Bu Sefer Kesin Boşanıyoruz / ALDATILDIM/ Avukatlardan Özellikle Yardım Bekliyorum

o kadar haklısın ki bugün iş yerinde yaşadığım bişeyi anlatıyım size müdürü evli ve bekar olan bayan elemanı adama karısını kötülüyor ben duruma gıcık oluyorum ve karısıyla ilgili yorum yaparken ona bakışımı yakaladı noldu elektrik alamadım ondan böyle diyorum dedi dedim sanane adamın karısından o almış ki evlenmiş kız kızardı şaka yapıyorum dedi
Diyeceğim o ki zaman çok kötü ve erkekleri yoldan çıkarmak için uğraşan çok fazla insan var

Bir bilseniz kime anlatsam manken gibi Alimli bir kadinsin bunun neresine bakmis diyorlar. Bu arada yorumunuza bayildim ne de guzel ozetlediniz

şiddettin gerekçesi ve yönü olmaz. Eşinize tokat atmışsınız. Tazminat almayı bırakın nasıl tazminat ödemem diye düşünün ama özür dilerim umarım siz tazminat ödersiniz.

Aldatılmayı affetmişsin artık mahkemede kullanamazsın. Bence davanızı savunma üzerine kurun.

Bence eşi hala aldatıyor olabilir ve ani çıkışları ve uzak durması da bu yüzden olabilir

Aynen öyle.. bir de şöyle bir algı oluyor kadınlarda. Sevmese bile adamı etkilemek istiyor sırf evdekinin canı yansın diye. Hani eğer kendi talep göremediyse bi yerlerden. Böyle bir şey icine giriyolar. Allah korkusu olacak bir insanda.. yaziktır , günahtır.

Böyle kadın çok ama adam düzgünse ve evliliğinde problem yoksa aldatmaz diye düşünmek istiyorum

Evet kesinlikle. Ama yine de kadın hemcinsine bunu nasıl yapar aklım almıyor.
Mesela kpss dershanesine gidiyorum. Bi hocamız var evli, sınıfta da bi kız var. Özelden mesajlasiyolar bir goygoy bie goygoy. Ulan o evdeki karına 2 cocuguna yazik. Hoca derste bile konudan çok kızla goygoyda.

Öyle sinirlerimi bozuyorlar ki.. şimdi gitsem kızı uyarsam sana ne manyak der mer bulaşamıyorum.

Herkesten tiksiniyorum şöylelerini görüp duydukça ya

Ta
Tazminat davasını aldatıldığınız için açacaksanız aşamazsınız çünkü affedip devam etmişsiniz

Tazminat kesinlikle açın .Sizi aldattigini belgeleyin.O mesajlar,konuşmalar vardır zaten sizde.Alabildiginizi alın bu adamdan o da size öyle yapmış çünkü ..Sonuna kadar hak ediyor her şeyi .

böyle konuları okurken gözümün önüne sadece anne baba bağrışıp kavga ederken arada kalan çocuklar geliyor. çocuğum için affettim derken sonrasında ne travmalar oluşturuyor bu yaşananlar.
bu saatten sonra uzatmadan boşanmanız ikiniz içinde en hayırlısı olur bence. belliki boşanmanız anlaşmalı değil çekişmeli olacak bu nedenle avukatınız olması sizin için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…