altı vuranlara...........
ayrıca okpeteye de çookkk kılııımmmmmmm:1closedeyes:
ben sana daha bi kılım ve gıcığım bi kere billiinmi olm.şakkıdı:lepi:
:roflol::roflol:
yaw çivi çiviyi sökermiş heee
sevmeye başladım seni :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
beni sev. ben sevgiye açım biliinmmi apla....:roflol:
al sana çiçek o zamana.s.
vahşi orkidem
Evinin fotolarını koyup sadece salon,mutfak vs.gösteren yatak odasını soranlara da kocam izin vermiyor diyenlere gıcığım acaba orta yerde iç çamaşırları mı var her daim onun için göstermiyorlar diye düşünmeden edemiyorum kaydirigubbakcemile3
Bir derdim varda konu açıyor sn.üye:ecrin_bebek: derdi 3.sayfa haberlerini aratmayacak gibi :gitme: yorum yapanlara aklı yettiğince cevap veriyor konu ilerliyor bakıyor ki konu sarpa sarıyor bir daha topice uğramıyor nasıl olsa sanal alem beni kim tanır diye sallayabildiği kadar sallamış öyle birisinin geçmiş konularına baktım ve açtığı topiğe yazdım bir daha ortalarda görünmedi kaydirigubbakcemile3
:enbuyukkk:
bir konu açıp kapatın o zaman birbirinize laf sokacak şekilde, sonra da resim koyup kaldırın 1 saat içinde :roflol:
ay altıma yapacam şimdi tucee geberdim uuuffffff:roflol:
gunaydinnn opuyorumnanaktan
hobaaaaaa o da guzelmis hihoyyyt numune olmus bu
haklısın, çok merhametli milletiz ya, inanmayanlarda hemen acımasız ve gaddar, cahil, yada yaşamayan bilmez olarak damgalanır:mymeka:lmaz:bende kendini acındıranlara sinir oluyorum bu şekilde puan toplamaya çalışanlar varyaaaaaaa klava:
en gıcık olduğum olayı söyleyeyim...
aynı düşüncede olmadığınız kişinin size düşüncenizden dolayı eksi rep vermesi...
hadi bunu geçtim eksi rep verirken sizi ve ailenizi kınıyorum demesi, diyebilmesi...
İnsanların bir şeyi pahalıya aldıklarında sorulmadan fiyatını yazmalarına yani gösterişe kaçmalarına sinir oluyorum 1 liralık şeye 5 lira verdiysem enayiliktir o övünülecek bişey değildir bi anlasalar
bence görmemiş insanlar yazar,ortada bişey yokken şuraya gittim şunu aldım,kocam bana bu aldı vs..
bazı üyelerin mesajları özellikle dikkatimi çekiyor,konuyla alakası olsada olmasada illa ya yediklerini ya aldıklarını ya gezdikleri yeri yazacaklar..yazık diyorum onlara..sorulmadan ne fiyat söylerim ne marka yazarım..konusu gelirse söylenir bazı şeyler söylemiş olmak için değil..
misal bebeğime alışveriş yaptıysam yazmam bile yazarsamda bugün oğlum için bişeyler aldık derim,
yok efendim zaradan,benettondan bebeğime alışveriş yaptım diye değil..
Yorumlara karışanlara gıcık oluyorum..lmaz:
mesela,yorumun hiç olmamış,öyle yorum yapılmaz böyle yorum yapılır blablabla..
herkesin kendine göre bir fikri,bir yorumu var niye karışıyorsunuz ki...:mymeka:
ne bicim ailen var seni boyle yetistirmis tuh utan diyor yani aklinca kafamçokkarıştı bence ortaligi toz duman etmeliydin aileme sahsima hakaret ediliyor vs vs
haklısın, çok merhametli milletiz ya, inanmayanlarda hemen acımasız ve gaddar, cahil, yada yaşamayan bilmez olarak damgalanır:mymeka:
ailen ne alaka yahu:uhm: