Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

bende en sinir olduğum şeyleri yazıyorum.

1. açılan konu ne kadar ters olursa olsun, bazı üyelerin evet haklısın canım yada evet ikiside güzel olmuş canım yada sen büyüksün sen haklısın canım dimelerinden hoşlanmıyorum

2. benim eşim şöyle benim evim böyleeee ben şöyleyim böyleyim diyee böbürlenen parasını gözümüzün içine içine sokanlara

3- insanların ne kadar üzgün olduğunu düşünmeden karşısındakini hunharca eleştirenlere bi kızıyorum bi kızyorummm sormayın.

kk da şuna gıcık oldum diye yazana
özelliklede 'kk da şuna gıcık oldum diye yazı yazana' yazana gıcık oluyorum
kafamçokkarıştı:roflol:

sadece erkekler santim olayına takar sanmıştım:kedi:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
onlar en azından tek şeyin santimini ölçüyor
biz saçımızı, totomuzu, memelerimizi, ıvırımızı zıvırımızı... :roflol:

Her konuyu dine bağlayanlara gıcık olduğum kadar !
dinle ilgili bir kelime söylendiğinde(gerektiği yerde) "vay başımıza hoca kesildin fetva veriyorsun!"gibi saçma yorumlar yapmakla yetinmeyip,olayı farklı bir boyuta getirip dinden bahseden kişiye yobaz yakıştırması yapılarak kendinide Atatürkçü olduğu için övenlere fitil oluyorum.Ya insan iki kelime dinden bahsettimi Atatürk düşmanı gibi bakılıyor bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum gerçekten!!!! :nazar:

aynen bende zemuszemus

Ama ATATÜRK'ÇÜ olmak gerçekten övünülecek bir durum :1closedeyes:

Vıyhhhhhhh :1shok:
memelerime gurban ol sen :umursamaz:
hiçte küçük diiller sositososito
hatta daha da büyürse kaç santim büyüdüğünü yazacam :jeyyar:

vereliniortakbekliyorumkaydirigubbakcemile3demek ki topik gerekliymiş:jeyyar:bunun adına "özgüven tazeleme" derler opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan

İşte sorun da bu zaten
Kimse Atatürkçü olduğu için kendinden utanacak değilki
Heryerde övünmeyi anlarımmm
Çünkü hepimiz Türk evladıyız ve Atatürk'ün izinden gittiğimiz için kendimizle övünmeliyiz.
Bundan daha doğal ne olabilir ki turkbayragi

Benim anlamadığım konu şu dinden bahsedilince neden hemen "Sen Atatürkçü Değilsin!!!" sıfatı yapıştırılıyor. Üstüne üstlük karşıdaki kişiye Atatürk düşmanı gibi bakılıyor. Benim anlam veremediğim olay bu :nazar:

Musluman olup da Ataturkcu olunmuyor mu yani? bizde Muslumaniz Evvel Allah, Elhamdulillah,
ve Ataturkcuyuz, aman onu sapmasin :KK70:

İşte sorun da bu zaten
Kimse Atatürkçü olduğu için kendinden utanacak değilki
Heryerde övünmeyi anlarımmm
Çünkü hepimiz Türk evladıyız ve Atatürk'ün izinden gittiğimiz için kendimizle övünmeliyiz.
Bundan daha doğal ne olabilir ki turkbayragi

Benim anlamadığım konu şu dinden bahsedilince neden hemen "Sen Atatürkçü Değilsin!!!" sıfatı yapıştırılıyor. Üstüne üstlük karşıdaki kişiye Atatürk düşmanı gibi bakılıyor. Benim anlam veremediğim olay bu :nazar:

Çünkü hala belirli kesimden insanlar, hem Atatürkçü, hem de dinine bağlı olunamayacağını düşünüyor.
Sanki Atatürkçü olmak, dinsizlik, dine karşılık gibi görülüyor.
Yazık diyorum onlara sadece...
Neden insanlar iki uçtan birinde olmayı seçer hiç anlamam mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
onlar en azından tek şeyin santimini ölçüyor
biz saçımızı, totomuzu, memelerimizi, ıvırımızı zıvırımızı... :roflol:
doğru valla ben ölçmediğimden aklıma gelmedi hiç, dur bende ölçeyim hemcinslerimden eksik kalmıyımkaydirigubbakcemile3

bişey mi kaçırdım, bu yüzden tepki aldığını söyleme sakın

hey alahım alemsiniz yaaa kaydirigubbakcemile3
öyleyimdir dicem birileride forgaya gıcığım dicekkaydirigubbakcemile3

anlaşılan senin tuzun kuru:jeyyar:
he, çok kuruyum, bendemi göğüs büyütme topiklerine girsem nekaydirigubbakcemile3

Musluman olup da Ataturkcu olunmuyor mu yani? bizde Muslumaniz Evvel Allah, Elhamdulillah,

Çünkü hala belirli kesimden insanlar, hem Atatürkçü, hem de dinine bağlı olunamayacağını düşünüyor.
Sanki Atatürkçü olmak, dinsizlik, dine karşılık gibi görülüyor.
Yazık diyorum onlara sadece...
Neden insanlar iki uçtan birinde olmayı seçer hiç anlamam mirmirmirmir

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

vereliniortakbekliyorumkaydirigubbakcemile3demek ki topik gerekliymiş:jeyyar:bunun adına "özgüven tazeleme" derler opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan

Vışşş o zaman bende memelerimi ölçücem kaç santim diyeee zemuszemus
Yeterki özgüvenim tazelensin :kedi:

Şeniz​

ALLAH ım vatanımızı milletimizi koru:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ata_bayrak.gif

kedi bu dediginden izmirde guzel memleketimde okadar cok varki.. Allah kelimesi gectigi zaman -- cok modernsin hayatim ama niye ikide bir Allah diyorsun -- derler.. maalesef kemalist dusuncenin anlamini bilmeyen Ataturkculerdir onlar. sonrada adimiz gavur izmir oluyor :eek:lmaz: bende gicik oluyorum aynen

hasan tahsin i diyiver gavur izmir diyene:teytey:

bak keyfine kk daopuyorumnanaktan takılma aşırı uçlarazemuszemuszemuszemus

X