Bu Sefer Kesin Boşanıyoruz / ALDATILDIM/ Avukatlardan Özellikle Yardım Bekliyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun ama bu zamanda bu kadar iyi niyetle yaklaşmak çok saçma.. Değişmiyorlar maalesef ve yaptıkları hataların üzerine aldatmayıda tüy gibi konduruyorlar iğrenç yaratıklar.. SiZi anlıyorum bi avukattan yardım almanız en iyisi

1Evi alındıktan sonra ne kadar ödediyseniz Yarın yarıya alırsın 2 Aldatıldın vatsap mesajların kaydı gerekiyor kanıt olarak manevi tazminat davası acarsın (zina davası acamazsın) para alırsın 3 evet iyi bir boşanma avukatı tutman gerekıyor 4 şiddet varsa Hemen avukatlar ilgileniyor diger turlu (şiddetli gecimsizlik vs. İş uzuyor 5 cocugun daha cok kucuk velaytıni direk sana vercekler cocugun icin nafakaya basvur

Ahhh canım yaaa içim sızladı gerçekten bu nasıl birşey böyle.. Ben avukat değilim hukuki olarak birşey diyemeyeceğim ama gerçekten kendini ziyan etme bu adamla.. Adamların çoğu böyle.. Yaparlar yaparlar seni zıvanadan çıkartırlar sen kötü bir söz dersin onu sana derler ki sen bana bu sözü söyledin sen bana bunu yaptın şunu dedin bana vurdun vs..Bunun bir ruh hastalığı olduğu düşüncesindeyim.. Yaaa sen yaptığına bakmıyorsun olayın sonunda karşındakinin sana verdiği tepkiyi konuşuyorsun.. Bunu neden dedi bana bu kadın Bana neden vurdu demiyorsun.. Gerçekten Allah sana kolaylık versin.. Zor çok zor.. Kurtar kendini

Direk ödenip alınıyor ya sonra kredisi ödeniyor ev alınmış kısacası

Yazmak zorunda degildiniz kimsenin dinamigini bilmeden kirici yorum yapmayin ahkam kesmeyin rica edecegim. Benim affetmis olmam niye bukadar zorunuza gitti.

Cok tesekkur ederim tipki boyle dusunerek bu adimi attim onceligimde kizim oldugu icin ve dediginiz gibi vicdanim rahat artik

Evet avukatla gorusecegim tesekkur ederim

Evet kesinlikle dusuncem bu yonde vicdanim rahat elimden geleni yaptim olmadi

Yazmak zorunda degildiniz kimsenin dinamigini bilmeden kirici yorum yapmayin ahkam kesmeyin rica edecegim. Benim affetmis olmam niye bukadar zorunuza gitti.
Kırıcı birşey söylemedim.
Elbette evliliğin dinamiği, insanların ahlaki değerleri vardır ben de bu sana bana göre değişmeyen hani şu eşinin iki paralık ettiği değerlere göre yorum yaptım zaten.
Bu platformda eleştiri kabul etmeyecekseniz konu açmayacaksınız, siz istediğiniz konuyu açtığınız gibi, biz de hakaret etmeden istediğimiz yorumu yapabiliyoruz ve ben size hakaret etmedim bu yüzden yorumuma karışamazsınız ama merak etmeyin size daha yorum yapmaya gerek duymuyorum.
Sadece tüm iyi niyetimle Allah sizi kendinizden korusun diyeceğim, çünkü siz bu gidişle daha çook üzülürsünüz.

Bu kadar uzun olarak ilk okuduğum konu bu herhalde ve çok üzüldüm
yaşadıklarınıza üzüldüm Allah yardımcınız olsun

okurken "Sen kimsin lan elalemin karilarıyla fingirdiyorsun evde gül gibi karın dururken öküz !" diyesim geldi..

ayrıca evet önce adam suçludur tabi ki. Ama o kadın da evli olduğunu bile bile görüşüp konuştuysa saatlerce ona da yazıklar olsun.kitle bence göğsünde değil kara kalbindeymiş.

Bekar adamlar bitti galiba evlilere sarıyorlar. Neşet ertaşın da kemikleri sızladı böyle adına sevgi dedikleri pis durumlarında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…