Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

ay ben okuyamadım konu silinmiş heralde ulaşamassınız diyo ,merak ettim şimcik .

iki nickle giriş dedinizde aklıma ne geldi kaydirigubbakcemile3
bi gün şu hani bebeklerin cicileri bölümü varya oraya bi hatun habire bebeğimin elbisesi
yok örme patiği yok dönencesi şusu busu ekliyo ama hepsi netten alma belli ,soran oluncada netten alıyorum siparişle filan diyo ,neyse herkes ayy çok güzelmiş ay bayıldım filan diyo ,ama ben yemedim tabi ,başladım hafiyeliğe :nazar:
önce eklediği örgü bi elbiseyi google amcadan arattım ana bi baktım teee 2005 li yıllardan bi örgü sitesine eklenmiş üstelik siyahlı beyazlı bi yatak örtüsü gibi bişeyin üstünde ,bende kkonuya döndüm hemen kıza sordum ay dedim yatak örtünü çok beğendim nerden aldın dedim taç tan aldım canım o nevresim takımı hatta indirimden aldım dedi foyası çıktı meydana sırnaşık şey bende bi güzel deşifre ettim ,çıkış o çıkış bir daha girmedi ,tabi şu anda başka nickle aramızda dolaşıyo olabilir..

yani yalancılar da çok kk da zaten kendini belli ediyo bi zaman sonra..

hii hafiye gibisin vallahi korkulur senden:)):1hug:

Önce konuyu açan arkadaşıma, sonra da konu ile ilgili güzel paylaşımlar yapan tüm üyelere teşekkür etmek istiyorum. Uzun zamandır anlamlı bulduğum, kavgasız, saygılı, karşılıklı konuşulabilen sayılı hatta belki de tek konu burası oldu.

Yorumların hepsini üşenmedim okudum. Yeri geldi çelişen yorumlar oldu, yeri geldi kendi yaptığını başkasının üzerine atıp da gıcık olduğunu söyleyenler...

Benim tüm okuduklarım üzerine söylemek istediğim şunlar :

Sitede kadınların hayatı ile ilgili, kadınlar için önemli olan birçok konu var. Sitemizi zenginleştiren de bunlar zaten.
ınsan bir şeyi yaşamadan anlamaz.
O yüzden çocuğu olan neden ıvırını zıvırını ekliyor, makyaj yapan neden o topicten çıkmıyor,... şeklinde düşünmüyorum.
Çünkü insan her konuya dönem dönem yoğunlukla girer.
Şu anda çeyiz topiğine girenlerin kaçı, birkaç yıllık evli olduktan sonra aynı sıklıkla topiği ziyaret edecek ?
Şu anda bebeğinin cicilerini ekleyen annelerin kaçı birkaç yıl sonra çocuklarının ilk kitaplarının resimlerini ekleyecek ?
Şu anda makyaj topiğinden çıkmayanların kaçı, yıllar boyunca aynı sıklık ve heves ile makyaj yapıp paylaşmaya devam edecek ?
Bu liste uzar gider...
Ben örneğin ilgi alanıma girdiği için çeyiz topiğine sıklıkla giriyorsam, bu; benim hayatım çeyizden ibarettir anlamına gelmez.

Abartanlar var muhakkak, onları ben de eleştiriyorum.
Son zamanlarda OFT'den takip ediyorum, yazılan konuların %90'ı hamilelik, çocuklar, makyaj ve geyik.
Sanıyorum bu dönem KK'nın favorileri bu konular.

Keşke şunun farkına varabilsek. Kimse kimsenin hayatı üzerinde yorum yapma hakkına sahip değildir.
Kişinin yorumu üzerine yorum yapabilirsin, kıyafetine, saçına, eline, koluna yorum yapabilirsin.
Ama o kişinin hayatı, kişiliği üzerine yorum yapamazsın. Kimse vermez bu hakkı sana.
Neden bilmem, bazı üyeler kendilerinde tüm üyeler hakkında, kişilikleri hakkında yorum yapma hakkını buluyor. Çok üzülüyorum.

KK'daki tüm üyeler gerçek birer insan. Bu insanlar hayatlarında yaşadıklarını buraya yansıtıyorlar, ki bu çok doğal.
Kabul edelim hangimiz beğenilmekten hoşlanmayız ?
Bu beğeni kıyafetimizle ilgili olur, saçımızla, bebeğimizin eşyası ile, çeyizimiz ile,...
Buraya ekleyen insanlar 2 sebepten dolayı ekliyor bence.
1)Paylaşmak, 2) Paylaştıkları yolu ile beğenilmek

Umarım paylaşımlarımız zenginleşir. Fikirlerimizi, saygımızı, ortak paydalarımızı artık paylaşabiliriz.
Günlük hayatta zaten bir ton olumsuzluk, sıkıntı yaşıyoruz.
Bari KK'da güzel paylaşımlarımız olsun...

Yazdıklarım kimseye itafen, ya da hiçbir mesaja cevaben yazılmamıştır. a.s.

ben bu ikinci el bölümünde anası ağlatılana kadar kullanılmış ürünlerin satışa çıkarılmasına sinir oluyorum

bende ah erkekler bölümündeki
erkeğiniz bilmem ne yapar mı erkeğiniz şöyle mi erkeğiniz böyle mi
erkek erkek erkek.....

erkeğiniz sözcüğü ile başlayan topiklere sinir oluyorum
erkeğiniz sözcüğü o kadar çok kullanılmış ki artık erkek sözcüğünü evcil hayvan yada
tek hücreli canlı olarak görmeye başladım o derece gına geldi :roflol::roflol:

cinsellik bölümünde orgazım olamıyorum diye başlık açanlara "ben bir orgazım oluyorum allah seni inandırsın yok böyle bişey, sabahlar olmasın" tarzı cevap verenlere gıcık oluyorumkaydirigubbakcemile3
kadın garibim iyice yoksun ezik hissediyo kendinini
bide senin kocanda iş yok tarzı konuşanlar oluyo onlara hepten gıcık oluyorum

valla bi kere bi üye, bi erkek gibi nasıl vajinal orgazım olduğunu ballandıra ballandıra anlattı, yöööh dedim ya atmanında bi sınırı var, bunlara inanlarada gıcık oluyorum, hadi ya nasıl oluyo diye soruyolar bide öff, sallayan kadın aklı başında bi kaç üye yazıncada sinir oluyor yanlızkaydirigubbakcemile3

bide bu sağlıkla alakalı konularda hep diğer üyeler strestendir, sakin ol, rahat bırak kendini diye sürekli psikolojik deli muamelesi yapıyorlar insanlara belkide kadının fizyolojik bi problemi var yanlış yönlendirme çok oluyor bence:mymeka:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

o üyerden biri benim çok gıcık oluyodum yaa:gitme:
helebirde sen erkeksin
arkadaşlar bu erkek cvp yazmayın diyolaryaaÇok üzgünüm çoook
delleniyodumm:eek:klava:
:eek:klava:

Profilime bırakılan "hayırlı cumalar" mesajlarına gıcık oluyorum. kafamçokkarıştı

ıyı de nıyekı.. CADIARZU sonucta bız mu'mınler ıcın ozel bı an cuma vaktı,ozel bı gun cuma .. sonucta boyle msjlar gelıyorsa bu cevrenızde sevıldıgız anlamına gelır kı.. ne kadar guzel.. ınsanların sızı onemsedıgının ve cumanızı kutlamak ve cumanın feyzınden yararlanmak ısteyen ıyı nıyetlı olarak yapılmıs bır hareket.. bence cok da guzel oluyor.. bunda gıcık olunacak nokta ne Allah askına..

aynı topikteki başka biriyle sürekli ortak nokta bulmaya çalışanlara sinir oluyorum
(örnekse: aynı ben, ikimizde zevkliyiz, ikimizde şöyleyiz, ikimizde böyleyiz)

resimli topiklerde alıntı yapanlara sinir oluyorum...

sürekli hamiş,kociş ecüş bücüş tarzı ifadeler kullanılmasından hiç hoşlanmıyorum.
cok iğreti geliyor bana

birisi sevgilisinle, kocasıyla sorunundan falan bahsederken, bir üyenin gaza gelip de hadi yapıcaz bak, beraber halledicez sorunu, yeter ki uy sen benim taktiklerime falan diye gaza gelmesi de benim anlam veremediklerimden :ecrin_bebek:

Sitede şu an bulunan her türlü başlığın, daha doğrusu bölümün ilgileneni faydalananı var ki o bölümler açılmış zamanında.

mesela ben geyik topiklerine hemen hiç girmedim,hazetmiyorum,ama orada deli gibi paylaşım yapanlar çok sevenler var.

vb..

ama birilerinin kalkıp da yok efendim hamilelik topiği neden var biz nerden bilelim senin hamile olduğunu,
yok amma da cok makyaj vs topiği var,biz kadınlar başka seylerle ilgilenmez miyiz,
vsvsvs türevi yorumlara feci gıcık oluyorum.

siteyi sırf tek bir topik için takip edenler ve bu yüzden üye olanlar dahi var.
ilgilenmeyen bakmaz.
küçümseme ve gereksiz görme olaylarına cidden kızıyorum...

bu sıtede en gıcık oldugum olay bızlerle ev yada dugun fotograflarını paylasmak ıcın topık acıp ıkı dakıka sonra sılenler.hepsıne yetısemıyorum ya tam acıp bakıcam fotolar sılınmıs o zaman konuyuda kapatın baslık var resım yok ya

bu sıtede en gıcık oldugum olay bızlerle ev yada dugun fotograflarını paylasmak ıcın topık acıp ıkı dakıka sonra sılenler.hepsıne yetısemıyorum ya tam acıp bakıcam fotolar sılınmıs o zaman konuyuda kapatın baslık var resım yok ya

aynen canım buna tamamen katılıyorum sonuçta evini bizlerle paylaşmak istemişsin koymuşsun madem, özel buldun görünmesini istemiyosun hiç koyma ilk 1 saat içinde görenler için kanpanyamı canım bu, aç kalsın işte yada hiç açma:eek:lmaz:

birilerine laf sokmak için konu açan veya kapatanlara.........

kendini melaike gösterip de bel altı vuranlara...........

ayrıca okpeteye de çookkk kılııımmmmmmm
:1closedeyes::nazar:

birilerine laf sokmak için konu açan veya kapatanlara.........

kendini melaike gösterip de bel altı vuranlara...........

ayrıca okpeteye de çookkk kılııımmmmmmm
:1closedeyes::nazar:

ben sana daha bi kılım ve gıcığım bi kere billiinmi olm.şakkıdı:nazar::lepi:

X