- Konu Sahibi minikkkkus
Kadın kadının düşmanı enter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bende bunu söylüyorum herkes istediğini yapar başka biri sanane diyemez konu sahibi de buraya soruyorsa sanane diyemez fikirlere eleştirilere açık olmak lazmYa işte herkes sizin gibi değil. Dünya sizden, ailenizden, mahallenizden ibaret de değil. İsteyen istediğini yapar, kimse size soracak değil.
Bunu anlamanın nesi bu kadar zor?
İşte bende bunu söylüyorum herkes istediğini yapar başka biri sanane diyemez konu sahibi de buraya soruyorsa sanane diyemez fikirlere eleştirilere açık olmak lazm
Yoo travma felan değil o konuyu iyi okuduysanız benim yazdığımdan haricinii benim savunduğumu savunan bi çok insan vardı söyledikleri vicdansız anlamına gelen ben sadece direk söyledimİşin kötü yanı kürtaj olan bir başka kadın okursa, o da payını alacak demektir.
Tamamdır, yazıyorum. :)Birisi konu sahibine vicdansız kelimesinin eleştiri olmadığını anlatabilir mi?
İşte her aklımıza düşeni söylemememiz gerekiyor ya hani? İnsanlar alınır, kötü hisseder vs. Ya da bu hakaret olabilir, hakaret de suç olduğu için etmememiz gerekir?Yoo travma felan değil o konuyu iyi okuduysanız benim yazdığımdan haricinii benim savunduğumu savunan bi çok insan vardı söyledikleri vicdansız anlamına gelen ben sadece direk söyledim
İşte bende bunu söylüyorum herkes istediğini yapar başka biri sanane diyemez konu sahibi de buraya soruyorsa sanane diyemez fikirlere eleştirilere açık olmak lazm
Vicdanıma oynamayın demek aslında orda herkesin ona vicdansz demeye çalışmasını yani söyledikleri o anlama geldiğini belirtiyor bence ben sadece diğerleri gibi uzatmadan direk söyledimİşte her aklımıza düşeni söylemememiz gerekiyor ya hani? İnsanlar alınır, kötü hisseder vs. Ya da bu hakaret olabilir, hakaret de suç olduğu için etmememiz gerekir?
Bende bunu diyorum zatrn aynı şeyden bahsediyoruz ben o konudaki kişilerle aynı fikirde olmayabilirim demiBurda 272738339 tane üye var. Farklı farklı yorumlar da gelecektir, yapılan yorumları beğenmeyen üyeler de olacaktır. Çevrendeki insanlar robot misali tek tip mi?
Vicdanıma oynamayın demek aslında orda herkesin ona vicdansz demeye çalışmasını yani söyledikleri o anlama geldiğini belirtiyor bence ben sadece diğerleri gibi uzatmadan direk söyledim
Burada ne anlatmak istediniz? Cidden anlaşılmıyor.Vicdanıma oynamayın demek aslında orda herkesin ona vicdansz demeye çalışmasını yani söyledikleri o anlama geldiğini belirtiyor bence ben sadece diğerleri gibi uzatmadan direk söyledim
Bakın o sürekli bahsettiğiniz konuda benimle aynı fikirde olup aldırma işte pişman olursun işte onun şusu gelişmedi busu gelişmedi deme felan diyen çok insan vardı o da vicdanıma oynamayın dedi yani orda yorum yapan kişiler de bir nevi vicdansız demeye getirdi ben sadece direk söyledim demiştimBurada ne anlatmak istediniz? Cidden anlaşılmıyor.
Vicdansız demeye falan getirmemişler, fikir beyan etmişler. Vicdansız diyen tek kişi sizsinizBakın o sürekli bahsettiğiniz konuda benimle aynı fikirde olup aldırma işte pişman olursun işte onun şusu gelişmedi busu gelişmedi deme felan diyen çok insan vardı o da vicdanıma oynamayın dedi yani orda yorum yapan kişiler de bir nevi vicdansız demeye getirdi ben sadece direk söyledim demiştim
İşte bu süperdi, tespit gibi tespit.Bu platformun amacı kişiyi konusundan bağımsız olarak eski açtığı konu ve yorumları başına kalkarak yerden yere vurmak