Bu Sefer Kesin Boşanıyoruz / ALDATILDIM/ Avukatlardan Özellikle Yardım Bekliyorum

Bu sürecte caktirmadan delilleri toplamaya bak ses kaydi bile al, tapu kimin üzerine o evin? O tapuyu da al fotokopisi cektir kim ödüyo bu evi ona göre belge de al, bul en iyi avukati konus avukatla anlastiktan sonra ver delilleri ver avukata vekaleyitini, bende bosaniyorum gecen hafta avukata verdim vekaleyetimi ve delilleri ve kina dügünü cdsi istiyor altinlari istiyorsaniz eger.. ben aradan cekildim bu sürecte sadece avukatim bana haber verecek durumumdan hakkimda iftira da atabilir suc atabilir falan diye wpden esimle olan konusmalarimi bile ssledim 6binden 10bin tlye kadar tutuyor noter icinse 1200tl mi ne tuttu bilgi vermek istedim bu adamdan da hayir gelmez bak önüne kendi ayaklarin üstüne durabiliyosan donuna kadar aldir :) simdiden kolay gelsin

Bu davayı avukatsiz götürmeyin haklarinizdan olmayın. Baro avukat verir ama maddi durumunuzu arastirir işiniz gücünüz yoksa anca....baro vermese bile ne yapın edin avukat tutun. Çünkü aldatılma olduğu için tazminat isteyeceksiniz. Telefon kayıtlarında çıkacak zaten. Tazminat alırsınız kredi ödemesi varsa maaşı çok yüksek değilse sıraya alınır ama nafaka sıraya alınmaz direk kesilir her ay. Hak kaybına uğramayı mutlaka avukat tutun

Evet butun kina dugun kasetlerimi isyerime gerirdim cd ye cektirecegim . Henuz avukat ucretini konuşmadım ama vekalet verecegim kesinlikle yuzunu dahi gormek istemiyorum cunku. Dun mesajlarinda cok medeniydi anladi tabi tazminat acacagimi boyle sakin konusalim diyor bilmiyorki bana yalvardigi butun mjlar hala mevcut aldatma yok diyor simdide. Aldatmadan alamazsam dugun takilarimi kesin alacagim. Su surecte kafam cok karisik dava sonuclansa nerede oturacagim cocugun kresi kres saatleri vs kafam inanilmaz dolu

Kafan karisikligi bi avukat bulduktan sonra önce konusma olcak avukatla danisin bu konuda kafa karisikligi giderir o sekilde rahatladim oturmusum koltuga cekildim keyifle bakiyorum izliyorum ulasamayanlar kuduruyor

“evi yaktım yıktım en çok ben yıkıldım.” Kalbimi bıraktım bu cümleye. Allah senin için en hayırlısını nasip etsin, karşına iyi kalpli bir eş adayı çıkartır inşallah rabbim.

Kafan karisikligi bi avukat bulduktan sonra önce konusma olcak avukatla danisin bu konuda kafa karisikligi giderir o sekilde rahatladim oturmusum koltuga cekildim keyifle bakiyorum izliyorum ulasamayanlar kuduruyor
Bende bunu istiyorum hicbir noktasiyla ilgilenip yorulmak istemiyorum.
Avukat tutabilirseniz daha iyi olur. Birde aldattığına dair mesaj yada arama kayıtları mutlaka saklayın mahkemede cok işinize yarar.
Elimde mevcut zaten operator arama kayitlarrina baksalar hersey cikar
cok tesekkur ederim

Eşinle kadinin telefon konusmalari var üzerinden ne kadar geçti döküm al delildir. 6 ayi asmadiysa kullanirsin. Alninda yazmiyo ya affettigin en kotu yeni ogrendim dersin. İyi bi avukat bul. Barodan vermezler verseler bile bosver dişli bosanma konusunda deneyimli birini bul. Delilin olmasi lazım. Cocuk icin de nafaka talep edebilirsin. Kendine gel bi de emek verdim o bana bunu diye düşünüp durma kendine acimayi birak seninkisi enayiligine doyamamak ve hırs çünkü o adami sevecek kadar aptal değilsin yazdiklarindan anlasilio aslinda akilli oldugun.

.
Evet var son alti ay konusmalari. Mesajlasmalarinida cektim fotografini ama tatil fotolari var tum ailesinde o ne olcak? Bende oyle derim diye dusundumde. Yok artik kimseye acimiyorum kendime bile, tek acidigim evladim.

.
Evet var son alti ay konusmalari. Mesajlasmalarinida cektim fotografini ama tatil fotolari var tum ailesinde o ne olcak? Bende oyle derim diye dusundumde. Yok artik kimseye acimiyorum kendime bile, tek acidigim evladim.

Yeni öğrendin varsay ne alaka. Affettim diye sözleşme mi imzaliosun zaten affedemedigin ortada iste :) gittigin tatilin hesabini mi vercen cok sacma dusunuosun bi avukat bul ve görüş hemen. Avukata danismadan adama senden bosanicam falan da deme. Sessizce delil topla.

Allah onlarıda onlara Uyanlarıda yalan söyleyip bekarım diye gezen odunlarıda cayır cayır yaksın inşAllah

Birlikte tatile çıkma affetme sayılır. Mesaj tarihinden sonrasında çıktığın ortaya çıkar.

Bunları geçelimde sen adama tokat atmışsın. Her hangi bir mesajında veya bunu kanıtlayacak bir durumu var mı?

Tazminat davası açıyorsun da karşıdan da tazminat davası karşılık gelir. Dikkatli olmazsan tazminat ödemek zorunda kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…