- 2 Ocak 2017
- 3.082
- 17.633
-
- Konu Sahibi minikkkkus
Konusuna göre değişir ama. Bir kadın olarak, aldatılan, şiddet gören hemcinsinize sabret canım ya zamanla düzelir diyorsanız bu realist bir yaklaşım değildir ve tepki alırsınız. Diğer konularda herkes istediği şekilde yorum yapmakta özgür tabi ki. Zaten forumun amacı da bu farklı bakış açılarını değerlendirip, fikir sahibi olmak.Dediğiniz gibi bi konu oluyor mesela biri boşan diyor ben başka bişe söyleyince size ne deniyor o zaman benim zıttımı söyleyene de ne değilmi ama
Ben üyelerle alakalı konu açmadım ki bir değil iki değil bazıları sürekli bi ters cevap halinde o zaman konu açmasın değilmiAmme hizmeti kürtaj konusuna vicdansız yazdığı için tepki almış arkadaş. Hadi ayıkla bakalım pirincin taşını.
Bu arada üyelerle ilgili konu açmak yasak.
Bak bu da sizin görüşünüz bence böyle değilHiç öyle bir şey yok. Herkes her durumda kendini savunamaz.
Ben yargı dağıtmıyorum fikrimi söylüyorumSiz insanların fikirlerine saygı duymayıp yargı dağıttığınız için olmasın o?
Bak bu da sizin görüşünüz bence böyle değil
Nasıl kıyabiliyorsunuz demek bir fikir değil yargı dağıtmaktır. Kürtaj olacak kadınları yargılamaktır ve yaftalamaktır.Ben yargı dağıtmıyorum fikrimi söylüyorum
Bende kadınların veya herkesin her koşulda kendini savunması gerektiğini düşünüyorum o yüzden kimsenin avukata ihtiyacı olduğunu sanmıyorum demiştimBenimki görüş değil tespit.
Ben kürtajı doğru bulmuyorum deseniz fikir olur ama “kürtaj cinayettir” derseniz bal gibi de yargıdır.Ben yargı dağıtmıyorum fikrimi söylüyorum
Ama seninki de ters cevap canım. Vicdansız yazınca teşekkür ederim mi desin.Ben üyelerle alakalı konu açmadım ki bir değil iki değil bazıları sürekli bi ters cevap halinde o zaman konu açmasın değilmi
Bana göre öyle ki tek konu kürtaj konusu değil ben birtek o konuya yorum yapmadımNasıl kıyabiliyorsunuz demek bir fikir değil yargı dağıtmaktır. Kürtaj olacak kadınları yargılamaktır ve yaftalamaktır.
Giyinmeyi bilmiyosun demedim bi kere bi kombin atmıştı o kişi o kombine bayıldığımı da sölemiştim herkesin tersineAma seninki de ters cevap canım. Vicdansız yazınca teşekkür ederim mi desin.Bi konuya da giyinmeyi bilmiyorsun yazmışsın. Hep merkür etkisiymiş bunlar. Ben de gerginim bu ara.
Bugün eşinin onu aldattığından şüphe ettiği icin konu acan üyenin de eşini aldattığını ve çocuğunun kimden olduğuyla ilgili şüphe ettiğini eski konusundan bilmesek bambaşka yorumlar yapacaktık. Gayet bilmek gerekiyor eski konuları. Yerden yere vurmak değil gerçekçi yorum yapmak oluyor o daha çok.Bu platformun amacı kişiyi konusundan bağımsız olarak eski açtığı konu ve yorumları başına kalkarak yerden yere vurmak
Ben kimse halkında konu açmadımSite konulari ve üyeler hakkında konu açmak yasak.Mune
İşte bu bir yargılama yöntemi bana göre öyle deyince karşınızdakini vicdansızlıkla yargıladığınız gerçeğini değiştirmiyor bu. Karşıdaki insan da pek tabi sanane diyebilir sizin bu ithamlarınızın sonucunda.Bana göre öyle ki tek konu kürtaj konusu değil ben birtek o konuya yorum yapmadım
Şimdi konu var konu var.Bu platformun amacı kişiyi konusundan bağımsız olarak eski açtığı konu ve yorumları başına kalkarak yerden yere vurmak
Sizi çok üzerler bu hayatta.Bu platformun amacı kişiyi konusundan bağımsız olarak eski açtığı konu ve yorumları başına kalkarak yerden yere vurmak
Ben kürtajı doğru bulmuyorum deseniz fikir olur ama “kürtaj cinayettir” derseniz bal gibi de yargıdır.