- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
- 278
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek araba olunca ihtiyaç durumuna göre program yapılabilir ama sizin bebeğiniz çok küçük, o yüzden en azından bebiş büyüyene kadar siz okulunuza gidip gelirken sıklıkla kullanabilirsiniz. Eşiniz belki çok iyi niyetli kardeşine karşı ama görümcenizin kocası var zaten. Birazda elini o taşın altına koysun... gördüğüm kadarı ile ileride daha ciddi sıkıntılar yaşatacak bu durum size. En kısa sürede sıkıntılarınızın son bulması dileğiyleNormalde ben araba kullanabiliyorum. Ama bazen beni de bırakıp alıp geliyor arabayı bana vermek istemezse. Ama arada bir şey oluyor şu otobüs senin okuluna gidiyor biner gelirsin diyor . Tabi ben de oldu falan diyorum araba bende kalacak eve erken gelmem lazım zaten erken işe başlayacağım oğlum a en kısa zamanda kavuşmam gerek diyorum kızıyorum. Tamam tamam şaka yaptım diyor.
Canım gorumcen bekar mi?Eski konularımdan bilen bilir eşim bir gün çalışıyor bir gün izinli. 4 aylık da bebeğimiz var. Neyse eşim izinli günlerinde sürekli görümcemi işten alıp evine bırakır. Bazen işe de götürür.
Canımı sıkan durum ise şöyle. Zaten bebekten dolayı çok aktif bir cinsel yaşam kalmadı haliyle fırsat buldukça oluyor. Bir düzenimiz yok. En son ne zaman oldu şu an inanın hatırlamıyorum. Neyse . Geçen gün bebeğimiz erken uyudu akşam 9da. Normalde yorgun değil isek sakin bir gün olmuş ise bebek de huzurlu uyuduysa ilişkimiz oluyor. O gün de normal bir gün oluruz diye düşünüyorum kendimce. Hani bekledim ama görümcemi unutmuşum saat 10 da onu almaya gidecekmiş neyse git gel 10 buçuk oldu saat o sırada da bebeğim uyandı zaten saat de geç oldu çünkü sabah işe erken gidiyor.
Bugüne geleyim. Eşimin hareketlerinden anlarım genelde keyifli ve sırnaşık davrandı bugün hatta geçen izninde annesini hastaneye götürdü annesi bugün yine huysuzluk etti ama gitmedi yanına çünkü normal iyi durumda . Ciddi bir şey olsa 1 dk bile durmaz gider. Dedim bugün yakınlaşırız. Bebeğimiz huysuzdu bu kez ama o da akşam uyudu sonunda . Tamam olur derken kardeşini alacakmış yine işten bu kez saati belli değilmiş mesaj atacakmış . Bekle bekle 11 buçukta mesaj attı gecikecekmiş gelme dedi. Bugün de bitti yani.
Öyle canım sıkıldı ki bu şehirde olduğumuz için kötü hissettim. Ben karısıyım ama kardeşi annesi hep benden önce geliyor . Yani bugün gelemeyeceğim biraz dinleneceğim demek bu kadar zor mu.
Bana gelince de bilmediğim nöbetçi eczane ye akşamın 9 unda yürüyerek gidersin demişti geçenlerde. Hem de o sıralar havalar buz gibiydi. Ben nasıl edeyim de derdimi anlatayım bu adama? Bu şehirde olmayı hiç istemiyorum artık ☹☹
Yani sabırlıyım 1 buçuk yıldır bu şekilde oluyor ama dediğim gibi artık bebegimiz var ve zaman kısıtlı. Benim de en kötü huyum bu kadar sabırdan sonra patlamak . Tabi dolmuş oluyorum haliyle . Ama daha fazla dolmadan patlamadan konuşmak istiyorum. Bakalım ne diyecek.Ne kadar sabırlı insanlar var ya. Helal olsun konu sahibi. Sizin 10'da 1'iniz kadar bile sabırlı değilim. İmrendim. Eşiniz dünyanın en şanslı insanı olabilir.
Oyy kuzum yanlış yere yazdım sandım bı anda hayır evli 31 yaşında kadın.Canım gorumcen bekar mi?
Yani sabırlıyım 1 buçuk yıldır bu şekilde oluyor ama dediğim gibi artık bebegimiz var ve zaman kısıtlı. Benim de en kötü huyum bu kadar sabırdan sonra patlamak . Tabi dolmuş oluyorum haliyle . Ama daha fazla dolmadan patlamadan konuşmak istiyorum. Bakalım ne diyecek.
Ama az çok tahmin ediyorum ben kötü düşünceli fesat olacağım. İşte kardeşi de oğlumuza yarım altın taktı sürekli kıyafet alıyor diyecek . Çünkü biraz olsun tanıdığım adam ya evet o da kocaman kadın oldu haklısın en azından akşam 6 da çıkınca kendi gelebilir demeyecek. Konuşunca yazarım buraya .
İşte normalde ev alma fikrimiz var böyle olunca bu şehirde ev alasım gelmiyor. 1500 kira aidat veriyoruz . Ama akıl diyor alırsan kaç sene boyunca bu hep böyle olacak. Sürekli kardeşini işe getir götür. Ben de kaç sene sabırlı olabilirim. En iyisi bu şehirden gitmemizTek araba olunca ihtiyaç durumuna göre program yapılabilir ama sizin bebeğiniz çok küçük, o yüzden en azından bebiş büyüyene kadar siz okulunuza gidip gelirken sıklıkla kullanabilirsiniz. Eşiniz belki çok iyi niyetli kardeşine karşı ama görümcenizin kocası var zaten. Birazda elini o taşın altına koysun... gördüğüm kadarı ile ileride daha ciddi sıkıntılar yaşatacak bu durum size. En kısa sürede sıkıntılarınızın son bulması dileğiyle
Eşi alsın dicem araba yokmuş, gorumcende düşüncesiz. Bence diyebiliyosan direk görünce ne de, tam bisey yapacakken seni almaya gidiyo diye. Yada bebeğini gündüz hiç uyutmamaya çalış. Akşam 8 de uyut. Sonra hazırlan onu delirtecek şekilde, makyajını da yap. Çık karşısına. Gorumcen arasada gidemez artık. Ha gitti diyelim, gelince etrafında pervane olacak. Yüz verme bi müddet. Sen kardeşinle ilgilen de. Bak ondan sonra gidiyo mu?Oyy kuzum yanlış yere yazdım sandım bı anda hayır evli 31 yaşında kadın.
O beklentiden yapmıyor aslında hissederim az çok aksine eşim çeyizini almış bekarken onun niyetine alıyor ediyor. Ama eşim de bırakma konusunda ona yüz verdi maalesef. Hani dese gider gelir sonuçta metro ile 15 dk sürüyor belki 10 dk. 3 veya 4 istasyon gidiyor.Böyle görümce ne altın taksın, ne kıyafet alsın beklenti ile yapıyorsa. Gerek yok. Konuyu direkt eşinize çekerek söyleyin madem öyle. Senle vakit geçirmek istiyorum, yalnız hissediyorum vs. diyerek. Fesatlık yapmak istemiyorum ama görümceye de eşin senle ilgisiz, işten bile almaya gelmiyor diye ortalık karıştırabilirsiniz. Ben olsam yapardım
Ay keşke öyle biri olsamEşi alsın dicem araba yokmuş, gorumcende düşüncesiz. Bence diyebiliyosan direk görünce ne de, tam bisey yapacakken seni almaya gidiyo diye. Yada bebeğini gündüz hiç uyutmamaya çalış. Akşam 8 de uyut. Sonra hazırlan onu delirtecek şekilde, makyajını da yap. Çık karşısına. Gorumcen arasada gidemez artık. Ha gitti diyelim, gelince etrafında pervane olacak. Yüz verme bi müddet. Sen kardeşinle ilgilen de. Bak ondan sonra gidiyo mu?
Acaba görümceme mi desem şakayla karışık tam yapacakken mesaj attın yarım kaldı falan desem utanır da biraz olsun kendi gidip gelir mi ?
Canım mecbur öyle olmaya çalışacaksın. Başka türlü anlamayacak demek ki eşin. Bak önce olmuş, yine olur. Sen unuttur saati ona dinle beni bak düzelir böylelikle. Zaten tam o haldeyken kardeşi arayınca cok sinirlenecek. Böylelikle bırakır. Sen dersen anlamaz ama kendi yaşayınca anlar.Ay keşke öyle biri olsam
Ama bir kez oldu böyle biz yaparken aradı aradı neyse sonra döndü kardeşine uyuyordum unuttum dedi ama bir kez oldu şimdi de onun vaktine göre hareket ediyor resmen bu da beni sinir ediyor
+10000000Sorun görümcede deği. Sorun şehirde değil. Sorun eşinde. Onu baba yapmakta bir beis görmediysen, görümceye böyle çirkin mesaj yollama. Sorunu eşin ile çöz.
Tamam da sonuçta görümce de bir düşünür yani normal her insan düşünmeli tamam abisi de kırmıyor gidip alıyor ama insan bir kez olsun düşünür abi geç çıkarsam gelirsin der.Sorun görümcede deği. Sorun şehirde değil. Sorun eşinde. Onu baba yapmakta bir beis görmediysen, görümceye böyle çirkin mesaj yollama. Sorunu eşin ile çöz.
10 gün önce gibiydi arada 3 gün izinliydi bir günü evi temizledi diğer gün misafirler geldi sonraki gün annesini hastaneye götürdü bir de AVM ye gittik geldik bebeği yıkadık işte o gün olur derken kardeşini alacakmış . Neyse artık ben tavır aldım biraz bakalım ne zaman anlayacak konuşunca ne diyecek bekleyip göreceğim
Doğru diyorsun canım ben de saldım biraz bebekten ama yine de iyiydik işte bu son 10 günde iki kez böyle görümce alma denk gelince artık ben de sinirlendimCanım mecbur öyle olmaya çalışacaksın. Başka türlü anlamayacak demek ki eşin. Bak önce olmuş, yine olur. Sen unuttur saati ona dinle beni bak düzelir böylelikle. Zaten tam o haldeyken kardeşi arayınca cok sinirlenecek. Böylelikle bırakır. Sen dersen anlamaz ama kendi yaşayınca anlar.
Çok haklısın canım, bn senin kadar sabırlı davranamazdım. Susamazdım hiç. Eşinin de anlaması lazım ama pek düşünemiyo galiba, illa eşlerin bizi anlaması için aynı şeyleri hissetmeleri gerekiyor.Doğru diyorsun canım ben de saldım biraz bebekten ama yine de iyiydik işte bu son 10 günde iki kez böyle görümce alma denk gelince artık ben de sinirlendim
İşten gece 1 de geliyor izinli gününde de geç uyanıyor e bunları yapınca zaman kalmıyor bir hastaneye gidip gelmesi 2 saati buluyor . E bebek de her zaman uyumuyor akşam erken uyusa işte görümce alma oluyor . E sonra oğlum bir daha uyanıyor o arada tekrar uyutmaya geçene kadar saat 12 oluyor e ondan sonra da uyuyoruzŞu yazdıklarınız isteyen birisi için hiçte bahane değil.
avm ye gitmek veya annesini hastaneye götürmesi sevişmeye nasıl engel oluyor anlayamadım doğrusu.