Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

bak mesela katılmadığım hatta bana laf sokmaya çalışan birine artı rep verdim. böyle ilginçliklerde yapabiliyorum arada sırada..

türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.

dolunayda epilasyon yapıp, üzerine bir de çişlerini sürerlerse tüylerinden kurtulabileceklerine inanan ve bunu deneyen bir sürü kadının üyesi olduğu, türlü saçmalıkla kendi içinde kaynayıp duran site.
bu kadınlara her şeyi yaptırabilirsiniz. deneyin, bir şey uydurun, bir şey vaadedin, ne kadar saçma olursa olsun deneyen bir sürü kadın çıkacaktır.
aynı zamanda, üzerinden çok rahat para kazanılabilecek bir sitedir. şöyle ki... siteye üye olun. yurtdışında yaşayan bir tanıdığın, orda bulduğu bi ürünle, bütün tüylerinden ya da selülitlerinden kurtulduğunu, göğüslerini dikleştirdiğini vs büyük bir heyecanla anlatın. ürünü sipariş ettiğinizi söyleyin. ürün geldi, deniyorum, şu kadar gün oldu, şimdiden değişiklik var vs gibi güncel mesajlar atmayı ihmal etmeyin. ürüne fiyat koyarken de elinizi korkak alıştırmayın. onlar çoktan gözden çıkardılar zaten parayı.
hadi bir kısmını tenzih edelim tamam ama üyelerinin dünyaları o kadar küçük ki, çeyiz fotoğraflarını sergiledikleri sayfalarca başlık var. inanamadım. düğünüme şu kadar kaldı, şu kadar zamandır evliyiz falan gibi sayaçlar koymuşlar bir de. koca bulunca da bitmiyor ki dertleri. hayat zor gerçekten de.

bu da bir başkası ..

evet şahane tespitler. bu insanların hepsini öldürelim "avrupa" gibi olalım, avrupa şahane bi yer ya...

bu insanlara "dünyan küçük" diyerek hakaret etmek yerine adamakıllı bir açıklama yapsak daha iyi yol alırız diye düşünüyorum. aşağılayarak daha iyi yere kimseyi ne getirirsin ne kendin gelirsin. eğitim şart! eğitmeden oturduğun yerden ahkam kesmek şart değil! bu insanlar bunlara inanacak kadar cahil kalmışsa, bundan rahatsız olan "aydın"lar biraz kendinden pay çıkarmalı. biz bu insanları eğittik mi de şimdi o pek üst düzey "avrupa" düzeyinde tepki bekliyoruz? herkes kapısının önünü süpürse bile bana kalırsa çok yol katedilir.

kendim adına özeleştiri yaptım oturdum, bilhassa bu çiş konusu beni de çok rahatsız etti. ben biyolog değilim bilim adamı değilim, gidip orda zararlı diye yazayım, zararlı olsa bile bunu ispatlayacak verim yok. kendi alanımda anladığım şeyi yaptım. topikte bunun dini yönünü merak edenler vardı, araştırdım buldum ve şu şu yüzden haramdır dedim. kendi çapımda iki üç kişiyi vazgeçirdim o gün. mesela bir atıyorum biyolog da çıksa açıklasa böle böle zararlıdır diye, hatta gerçekten çok zararlıysa topik kapatılsa, e o da yok. oturalım ahkam keselim salaklar dangalaklar bilmemne diye.

tespit yapmak yeterli değil. haklı olsanız da yeterli değil. bu kadar rahatsız olanlar varsa ve buradan vazgeçmek istemiyorlarsa ya görmezden gelirler ya da insanlara doğru bildiklerini anlatırlar. ne kadar saf olursa olsun insanlar hakareti haketmezler.

Benim en gıcık olduğum şey bir sorununu yazıyor şahıs sonra bir kaç kişi yorum yazıyor ama tatmin olmadan o hala konuyu canlı tutmak için ee yokmu bu dertten olan, eee tek benmiyim, yuh hayret bişi kimsede yokmu böyle bir sorun falan diye diretmesi...

evet şahane tespitler. bu insanların hepsini öldürelim "avrupa" gibi olalım, avrupa şahane bi yer ya...

bu insanlara "dünyan küçük" diyerek hakaret etmek yerine adamakıllı bir açıklama yapsak daha iyi yol alırız diye düşünüyorum. aşağılayarak daha iyi yere kimseyi ne getirirsin ne kendin gelirsin. eğitim şart! eğitmeden oturduğun yerden ahkam kesmek şart değil! bu insanlar bunlara inanacak kadar cahil kalmışsa, bundan rahatsız olan "aydın"lar biraz kendinden pay çıkarmalı. biz bu insanları eğittik mi de şimdi o pek üst düzey "avrupa" düzeyinde tepki bekliyoruz? herkes kapısının önünü süpürse bile bana kalırsa çok yol katedilir.

kendim adına özeleştiri yaptım oturdum, bilhassa bu çiş konusu beni de çok rahatsız etti. ben biyolog değilim bilim adamı değilim, gidip orda zararlı diye yazayım, zararlı olsa bile bunu ispatlayacak verim yok. kendi alanımda anladığım şeyi yaptım. topikte bunun dini yönünü merak edenler vardı, araştırdım buldum ve şu şu yüzden haramdır dedim. kendi çapımda iki üç kişiyi vazgeçirdim o gün. mesela bir atıyorum biyolog da çıksa açıklasa böle böle zararlıdır diye, hatta gerçekten çok zararlıysa topik kapatılsa, e o da yok. oturalım ahkam keselim salaklar dangalaklar bilmemne diye.

tespit yapmak yeterli değil. haklı olsanız da yeterli değil. bu kadar rahatsız olanlar varsa ve buradan vazgeçmek istemiyorlarsa ya görmezden gelirler ya da insanlara doğru bildiklerini anlatırlar. ne kadar saf olursa olsun insanlar hakareti haketmezler.

december bu yazıyı arkadaşım yazmadı ki, bir başka sitede kadınlar kulübü başlığı altında yazılan yazıları taşıdı buraya; ben de çiş topiğinde yazdım ben de steril olduğunu yazdım mesela, ne oldu, isteyen o yorumu okudu isteyen bu yorumu, önemli olan fikirlerimizi paylaşmak sonuçta. kimse kimseye hakaret etme ögürlüğünde değil zaten.

december bu yazıyı arkadaşım yazmadı ki, bir başka sitede kadınlar kulübü başlığı altında yazılan yazıları taşıdı buraya; ben de çiş topiğinde yazdım ben de steril olduğunu yazdım mesela, ne oldu, isteyen o yorumu okudu isteyen bu yorumu, önemli olan fikirlerimizi paylaşmak sonuçta. kimse kimseye hakaret etme ögürlüğünde değil zaten.

hmm kusura bakmasın o zaman. nerde yazılmış bu yazı? sözlüklere benziyor?

dün kilitlenen bir konuya gıcık oldum
oraya yazamadım buraya yazayım içimde kalmasın
arkadaşımızın biri spiralim var ve korunuyoruz günüm geçti diye konu açmış
evli değilsin ne spirali vs türünden yorumlara aklım olmasa da gözüm alıştı
ama artık evli olmak da yetmiyor anlaşılan
bu sefer de 2-3 kişi tutturmuş niye spiral taktırdın niye korunuyorsun çok çocuğun mu var
höh dedim yaa ille çok çocuklu mu olmak lazım bakar mısınız 1 çocuk da yetmiyor hee
veya insan çocuk istemiyor olamaz mı
profilinde bekar yazan bir arkadaşımız da yorum yapmak gafletinde bulunmuş
ona yazılanlar zaten malum evli misin, bu ne cesaret zırt vırt
offff bundan çok sıkıldım artık
hadsiz yargılamalar beni üzüyor cidden

[B]bu sefer de 2-3 kişi tutturmuş niye spiral taktırdın niye korunuyorsun çok çocuğun mu var[/B]
höh dedim yaa ille çok çocuklu mu olmak lazım bakar mısınız 1 çocuk da yetmiyor hee
buna bende koca bir hönkkkkk diyebilirmiyim.kafamçokkarıştı:1shok::1shok:

bu sefer de 2-3 kişi tutturmuş niye spiral taktırdın niye korunuyorsun çok çocuğun mu var

kesınlıkle bende katılıyorum buna.. ben evlı olmama ragmen bazı konularda evlı bekar ayrımı yapılması hıc hos degıl..cok kızıyorum acıkcası.. sen bekarsın ne anlarsın gıbı yazılar cok okudum.. herkes dusuncesını fıkrını soyleyebılsın yardımlasılsın fıkır alısverısınde bulunulsun dıye acılıyor topıkler.. bırde anlamadıgım konu sahıbı bısey demıyor yorum yapanlar dıslıyor bekar olan uyelerı cok garıpsıyorum..

okycim de tabi hatta hep beraber diyelim
december o sözler ekşideydi ben de okudum
bu arada evliyim ve mutluyum hani denmiş ya herkes mi mutlu diye
sanırım mutsuz olanlar ve kocasıyla anlaşamayanlar da derdim vara yazanlar zaten
eee oraya da hiç de azımsanamayacak kadar konu açılıyor
yani bir tuhaflık yok bence

arkadaşlar bu tespitler benim değil yanlış anlaşılmasın..
altına imzamı atarım , nokta atışı yapmışlar o ayrı tabi ama bu yazılar netten alıntıdır..
bir forum sitesin de kk hakkında yapılan yorumlar..

oyy tuçem oyy :nazar:

okycim de tabi hatta hep beraber diyelim
december o sözler ekşideydi ben de okudum
bu arada evliyim ve mutluyum hani denmiş ya herkes mi mutlu diye
sanırım mutsuz olanlar ve kocasıyla anlaşamayanlar da derdim vara yazanlar zaten
eee oraya da hiç de azımsanamayacak kadar konu açılıyor
yani bir tuhaflık yok bence

evet o yorumu ben de okudum, ben de gayet evli ve de mutluyum kaydirigubbakcemile3, sadece mutlu olanlar değil mutsuz olanlar da yazıyor forumda, eleştiren arkadaşın dikkatini çekmemiş olabilir :bbo:

arkadaşlar bu tespitler benim değil yanlış anlaşılmasın..
altına imzamı atarım , nokta atışı yapmışlar o ayrı tabi ama bu yazılar netten alıntıdır..
bir forum sitesin de kk hakkında yapılan yorumlar..

kusura bakmayın.

benim burda pek gıcık bulduğum bişey yok, çoğu bilmediğim şeyi burdan öğrendim, daha doğrusu geniş bakabilmeyi öğrendim ben burdan.

burda bir derdim var bölümündeki bir çok derde yapılan yorumları çözüm önerileri okuyarak hayatıma yön verdim 2006 dan beri burdayım, onaylamadıklarım oldu, aynı fikirde olduklarım oldu. aslında burda tartışabiliyor olmak bile güzel, içine hakeretler girmediği sürece.

ilk evlendiğim zaman sadece gelin gözüyle bakıyorken , kaynana gözüylede nasıl olduğunu gördüm
güzelliğim için, sağlığım için , bir ürün hakkında bilgi edinmek istediğim zamanlarda kk heep başımucundaki ansiklopedim gibiydi

gırgırın şamatanın alasını gördüm, hatta güncel hayatta yapamadığım edepsiz konuşmalrı yapabilir oldum, geldim kızdım sinirlendim içimi boşalttım, sinirlendim bir anda kahkahalar atar oldum.

çok uzattım geneee, öyle yada böyle gıcıklıklarda olsa, ortam zaman zaman gerilsede, hepimiz bişeyler buluyoruzki burdayız

ben seviyorum valla burayıı

oyy orda daha neler yazıyor
okursanız daha da gıcık olursunuz
doğru tespitler de var tabi ama biraz abartıp karikaturize etmişler tabi
her konuda yaptıkları gibi

X