Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

ne zaman tam da kadınların ufkunu açacak beyin fırtınası oluşturacak konu açılsa bir bakmışsın kilitlenmiş klava:

ya keşke birbirimizden nefret etmesek. ve herkesi olduğu gibi kabul edebilsek. ne bileyim ya. bazen gerçekten üzülüyorum bu duruma.

keşke öyle olsak

ya bu arada konu süper gidiyor acayip zevk alıyorum okumaktan
çoktandır böyle konu olmuyordu kkda
umarım bozulmaz bi ara geyiğe kayar gibi olmuş ama dönmüş neyseki özüne
]

umarım seviye her daim korunur :)

dingiltere kraliçesi yorumlarına katılıyorum.

Evinin fotolarını koyup sadece salon,mutfak vs.gösteren yatak odasını soranlara da kocam izin vermiyor diyenlere gıcığım acaba orta yerde iç çamaşırları mı var her daim onun için göstermiyorlar diye düşünmeden edemiyorum kaydirigubbakcemile3

Bir derdim varda konu açıyor sn.üye:ecrin_bebek: derdi 3.sayfa haberlerini aratmayacak gibi :gitme: yorum yapanlara aklı yettiğince cevap veriyor konu ilerliyor bakıyor ki konu sarpa sarıyor bir daha topice uğramıyor nasıl olsa sanal alem beni kim tanır diye sallayabildiği kadar sallamış öyle birisinin geçmiş konularına baktım ve açtığı topiğe yazdım bir daha ortalarda görünmedi kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk:

Yorumlara karışanlara gıcık oluyorum..lmaz:
mesela,yorumun hiç olmamış,öyle yorum yapılmaz böyle yorum yapılır blablabla..
herkesin kendine göre bir fikri,bir yorumu var niye karışıyorsunuz ki...
:mymeka:

birilerine laf sokmak için konu açan veya kapatanlara.........

kendini melaike gösterip de bel altı vuranlara...........

ayrıca okpeteye de çookkk kılııımmmmmmm
:1closedeyes:

ben sana daha bi kılım ve gıcığım bi kere billiinmi olm.şakkıdı:lepi:

:roflol::roflol:

yaw çivi çiviyi sökermiş heee

sevmeye başladım seni :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

beni sev. ben sevgiye açım biliinmmi apla....:roflol:

al sana çiçek o zamana.s.

vahşi orkidem

bir konu açıp kapatın o zaman birbirinize laf sokacak şekilde, sonra da resim koyup kaldırın 1 saat içinde :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mıdem bulanıyo, gunum gecmıs,basım donuyo , hamıle olabılırmıyuım!....
allahım yarabbım kkda nereye gıtsem bunlar cıkıyo karsıma ınankı benımde mıdem bulanıyo artık kalsam kalsam kk yuzunden kalıcam hamıle!..

ay altıma yapacam şimdi tucee geberdim uuuffffff:roflol:

tabi sonra da biz konu açıcaz böyle böyle tipler var, birbirlerine karşı topik açmışlar, resim koyup çekmişler, gıcık oluyoruz onlara diye:roflol::roflol:

lmaz:bende kendini acındıranlara sinir oluyorum bu şekilde puan toplamaya çalışanlar varyaaaaaaaklava:

en gıcık olduğum olayı söyleyeyim...
aynı düşüncede olmadığınız kişinin size düşüncenizden dolayı eksi rep vermesi...
hadi bunu geçtim eksi rep verirken sizi ve ailenizi kınıyorum demesi, diyebilmesi...

lmaz:bende kendini acındıranlara sinir oluyorum bu şekilde puan toplamaya çalışanlar varyaaaaaaaklava:
haklısın, çok merhametli milletiz ya, inanmayanlarda hemen acımasız ve gaddar, cahil, yada yaşamayan bilmez olarak damgalanır:mymeka:

ailen ne alaka yahu:uhm:

ınsanların bir şeyi pahalıya aldıklarında sorulmadan fiyatını yazmalarına yani gösterişe kaçmalarına sinir oluyorum 1 liralık şeye 5 lira verdiysem enayiliktir o övünülecek bişey değildir bi anlasalar

bence görmemiş insanlar yazar,ortada bişey yokken şuraya gittim şunu aldım,kocam bana bu aldı vs..

bazı üyelerin mesajları özellikle dikkatimi çekiyor,konuyla alakası olsada olmasada illa ya yediklerini ya aldıklarını ya gezdikleri yeri yazacaklar..yazık diyorum onlara..sorulmadan ne fiyat söylerim ne marka yazarım..konusu gelirse söylenir bazı şeyler söylemiş olmak için değil..

misal bebeğime alışveriş yaptıysam yazmam bile yazarsamda bugün oğlum için bişeyler aldık derim,

yok efendim zaradan,benettondan bebeğime alışveriş yaptım diye değil..

şahika koçarslanlı tarzışakkıdı

kızdırmayın baharımı yoksa mematiye havale eder sizi :jeyyar:

ne bicim ailen var seni boyle yetistirmis tuh utan diyor yani aklinca kafamçokkarıştı bence ortaligi toz duman etmeliydin aileme sahsima hakaret ediliyor vs vs

yok sizi yetiştiren aileyi ve çevrenizi kınıyorum diyor düşüncemden dolayı...
eğer konuya yazsa belki bir iki laf ederdim...ama kaçak güreşenle işim olmaz benim...
gıcık oldum mu? oldum...
konuya da yazdım...rahatladım...

gıcık olduklarımmm

1- buluşma resmi koyupta yüzlerini silenlerden

2- benim falan falan bi sorunum var tecrübesi olanlar yazsın deyipde, tecrübesi olanların yazdığına konu sahibinin muhalaefet etmesine (sana katılmıyorum gibi) kardeşim konu açıp millete soruyosan milletin fikrine saygılı olucan rütbeni bilicen :)) sonuçta herkesin tecrübesi farklıdır

3-vırt zırt karnım ağrıyor, kolum ağrıyor, gözüm ağrıyor lütfen acil yardım gibi başlıklı konulara

4-15 tl karşılığı verilen kk üyelik kartına ve bu sebebten niklerin renk değiştirmesine (ben bunu ayrımcılık olarak görüyorum)

aklıma gelirse daha eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…