kaydirigubbakcemile3 seninkiler ufak galiba:jeyyar::roflol:
sadece erkekler santim olayına takar sanmıştım:kedi:kaydirigubbakcemile3
Her konuyu dine bağlayanlara gıcık olduğum kadar !
dinle ilgili bir kelime söylendiğinde(gerektiği yerde) "vay başımıza hoca kesildin fetva veriyorsun!"gibi saçma yorumlar yapmakla yetinmeyip,olayı farklı bir boyuta getirip dinden bahseden kişiye yobaz yakıştırması yapılarak kendinide Atatürkçü olduğu için övenlere fitil oluyorum.Ya insan iki kelime dinden bahsettimi Atatürk düşmanı gibi bakılıyor bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum gerçekten!!!!
Tanımadığım üyelerin rep vererek rep istemesine.. :umursamaz:
Vıyhhhhhhh :1shok:
memelerime gurban ol sen :umursamaz:
hiçte küçük diiller sositososito
hatta daha da büyürse kaç santim büyüdüğünü yazacam :jeyyar:
kk da şuna gıcık oldum diye yazana
özelliklede 'kk da şuna gıcık oldum diye yazı yazana' yazana gıcık oluyorumkafamçokkarıştı:roflol:
Ama ATATÜRK'ÇÜ olmak gerçekten övünülecek bir durum :1closedeyes:
İşte sorun da bu zaten
Kimse Atatürkçü olduğu için kendinden utanacak değilki
Heryerde övünmeyi anlarımmm
Çünkü hepimiz Türk evladıyız ve Atatürk'ün izinden gittiğimiz için kendimizle övünmeliyiz.
Bundan daha doğal ne olabilir ki turkbayragi
Benim anlamadığım konu şu dinden bahsedilince neden hemen "Sen Atatürkçü Değilsin!!!" sıfatı yapıştırılıyor. Üstüne üstlük karşıdaki kişiye Atatürk düşmanı gibi bakılıyor. Benim anlam veremediğim olay bu
doğru valla ben ölçmediğimden aklıma gelmedi hiç, dur bende ölçeyim hemcinslerimden eksik kalmıyımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
onlar en azından tek şeyin santimini ölçüyor
biz saçımızı, totomuzu, memelerimizi, ıvırımızı zıvırımızı... :roflol:
bişey mi kaçırdım, bu yüzden tepki aldığını söyleme sakınAma ATATÜRK'ÇÜ olmak gerçekten övünülecek bir durum :1closedeyes:
öyleyimdir dicem birileride forgaya gıcığım dicekkaydirigubbakcemile3hey alahım alemsiniz yaaa kaydirigubbakcemile3
he, çok kuruyum, bendemi göğüs büyütme topiklerine girsem nekaydirigubbakcemile3anlaşılan senin tuzun kuru:jeyyar:
Musluman olup da Ataturkcu olunmuyor mu yani? bizde Muslumaniz Evvel Allah, Elhamdulillah,
ve Ataturkcuyuz, aman onu sapmasin
Çünkü hala belirli kesimden insanlar, hem Atatürkçü, hem de dinine bağlı olunamayacağını düşünüyor.
Sanki Atatürkçü olmak, dinsizlik, dine karşılık gibi görülüyor.
Yazık diyorum onlara sadece...
Neden insanlar iki uçtan birinde olmayı seçer hiç anlamam mirmirmirmir
vereliniortakbekliyorumkaydirigubbakcemile3demek ki topik gerekliymiş:jeyyar:bunun adına "özgüven tazeleme" derler opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan
Musluman olup da Ataturkcu olunmuyor mu yani? bizde Muslumaniz Evvel Allah, Elhamdulillah,
ve Ataturkcuyuz, aman onu sapmasin
kedi bu dediginden izmirde guzel memleketimde okadar cok varki.. Allah kelimesi gectigi zaman -- cok modernsin hayatim ama niye ikide bir Allah diyorsun -- derler.. maalesef kemalist dusuncenin anlamini bilmeyen Ataturkculerdir onlar. sonrada adimiz gavur izmir oluyorlmaz: bende gicik oluyorum aynen