Bu Ramazan niye böyle oldu ki?

Cani istedigi yemegi mutfaga girip yapabilir , buyuk ascilar , meshur sefler hep erkektir biliyorsunuz , erkekler sahane yemek yapabiliyorlar , kadinin gorevi degil yani adamin caninin cektigi yemegi yapmak
( Yorumum geneldir , ramazana ozel yazmiyorum)

Aslında bir kan tahlili fena olmaz o zaman. Benim hamilelikte öyle bir durumum olmuştu. Allah'im sağa sola saldıracak yer arıyorum mecbur. Hastenede serum yedim ondan sonra geçti hemen. Yani bende daha önce insanın üzerine bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum.

Fiziksel rahatsızlığı yoksa eğer, acaba buaralar ilgisiz kaldı da sevgi mi istiyor

Bu işlemiyor canım bazı hödüklerde. Örnek A. Mutfağa sadece buzdolabını karıştırmak için giren, arada bi salata yapıp, çorba karıştıran birine sahibim. Bunu da büyük beceriymiş gibi en ufak şeyde söyler.

Nazlanıyor ilgi istiyor adam sanki. Oruç bahane gibi geldi ..

Ayni eşim her dk dibimde yardimda etmiyo ki bende orucum. Iftara 15 dk kalmis bisey istiyo salata yapiyordum o ara deviri verdom salatayi oday kitledim kendimi de

Tencerenin içindeki kepçeyi kaldırıp tabağına dökmekten aciz bir herif var bende de ki bu sürümü çok aramış olmalıyım.!!

Eğer sadece kendi için yapıyorsa canı istediğini yspabilir elbette ama eğer aileye yapılıyorsa aile bireylerinin sevdiği şeyler gözetilir, bir aile babasına canı isterse çalışır istemezse çalışmaz diyemiyoruz di mi,

Calistigi icin evde yapilacak yemege karar verme hakki var yani , iyiymis :)
Allahtan calisiyorum da benim de istedigim yemekler pisiriliyor evde , sansliyim baya desenize

Calistigi icin evde yapilacak yemege karar verme hakki var yani , iyiymis :)
Allahtan calisiyorum da benim de istedigim yemekler pisiriliyor evde , sansliyim baya desenize
Demek istediğim şeyi anlamamışsınız,yani çalışan bir erkegin karısına çalış diye baskı kurması nasıl yanlışsa, bir bayanın da eşine yemekleri sen yap demesi yanlış,kadın çalışmak ister veya erkek yemek yapmak ister o ayrı tabi ,herkesin sorumluluğu ayrı,
Ben de çalışıyorum,yemekleri de yapıyorum eşimin de ayrı sorumlulukları var, yemekleri de eşime sorarım ne yapalım diye,
Bir de burası bir platform ve herkes konu hakkındaki kendi düşüncesini yazıyor, ben de kendi düşüncemi yazdım katilmayabilirsiniz benim sizin düşüncenize katılmadığım gibi,

Elbette herkes dusuncesini yaziyor , ben sadece erkek cinsini kendisinden ustun goren hemcinslerim oldugunu gordukce dayanamayip yaziyorum , kusura bakmayin tutamiyorum kendimi sadece , iyi forumlar dilerim

Ayol gangsta tam banlanmalik konu oldu bu ya
Sen bana whatsapdan yazaydin ben sana soylerdim git tahlil yaltirt diye ,az kaldi simdi gidecem
Valla az öyle olmuş, "Saygı duy" filan başlanıldı. Gayet de Türkçe yazdım yani nesi anlaşılmadıysa.

Ben alanımdan veriyorum zaten yeterince, ömrümde hiç oruç tutmamış insan değilim, zorlanabileceği durumları kestirip ona göre davranıyorum, gidip de hususi karşısına kurulup yemek yeyip, burnuna sigara üflemiyorum. Aksine, sigara içmek için kaçtığım kısıtlı ortama, eşim peşimden gelip "Burada oturasım var" diyor. Evin bütün odaları onun, yani bi kendi odamda (çalışma odamda) sigara icebiliyorum rahatça, gelip balkona çık diyor. Niye balkonda ayakta dikilerek içeyim sadece adamın canı öyle istiyor diye.

Sahuru kendisi için bekleyebileceğimi bile söylüyorum, oruç tutmadığım halde tutana kolaylık olsun diye sahurunu bekliyorum, saygı duy yorumu geliyor. Hayret bir şey. Daha ne yapılabilir? Yerine de ben mi tutuvereyim?

Yemekleri sürekli eşimin istediği şekilde pişirmek zorunda değilim, bu evde ben de yaşıyorum, çocuğum da yaşıyor. Tüm günü, eşimin her gün sipariş ettiği yemekleri yapmakla geçiremem. Geçiresi olan geçirsin bana ne, bizde işler böyle yürümez, yemek yapma işi bendeyse o gün ne yapmayı uygun görüyorsam, evde ne varsa sırada, çürümeden zayi olmadan o yapılır, bir düzenim var, çok canı çeken söyler, arada onun istediği yapılır. Bu her gün olamaz, zaten yemek varken olmaz, evin aşçı uşağı değilim, kimse de padişahı değil. Oruçlu diye zaten kıyak geçiyorum, dahası suistimal oluyor.

Bi de yemeklere oturmadığımı nereden çıkardılarsa, yemesem de oturuyorum yazmadım mı ben oraya? Bir saat adamın yemek yeyişini beklemek istemiyorum bu kadar. O keyifle yemek yerken ben sıkılarak niye sırf yanında istiyor diye tüm yemek onu bekleyeyim? 10-15 dk bilemedin 30 dk eşlik ederim, koca bir saati niye boş bekleyerek geçireyim? O hızlansın biraz da o zaman. Ben onun kaç saatte yediğine karışmıyorsam o da benim sofradan ne zaman kalkacağıma karışamaz, oruçlu diye her şeye hakkı mı var?

Ya okuduğunu anlamayan, yarım yamalak anladığıyla muhalefet olmaya çalışan insanlardan bıktım yeminle.

Mune müdürüm konum kapanabilir.

Seviyorum seni , sonuna kadar haklisin , bosver geri kalani

Oruç bazı kişilerde gerginlik yapıyor maalesef hem açlık hem uykusuzluk geriyor tabi ama tutmayanada öyle davranış sergilemek hiç hoş değil ama burada eşinizin aynı sofrada olmanızı istemeside bana göre güzel bi davranış adam birazcık sabretseniz ne kaybedersiniz çok isterdim eşim oruç tutsun benimki oruç yerine alkol alıyor şanslısınız bana göre kıymetini bilin..

Ayol gangsta tam banlanmalik konu oldu bu ya
Sen bana whatsapdan yazaydin ben sana soylerdim git tahlil yaltirt diye ,az kaldi simdi gidecem
E ben nolacagdim o zaman nasil ogrenecektim yani
Ne cok erkekte oruc kafaya vurmus sastik valla kkda. Kadinlarin bunyesi cok saglam,zor kosullarda yasayabiliyoruz masallah

E ben nolacagdim o zaman nasil ogrenecektim yani
Ne cok erkekte oruc kafaya vurmus sastik valla kkda. Kadinlarin bunyesi cok saglam,zor kosullarda yasayabiliyoruz masallah
Bir kadınlar bir de hamam böcekleri zaten bu kadar zor koşullarda yaşayabilen.
Bu gereksiz bilgi de nereden geldiyse aklıma,
Töbest,
Oruç da tutmuyorum ben, vitaminime baktırım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…