- 5 Nisan 2023
- 4.086
- 12.895
- 128
- 27
Konu sahibi konuya girip ayrıntı verirse daha net anlaşılır ama gayette dediler bence o kafada o kadar insan varki. Hatta bazı profiller gözümde canlandı direk.Eğer saygılı bi tavıra karşı bu düşüncelere girdiysede çok yanlış. Kayın aileside iftara davet etmek gibi hoşluk yapmıyor, konu sahibide yapmasın bu kadar basit.Konu sahibi köşeye sıkışınca söyledi o oruç saçma dendiğini.Ben inanmıyorum öyle bir şey dediklerine.
Bu kadar saygsız insanlar olsalardı en başında hiç sormazdı acaba çağırsammı diye .Sökmedi bana o yalanı.
Aynen öyle dediğinize katılıyorum ramazan demek birlik beraberlik demek insanları inanıyor inanmıyor diye dışlamanın anlamı yok.
Tutun ki inanmıyorlar.Belki sizler sayesinde güzel bir şeye vesile olunmuş olacak onlarında bakış açısı değişecek.Köpeğin önüne su koyulsun denmesi, masada hazırlanan yemeğin parasının hesabına bakılması, keyfi tutmuyorlar denmesi beni irite etti.Böyle düşünen insanalrın evine adımı atmayı geçtim muhattap bile olmak istemem ben.
Hoşgörüden uzak çok çirki tabirler.Yoksa kimse zorla evinize davet edin demedi
Konu sahibi “keyfi” diye yargılarken karşısındakilerde “gereksiz” diye yargılıyor. Ne hikmettir ki sitede hiç karşı tarafın göstermediği nezaket konu olmuyor.