Bu platformun amacı ne acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğiniz gibi bi konu oluyor mesela biri boşan diyor ben başka bişe söyleyince size ne deniyor o zaman benim zıttımı söyleyene de ne değilmi ama
Konusuna göre değişir ama. Bir kadın olarak, aldatılan, şiddet gören hemcinsinize sabret canım ya zamanla düzelir diyorsanız bu realist bir yaklaşım değildir ve tepki alırsınız. Diğer konularda herkes istediği şekilde yorum yapmakta özgür tabi ki. Zaten forumun amacı da bu farklı bakış açılarını değerlendirip, fikir sahibi olmak.

Amme hizmeti kürtaj konusuna vicdansız yazdığı için tepki almış arkadaş. Hadi ayıkla bakalım pirincin taşını.
Bu arada üyelerle ilgili konu açmak yasak.
Ben üyelerle alakalı konu açmadım ki bir değil iki değil bazıları sürekli bi ters cevap halinde o zaman konu açmasın değilmi

Valla amaç ne belli de ben de her zaman amacında kullanmıyorum. Bazen gelip bir iki boş yapıp gülüp eğlenip çıkıyorum

Ben üyelerle alakalı konu açmadım ki bir değil iki değil bazıları sürekli bi ters cevap halinde o zaman konu açmasın değilmi
Ama seninki de ters cevap canım. Vicdansız yazınca teşekkür ederim mi desin. Bi konuya da giyinmeyi bilmiyorsun yazmışsın. Hep merkür etkisiymiş bunlar. Ben de gerginim bu ara.

Ama seninki de ters cevap canım. Vicdansız yazınca teşekkür ederim mi desin. Bi konuya da giyinmeyi bilmiyorsun yazmışsın. Hep merkür etkisiymiş bunlar. Ben de gerginim bu ara.
Giyinmeyi bilmiyosun demedim bi kere bi kombin atmıştı o kişi o kombine bayıldığımı da sölemiştim herkesin tersine

Bu platformun amacı kişiyi konusundan bağımsız olarak eski açtığı konu ve yorumları başına kalkarak yerden yere vurmak
Bugün eşinin onu aldattığından şüphe ettiği icin konu acan üyenin de eşini aldattığını ve çocuğunun kimden olduğuyla ilgili şüphe ettiğini eski konusundan bilmesek bambaşka yorumlar yapacaktık. Gayet bilmek gerekiyor eski konuları. Yerden yere vurmak değil gerçekçi yorum yapmak oluyor o daha çok.

Bana göre öyle ki tek konu kürtaj konusu değil ben birtek o konuya yorum yapmadım
İşte bu bir yargılama yöntemi bana göre öyle deyince karşınızdakini vicdansızlıkla yargıladığınız gerçeğini değiştirmiyor bu. Karşıdaki insan da pek tabi sanane diyebilir sizin bu ithamlarınızın sonucunda.

Bu platformun amacı kişiyi konusundan bağımsız olarak eski açtığı konu ve yorumları başına kalkarak yerden yere vurmak
Şimdi konu var konu var.
Üyenin biri daha önce kocasını aldatmış, hatta hamile kalmış bebeğin babası konusunda muallakta kalınmış vs. Sonra barışıp üstüne kocam beni aldatıyor mu diye konu açmış. Şu durumda bence konular birbirinden bağımsız değerlendirilemez.

Bana göre öyle olduğu için öyle söylüyorm ki orda sizin söylediğiniz gibi söyleyenlere de birton ters cevap verilmiş bu da demek oluyorki konu sahibi desteklenmek istiyor
Kombin konusunda da tek güzel değil diyen ben değildim
Ben kürtajı doğru bulmuyorum deseniz fikir olur ama “kürtaj cinayettir” derseniz bal gibi de yargıdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…