Bu kez canım çok sıkıldı

Dediğim gibi isteyen için bunların hepsi bahane canım.

Aynen ben de 17 yaşımda dolmuş a binip dönerdim amcam gönderirdi hem de gece ama bununki korkmaktan değil biraz tembellik

Aynen ben de 17 yaşımda dolmuş a binip dönerdim amcam gönderirdi hem de gece ama bununki korkmaktan değil biraz tembellik
Sadece tembel de değil düşüncesiz. Evli çocuklu adama 2 adım yürümemek için ayrı bir sorumluluk yüklemek aynı zamanda bencillik.

Ben görümcenin saatini beklemeyi anlamadım

İsteniyorsa birlikte olursunuz o mesaj atınca zaten evden çıkacak

Görümcenin mesajını neden ilişki olmadan beklediniz ki

Başlayın siz bitince atarsa gider alır ortasında ararsa da eşin karar verir ne yapacağına

Gıcıklığına onu alacağı zamana denk getiririm yarım kalsın diye

Biraz kurnaz ol bacım bir sonra ki seferde eşin sırnaşıyorsa sen bahaneler bul ve eşin sana gelene dek sırnaşma ona ve bunu 1 kere değil bir kac kere yap.
Hatta arada laf da sok kardeşin arar aman gec kalma diye ama sinirli asabi şekilde değil belli belirsiz imada bulun.
Hep üstüne gidersen kaçan kovalanır maalesef.
Ne demek evli kadın kocası varken kalksın gitsin eczaneye akşam vakti, kardeşi can da ona birsey olabilirse sizin sıfatınız nedir eşinizin gözünde?
Çok sinir bozucubir eşiniz var

Vay arkadaş ne sabırlı insanlar var.. hayatımın hiç bir noktasında bu kadar sabırlı olamadım. eşiniz çalıştığı gün napıyor görümceniz? işe mi gitmiyor? okey tamam 1 olur anlarım 2 olur anlarım ama asla 3 olamaz. o zaman o kocaya da başlarım görümceye de.. bi kaç kere uyar baktın anlamıyorlar bas kalayı sülaleye. görümcenizin kocasında da iş yok malesef. demez mi insan ben varın ne münasebet kardeşini arıyosun. arabaları yoksa kocası metrodan alsın beraber yürüsünler.

Öyle yapacağım zaten . Artık tak etti bu getir götür meselesi. En azından 6 da çıktığında kendi dönsün. Sanki nüfusumuza kayıtlı evladımız gibi getirip götürüyor.

Valla 1 buçuk yıldır böyle durum. Ama artık bebek var. Ve birkaç kez bebek için hastaneye gitme durumunda bile laf etti tabi ben ağzının payını verdim . Ama işte artık can sıkıyor

Siz yine iyi sabırlı birisiniz.insanlar iyi niyetle yaptıkları şeyler zamanla görevi haline gelir. Görümcenizi işten alma görev haline gelmiş eşiniz için. ben bekar sanıyordum görümcenizi evliymiş bir de. onların ayrı hayatı var sizin ayrı hayatınız. yetişkin insanlar kendi başlarının çaresine bakmayı bilecekler. Ayrıca sürekli beni al demekten çekinmiyor mu görümceniz 1 değil 2 değil.

Acaba görümceme mi desem şakayla karışık tam yapacakken mesaj attın yarım kaldı falan desem utanır da biraz olsun kendi gidip gelir mi ?

Çok seviyesiz bir muhabbet
Kusura bakmayın ama cinsel münasebeti bu kadar paylaşıyormusunuz.
Şunu bırakın yakın dereceli bir akrabamdan duymayı arkadaşımdan duysam yuhhhhh derim

Arabayı satın.Sizi çok ıyı anlıorum.Nefret edıorum ole ınsanlardan.Oğlununda bir ailesi oldunu unutuolar.

Valla çıkışta aldığı yetmiyor. Saat 2 de gideceği işe de gel götür diyor bazen.

Çok seviyesiz bir muhabbet
Kusura bakmayın ama cinsel münasebeti bu kadar paylaşıyormusunuz.
Şunu bırakın yakın dereceli bir akrabamdan duymayı arkadaşımdan duysam yuhhhhh derim
Elbette paylaşım yok ama artık sıkıldım ben de küçük hanımın düşüncesiz olmasından. Abim evli eşi ile zaman geçiriyor bölmeyeyim demiyor bir kez olsun. Sürekli her izninde mesaj atıyor çıkış saatini.

Arabaları yok çünkü.

Otobüse binip gelsin? Valla benim abim yok. Yanmışım ben o zaman. 16-17 yaşımdan beri yarım saat durağa yürürdüm sabahın 6 sında. Annem babam bırakırdı. Ama ilerleyen zamanlarda hep yalnızdım. Akşam da karanlıkta tek başıma dönerdim. Saat 10-11 de akşam eve geldiğim olurdu. Öcüler yemedi bizi yani

31 yaşında küçük hanım olmuyor ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…