Erkek kardeşiniz ağızlarına bilmem ne etse mık demiyorlar ama size tavır üstüne tavır azar üstüne azar. Nedir kız evladı erkek evlattan daha değersizleştiren? İkisinin de maaşı var üstelik yazlık yerde müstakil evleri de varmış. Satılsın o ev şehir merkezinde asansörlü vs yeni ev alınsın. Herkes kendi evinde yaşasın, yardımsa yardım edilsin arada gidip ilgilenilsin. Yardımcı tutulur, haftada bir iki gün gidilir kontrol edilir ama böyle ev üstüne ev, yetmiyor bir de yardımcı gelsin. İnsan hiç mi bir boşluk huzur sakinlik yaşamayı istemez?
Evde yaşayan bir çocuk var, her gün anneanne dedesi söylensin, çocuğun önünde annesi tenkit edilsin, niye? Bu çocuğun hiç mahrem sakin bir hayatı olmasın mı? Kiranın yarısını oğulları ödüyor onlara göre, kızları sanki ödemiyor. Anne anneliğini baba da babalığını bilsin. Erkek kardeş tropik ülkelere gezi peşinde, niye ebeveyn sorumluluğu sadece kız kardeşte oluyor?
Sevgili simeyra önceki konunuzda kardeşinizi çok kaba ve düşüncesiz bulmuştum ve ailenizin öyle yetiştirdiğini düşünmüştüm haklıymışım. Size bir öngörümü daha yazayım; o evin satılmama nedeni de kardeşiniz. Evlenirse para vs lazım olursa oğulları kullanabilsin diye düşünüyorlar.