Bu Ramazan niye böyle oldu ki?

Burda eşinizi tek anlayabildiğim nokta beraber yemek yeme isteği oluyor olacaktır.
Zira bana da tuhaf geliyo öyle yalnız oturup yemesi üzülürüm ben.
Diğer tüm tepkileri de bana sanki siz oruç tutmuyorsunuz diye şımarıyor yani oruçluyum ya şimdi dediğimi yapar denemeleri gibi geldi :)

Her oruç zamanı aynı şeyi yapsa huyu olduğundan emin olacağım da, ya bu sene ilk kez böyle görüyorum eşimi. Ne olur ne olmaz bi tahlil mahlil yaptırsın söyleyeyim de.
Sen beni dinleme milana hakli adamin beraber yemek istemesi falan tamam da
Sigara olayinda yasananlarla yemek siparisini bir turlu bagdastiramadim ayol. Yemek yapmak boynunun borcu degil,esine gosterecegin bir incelik sadece. Ama bu inceligin uzerine bulup da seylisini istemek ayip oluyor gercekten.

Eşin oğlak burcu mu dicem ama ilk defa böyle davranıyormuş tezim çürüdü

Bende gizli şeker vitamin eksikliği vs diye düşünüyorum. Biraz sabır ☺

Bana da öyle geliyor, vücudunda bir şeylere işaret eden bir şey var gibi..

Kendisi kıl bir Başak erkeği.

Her zaman böyle olmadığı için soruyorum. Acaba bir derdi, sıkıntısı mı var? Doğrudan söyleyemediği falan.

Her zaman böyle olmadığı için soruyorum. Acaba bir derdi, sıkıntısı mı var? Doğrudan söyleyemediği falan.

Bir derdi olsa paylaşırdı, saklayan bir adam değildir hatta sorar da yani bana akıl danışır bir şey olsa, fikrimi bakışımı önemser.

Şu durumda fark etmediğimiz bir hastalık gibi bir şey olabilir, oruçla nüksetmiş olabilir diyorum. Gerçekten tuhaf davranıyor.

Cozumu bilmiyorum ama cok sinir bozucu bir tavir. Orucu tutan kendine tutar, baskasinin hayatini niye kendi orucuna gore duzenliyor. Tutmasin o zaman tutamiyorsa.

Sorun olmucak şeyleri sorun yapmışsınız , eşiniz değil mi ne var çekiverin azıcık nazını ki bana göre naz bile değil olağan şeyler ,eşler sadece ramazanda değil her zaman isteyebilir canı istediği yemekleri, sahur neyse de iftarı niye birlikte yemiyorsunuz onu anlamadım,akşam yemeği değil mi, ayrı sofra mi kuruyorsunuz kendinize,

ben eşinizi haklı buldum. oruç tutmamak sizin tercihiniz ama tutana saygı göstermeyerek onun bulunduğu evde o oruçluyken yemek yemek, sigara içmek vs olmamalı bence.

sahur ve iftarda ailecek beraber olmayınca ramazanın tadı da çıkmıyor. ben de severim ramazan sofralarını.

tutmadığınız için bilmiyorsunuz belki insan öyle acıkıyor ki sevmediği şeyi bile canı çekiyor keşke 1 aycık eşinizin canının istediklerini yapmaya çalışsanız.

Ayrıca oruç tutmuyorum polemik çıkmasın yazmışsınız ya,o kısma anlam veremedim, ister tutarsınız ister tutmazsiniz bu sizin vereceğiniz karar kim niye sizi elestirsin ki

Demir eksikliği olabilir mi? Kritik seviyeye geçse depresyona kadar gidebiliyormuş. Tahlil yaptirmakta her zaman fayda var.

Yemekleri beraber yemek istemesi olağan. Aslında bana göre yemek siparişi vermesi de olağan, yani biz de canımız bir şey çektiğinde akşama şunu yap deriz illaki. Söyleme veya sizden isteme şekli sizi irite etmiş olabilir belki. Yalnız zaten sigara içilen alanlar belliyken eşinizin bu şekilde davranması gerçekten düşündürücü. Özel sebeplerden tutamıyorum diyorsunuz, yargılamak için sormuyorum ama acaba tutmama sebebinizi küçümsüyor ondan mı böyle oruç olduğunu gözünüze sokuyor eşiniz?

Demir eksikliği olabilir mi? Kritik seviyeye geçse depresyona kadar gidebiliyormuş. Tahlil yaptirmakta her zaman fayda var.

Fiziki bir şeyleri işaret ediyor gibi geldi bana da üzerine biraz daha düşününce, gizli şeker, vitamin eksikliği, dediğin gibi demir eksikliği vb. bir şey olup, oruçla ortaya çıkmış olabilir. Bu seneye kadar, bana bu kadar takıldığını, benle uğraştığını görmedim çünkü.

Okurken acaba sizin oruç tutmuyor oluşunuzun intikamını mı alıyor geçirdim nedense. Yani uykusuz kalmasın diye yat, seni kaldıracağım diyen, alternatif ve yapıcı çözüm sunan birine karşı bu tavırlar pek normal gelmedi. Orucu tutuyor olsanız da ona tutmayacaksınız ama insanlar bazen böyle ''saçma'' triplere girebiliyor.

Bunun dışında yemeğe eşlik etme konusunda katılıyorum eşinize. Hani bir şey yemeseniz bile alın sevdiğiniz içeceği, TV veya telefondan da açın sevdiğiniz bir şeyler. O 1 saatlik işkence keyifli bir ana dönüşsün sizin için.

Benimki de aç, hasta, uykusuz, yorgun olduğunda dünyanın en değişik adamına dönüşebiliyor. Çözümsüz...

Bak ben bütün gün aç kalıyorum, yoruluyorum, uykusuz kalıyorum. Sen ne yapıyorsun da gece bana eşlik etmiyorsun, istediğim yemeği yapmıyorsun tribi de olabilir. Ki öyle gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…