Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

biz kendimiz değiştirmedikki rengi
karı alır almaz otomatik değişmiş ne var bunda kızıcak anlamıyorum

yaaa arkadaşlar bi soru sorucam da cahilliğime verin siteyi pek bilmiorum dakaydirigubbakcemile3 kart alınca ne oluor kikafamçokkarıştı

ben bu ikinci el bölümünde anası ağlatılana kadar kullanılmış ürünlerin satışa çıkarılmasına sinir oluyorum

evet bende dikkat ediyorum arada bakıyorum
kıyafetin altında stik izleri var satıyor neymiş 1 kerecik giymiş.
bir ayakkabı satıyor bir kere düğünde giymiş 1 kere giyilen ayakkabının içindeki yazı silinir miÇok üzgünüm çoook

10-5 yıllık kotları satıyor tövbe yarabbim modası kaçmış gitmiş,taş devrine dönmüş.
ben iyi markalı 1 senelik 2 senelik kotlarımı artık olmuyor diye güzelce torbanın içine koyup dışarı koyardım alan alsın die pencereden de bakardım gerçekten ihtiyacı olanlar alıyordu bakıyorlardı.

:roflol::roflol: kırmızı yanıyon :roflol:
bu bi yana bazı anlasmalı alısveriş sitelerinle indirimden faydalanabiliyorsun :nazar:

eksik bilgi verme demircoolcum:1closedeyes:
en önemlisi cinsel sorunlarını anlatıyon kırmızı yanan diğerleri sana yardımcı oluyo-tatlicadiarzu-

dugun resımlerını koyan bırısıne majyajını begenmedım dedım dıye kotu oldum...ama gercekden kotuydu bence madem elestırılerı kaldırmıycaksınız nıye koyuyosunuz kı!..ev resımlerını koymus e begenmedım ve herkes y guzel ay cok hos yazıyo neden kımse gercegı demıyokı!..

:umursamaz:birde eski milattan kalma kıyafetleri fotoğraflarıı çekip eklemiyorlarmı 5 tl 10tl satıyorlar senin giymediğini başkası ne yapsın nerdeyse açık arttıymayla satacaklar:mymeka:

BURADAKİ KADINLARIN KENDİNDEN OLMAYANI YOK ET HEMEN TU KAKA DE durumlarına değil gıcık olmak deliriyorum TAHAMMÜLSÜZLÜKLERİNE,tartıştıklerı konudan çıkıp artık birbirlerininkarakterlerine yaşayış şeklıne vs dil uzatmalarını aklım almıyo İdil Biretın konserıni basan,cana kıyan zihniyetten ne farkı kaldı buradaki hanımların gelecek annelere emanet BUNLARIN YETİŞTİRECEGİ YENİ NESLİYSE DAHA DA karanlık görüyorum
yoksa anacım buradan da ekmek yiyen bir sürü ınsan var tabi ki reklam da alacaklar kart da satacaklar yoksa babalarının hayrına mı site yaptılar profesyonelite adına etik dışına çıkılmadıkça mümkün şeylerdir hatta canım kkma benim dekatkım olsun isterse rengim yine kara kalsın kıslar nasıl alınıyormuş bu kart ?

ya koca koca kadinlariz onu begenmedim bunu begenmedim yapmayalim arkadaslar ya... bosverin gitsiin kim ne isterse yapsin yeterki haksizlik olmasin

MERAK ETME HAYATIM KKDA SENDEN DE çok var :herşeyi seven begenen parmak izlerimizin farklı oldugu gibi tabi ki bakış açılarımız da degişik olacakltır demokrasinin zenginligi de buradadır yoksa forumda insan kendi kendine konuşuyor gibi olur

şu kart konusuna oldum olası gıcığım
kırmızı görünmekten de hoşnut değilim bu arada
gündüz feneri gibi heryerde parlıyoruz:))

dugun resımlerını koyan bırısıne majyajını begenmedım dedım dıye kotu oldum...ama gercekden kotuydu bence madem elestırılerı kaldırmıycaksınız nıye koyuyosunuz kı!..ev resımlerını koymus e begenmedım ve herkes y guzel ay cok hos yazıyo neden kımse gercegı demıyokı!..

ay kar cım ben bi kere yeni evlenecek ve mobilya resimlerini eklemiş birine tarzım değil beğenmedim dedim de ,vay senmisin bunu diyen bi küfür yemediğim kaldı ..koymuş resmini fikirlerinizi bekliyoruım demiş ,bu da benim fikrim ,ne yani beğenmek zorundamıyım..kafamçokkarıştı
ayrıca evim güzel evimde ebeveyn banyolu evleri koyanlara da gıcık oluyorum ,çünkü benim yok ve olsun isterdim sırnaşık şey ben iyisimi mutfağın bi kısmını kırdırıp banyo yaptırayım..şakkıdı resmini koyarım bu klozet bu duş diye :dance:

KK da gordugum gıcık veye sınır olmaktan zıyade en cok uzuldugum seylerın basında ılk uye oldugum zaman yenı uye eskı uye ayrımı yapılmasıydı.. :1closedeyes: fena canım yanmıstı.. :nazar: bır de o ara kk kart konus gundemdeydı.. :sinifsinif: herkes catacak bırını arıyormus meger.. benneyaptımki

X