- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
- Konu Sahibi minikkkkus
Haha bilmiyorum konuya hiç bakmadım sadece o yorumu gördüm belki haklısındır.Giyinmeyi bilmiyosun demedim bi kere bi kombin atmıştı o kişi o kombine bayıldığımı da sölemiştim herkesin tersine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha bilmiyorum konuya hiç bakmadım sadece o yorumu gördüm belki haklısındır.Giyinmeyi bilmiyosun demedim bi kere bi kombin atmıştı o kişi o kombine bayıldığımı da sölemiştim herkesin tersine
İnanır mısınız günlerdir ben de bunu düşünüyorum. Beyin hücrelerim birbirini yemeye başladıBu platform neden var hanımlar bi sıkıntı olduğunda paylaşalım birbirimizle fikir alışverişi yapalım diye değil mi bu platformda platformun amacını bilmeyen çok fazla insan var bence bi konuya yorum yapıyorum size ne diyor başka biri adına birde o konuyu açan kişi eleştiriye açık değilse burda işi ne herkes herkesin fikrini beğenmeyebilir beğen butonunda beğenmeme de var sonuçta ayrıca başkasının avukatı olmaya meraklı da çok insan var bişiy soruyorsanız gelen yorumlara beğenmezsen cevap vermezsin değil mi herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil bencee.. yanlış mıyım??
Sitenin amacı hakkında konu açtınız. Yasak bu.Ben kimse halkında konu açmadım
Bende kadınların veya herkesin her koşulda kendini savunması gerektiğini düşünüyorum o yüzden kimsenin avukata ihtiyacı olduğunu sanmıyorum demiştim
Beyinde hicrelerin birbirini yemesi abshshjsİnanır mısınız günlerdir ben de bunu düşünüyorum. Beyin hücrelerim birbirini yemeye başladı
Yalnız şu cevabınız hiç de öyle dümdüz fikir belirtmek vs. değil. Basbayağı hiddetlenip karşı tarafa had bildirmek istemişsiniz. Peki neden? Kadın kürtaj olmak istiyor diye. Niye ki? Size ne bundan?Buraya soru soruyorsan bende fikrimi söylemekte özgürüm ve ben senin vicdanın olduğunu DÜŞÜNMÜYORUM SENDE VİCDAN FALAN YOK yok o su yetişmedi yok busu yetişmedi yarın öbür gün 2 3 aylık hamile bi kadın gelse zor bi durumda yada yeni hamile ne bilim başına bişe gelmiş hastaneye gelmiş olsa alalım bunu ya onun şusu yetişmemiş mi diceksiniz yoksa kurtarmak için uğraşacakmısınız
Bu platform neden var hanımlar bi sıkıntı olduğunda paylaşalım birbirimizle fikir alışverişi yapalım diye değil mi bu platformda platformun amacını bilmeyen çok fazla insan var bence bi konuya yorum yapıyorum size ne diyor başka biri adına birde o konuyu açan kişi eleştiriye açık değilse burda işi ne herkes herkesin fikrini beğenmeyebilir beğen butonunda beğenmeme de var sonuçta ayrıca başkasının avukatı olmaya meraklı da çok insan var bişiy soruyorsanız gelen yorumlara beğenmezsen cevap vermezsin değil mi herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil bencee.. yanlış mıyım??
Evet platformun cidden amacını merak ettim herkes bi destek bekliyor kimse kimseye destek vermek zorunda değil şuan sizlerinde arasından beni haklı bulanların da bulmayanlarında olduğu gibi ki ben kürtaj konusuna sadece yorum yapmadım ilk yaptığım yorumda da o kişiye vicdansız demedim o bana cevap olarak benim vicdanıma oynamayın işte vicdanımı sorgulamayın diye kendisi söledi yok beyni gelişmedi bilmem ne die bende o zaman evet ben sende vicdan olduğunu düşünmüyorum dedim ki sadece o konu hakkında yorum yapmadım elti konusu vardı orda da yaptm kaynana konusuna da yaptm kombin konusuna da birini beğendim hatta bayıldm dedim birini beğenmedimSitenin amacı hakkında konu açtınız. Yasak bu.
Size gelince kürtaja karşı olabilirsiniz, bunu beyan da edebilirsiniz, kürtaja karşıyım bence her bebek dogmali diyebilirsiniz. Ama konu sahibinin vicdanını sorgulamak kişisel sınırların ihlalidir. Ondan sonra sana ne yanıtı sizi incitiyorsa baskasina da incitilebilecek yorumlar yapmayacaksınız. Herhangi bir platformda anonim yazıp, karşıdakine fikirlerinizi dikte edemezsiniz.
O konuda bahsettiğiniz gibi bi rahatszlık söz konusu değildi amaSize önerim hiçbir kadına çocuğunu aldırmak istediği için vicdansız dememeniz.
Zira siz de çocuk istiyorsunuz ve aynı duruma belki hastalık veya olumsuz durumu sebebiyle bu karara maruz kalabilirsiniz.
Bu platformun amacı da sizin yorumlarınızın acımasız keskinliğine hizmet etmemesi.
İkisinin de zahiri aynı. İkisinin de akıbetini anne belirliyor.O konuda bahsettiğiniz gibi bi rahatszlık söz konusu değildi ama
Yaaaaa size ne iyi de? Bebek onun bebeği, yasalar çerçevesinde bir karar vermiş. Kim olarak kadının kararına müdahale edebileceğinizi düşünüyorsunuz?O konuda bahsettiğiniz gibi bi rahatszlık söz konusu değildi ama
O konuda bahsettiğiniz gibi bi rahatszlık söz konusu değildi ama zevkSize önerim hiçbir kadına çocuğunu aldırmak istediği için vicdansız dememeniz.
Zira siz de çocuk istiyorsunuz ve aynı duruma belki hastalık veya olumsuz durumu sebebiyle bu karara maruz kalabilirsiniz.
Bu platformun amacı da sizin yorumlarınızın acımasız keskinliğine hizmet etmemesi.
Ben bir önceki mesajımda bence yapmayın ilerde pişman olabilirsiniz demiştim o da ona karşılık benim vicdanıma oynamayın beyni oluşması şusu olmadı felan dedi o zaman öyle bi cevap verdimYalnız şu cevabınız hiç de öyle dümdüz fikir belirtmek vs. değil. Basbayağı hiddetlenip karşı tarafa had bildirmek istemişsiniz. Peki neden? Kadın kürtaj olmak istiyor diye. Niye ki? Size ne bundan?
Bende diyorum ki napacaksa yapacak buraya sorması fikrini değiştirmiyosa sormayacak ki sadece neden o konu hakkında yazıyosunuz ki ben o konu için demedim genelde var bu ben konu sahibinden farklı düşünenlere hep bi tersleme görüyormYaaaaa size ne iyi de? Bebek onun bebeği, yasalar çerçevesinde bir karar vermiş. Kim olarak kadının kararına müdahale edebileceğinizi düşünüyorsunuz?
Size saldırmamış ama. Siz vicdansız diyerek ona saldırmış oluyorsunuz. İkisi arasında fark var. İthamda bulunan sizsiniz.Ben bir önceki mesajımda bence yapmayın ilerde pişman olabilirsiniz demiştim o da ona karşılık benim vicdanıma oynamayın beyni oluşması şusu olmadı felan dedi o zaman öyle bi cevap verdim
Bak kürtaj konusunu okudum. O konu çok özel. Karşınızdaki kişinin vicdanıma oynamayın cevabına sen bir düşün diyebilirsiniz. Ama vicdansız dediğiniz zaman sadece yazani degil, okuyani da rahatsiz eder. Kendi istemedigi icin kurtaj olan vardir, yasak iliskidir, maddi anlamda cok zordur, yasi uygun degildir, cocuk istemiyordur, tecavuz sonucudur, sorumsuzdur habire hamile kalip aldiriyordur. O yüzden o konuda vicdan sorgulamasina girerseniz çıkamazsınız. Cevaplarınızı özgürüz ama hakaret olmayacak. Vicdansız hakarete giriyor.Evet platformun cidden amacını merak ettim herkes bi destek bekliyor kimse kimseye destek vermek zorunda değil şuan sizlerinde arasından beni haklı bulanların da bulmayanlarında olduğu gibi ki ben kürtaj konusuna sadece yorum yapmadım ilk yaptığım yorumda da o kişiye vicdansız demedim o bana cevap olarak benim vicdanıma oynamayın işte vicdanımı sorgulamayın diye kendisi söledi yok beyni gelişmedi bilmem ne die bende o zaman evet ben sende vicdan olduğunu düşünmüyorum dedim ki sadece o konu hakkında yorum yapmadım elti konusu vardı orda da yaptm kaynana konusuna da yaptm kombin konusuna da birini beğendim hatta bayıldm dedim birini beğenmedim
Yaaa konu açarken size niye sorsun? Siz bu sitedeki herhangi bir üyesiniz, niye özel hissediyorsunuz bu kadar?Bende diyorum ki napacaksa yapacak buraya sorması fikrini değiştirmiyosa sormayacak ki sadece neden o konu hakkında yazıyosunuz ki ben o konu için demedim genelde var bu ben konu sahibinden farklı düşünenlere hep bi tersleme görüyorm
Yalnız şu cevabınız hiç de öyle dümdüz fikir belirtmek vs. değil. Basbayağı hiddetlenip karşı tarafa had bildirmek istemişsiniz. Peki neden? Kadın kürtaj olmak istiyor diye. Niye ki? Size ne bundan?
Yoo bana sormasın ama buraya soru soruyorsa herkesten kimse onay beklemesin diyorum yani herkes bir değilYaaa konu açarken size niye sorsun? Siz bu sitedeki herhangi bir üyesiniz, niye özel hissediyorsunuz bu kadar?
Fikrini değiştirmek için sormayabilir, sadece anlatmak için açabilir. Mune de onaylar, kendisi moderatör. Bdv'nin böyle bir misyonu da var. Yalnızca anlatmak isteyebiliriz değil mi başkanım?