• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kez canım çok sıkıldı

Otobüse binip gelsin? Valla benim abim yok. Yanmışım ben o zaman. 16-17 yaşımdan beri yarım saat durağa yürürdüm sabahın 6 sında. Annem babam bırakırdı. Ama ilerleyen zamanlarda hep yalnızdım. Akşam da karanlıkta tek başıma dönerdim. Saat 10-11 de akşam eve geldiğim olurdu. Öcüler yemedi bizi yani
Yani olması gereken bu zaten

Okurken sinir bastı. Bu ne saçma sapan birşey. Yani ne münasebet getirmesi götürmesi. Evli barklı olmuşsunuz bu neyin kafası. Benimde abim var ve onlara gideceğim zaman bile izin vermiyorum beni gelip almasına. Ki iki çocuğum var biri bebek. Ben minibüse atlar gelirim diyorum. Asıl o bana kızıyor çocukları perişan etme minibüsle diye. Ona da ne münasebet ben gelirim diyorum. Bu kadarı fazla. Benim de işten 12'lerde çıktığım zamanlar oluyordu. Ama eşimi bile arayıp gel al demedim. Tamamen şımarıklık. Bence bu sabır edilecek bir durum değil. Gerçekten görümceniz araba su ile çalışıyor sanıyor galiba. Bari benzin parasına ortak olsa.:skandal::rolleyes:

Aksamin 9 unda yol yorgan bilmedigim biryerde, hava sogukken, beni tek basima eczaneye gonderen Adamı'da ne bileyimmm..... !! 😠

Ben tavır aldım bakalım anlayacak mi eşim.
Evet koskoca kadın hem de çok şükür ki sağlıklı, bedensel engeli olanlar bile her yere gidiyor. Hanımefendi iki dakika durağa yürümüyor. Hayır eşim alıp getiriyor ama mesela 6 da çıkıyorsa trafik oluyor burda metro ile gelse daha çabuk gelir evine . En azından sadece akşam geç çıkınca alsa ona da tamam.

Akşam geç çıksa bile metro çıkışında karşılaşın eşi beraber yürüsünler ne var yani ille de arabalarimi olmak zorunda

Sabah konuşacağız eşimle ben bizim özel bir hayatımız olmayacak mı diye soracağım. Evimde akşam koyacağım çayı bile görümcemin işten çıkış saatine göre ayarlamak zorunda değilim diyeceğim. Bebeğimiz var artık diyeceğim. Birlikte kalacağımız zaman artık kısıtlı ve o vakitleri de böyle şeyler yüzünden bölünmesi beni üzüyor diyeceğim.

Eski konularımdan bilen bilir eşim bir gün çalışıyor bir gün izinli. 4 aylık da bebeğimiz var. Neyse eşim izinli günlerinde sürekli görümcemi işten alıp evine bırakır. Bazen işe de götürür.
Canımı sıkan durum ise şöyle. Zaten bebekten dolayı çok aktif bir cinsel yaşam kalmadı haliyle fırsat buldukça oluyor. Bir düzenimiz yok. En son ne zaman oldu şu an inanın hatırlamıyorum. Neyse . Geçen gün bebeğimiz erken uyudu akşam 9da. Normalde yorgun değil isek sakin bir gün olmuş ise bebek de huzurlu uyuduysa ilişkimiz oluyor. O gün de normal bir gün oluruz diye düşünüyorum kendimce. Hani bekledim ama görümcemi unutmuşum saat 10 da onu almaya gidecekmiş neyse git gel 10 buçuk oldu saat o sırada da bebeğim uyandı zaten saat de geç oldu çünkü sabah işe erken gidiyor.
Bugüne geleyim. Eşimin hareketlerinden anlarım genelde keyifli ve sırnaşık davrandı bugün hatta geçen izninde annesini hastaneye götürdü annesi bugün yine huysuzluk etti ama gitmedi yanına çünkü normal iyi durumda . Ciddi bir şey olsa 1 dk bile durmaz gider. Dedim bugün yakınlaşırız. Bebeğimiz huysuzdu bu kez ama o da akşam uyudu sonunda . Tamam olur derken kardeşini alacakmış yine işten bu kez saati belli değilmiş mesaj atacakmış . Bekle bekle 11 buçukta mesaj attı gecikecekmiş gelme dedi. Bugün de bitti yani.
Öyle canım sıkıldı ki bu şehirde olduğumuz için kötü hissettim. Ben karısıyım ama kardeşi annesi hep benden önce geliyor . Yani bugün gelemeyeceğim biraz dinleneceğim demek bu kadar zor mu.
Bana gelince de bilmediğim nöbetçi eczane ye akşamın 9 unda yürüyerek gidersin demişti geçenlerde. Hem de o sıralar havalar buz gibiydi. Ben nasıl edeyim de derdimi anlatayım bu adama? Bu şehirde olmayı hiç istemiyorum artık ☹☹
Neden eşiniz ailenin şöförü gibi kardeşini işten alıp bırakmak zorunda hadi annesini anlarım hastaneye götürmek ayrı ama kardeşine neden özel servis muammelesi yapıyor ? Bence başta bunları sorgulamalısınız kardeşi maşallah iyice özel servis etmiş abisini

Sabah konuşacağız eşimle ben bizim özel bir hayatımız olmayacak mı diye soracağım. Evimde akşam koyacağım çayı bile görümcemin işten çıkış saatine göre ayarlamak zorunda değilim diyeceğim. Bebeğimiz var artık diyeceğim. Birlikte kalacağımız zaman artık kısıtlı ve o vakitleri de böyle şeyler yüzünden bölünmesi beni üzüyor diyeceğim.
Artık sizin bebekli bir aile olduğunuzu anlatın bence kendine çeki düzen versin görümcem yok olsa da müsade etmem böyle şeylere kaldırsın mağbadını kocası alsın arabası yoksa duraktan alsın madem metro ulaşımı vs de var. Yatak hayatımı çay keyfimi görümceme göre ayarlıcam he yok yaa çok taviz vermişsiniz.

Kavga ettik kötü olan ben oldum yine. 10 yıl boyunca her izninde gidip alacak mısın dedim evet dedi. Ben de istemiyorum boşanalım 10 yıl katlanamam dedim. Beni tehdit etme dedi.
Tehdit etmiyorum ciddiyim ben dedim. Artık çocuğumuz var bizim, ben akşam sürekli kalkıp gitmeni istemiyorum dedim.
Yok işte bir sürü şey alıyor dedi. Almasın dedim. İstemiyorum hiçbir şey sen de gitme dedim. Sonra herkesin kocası benim kadar iyi değil ben hep evdeyim spora gitmiyorum kahveye gitmiyorum dedi. Git ne istiyorsan yap o zaman dedim.
Paranoyak psikolojisi bozuk oldum asıl senin gitmen lazım dedi ( annesinin gitmesi gerektiğini konuşuyoruz aramızda bazen)
Ben de patladım o da patladı. Durduk yere sorun çıkartan oldum .
Ben biliyordum zaten kötü olacağımı.

Kavga ettik kötü olan ben oldum yine. 10 yıl boyunca her izninde gidip alacak mısın dedim evet dedi. Ben de istemiyorum boşanalım 10 yıl katlanamam dedim. Beni tehdit etme dedi.
Tehdit etmiyorum ciddiyim ben dedim. Artık çocuğumuz var bizim, ben akşam sürekli kalkıp gitmeni istemiyorum dedim.
Yok işte bir sürü şey alıyor dedi. Almasın dedim. İstemiyorum hiçbir şey sen de gitme dedim. Sonra herkesin kocası benim kadar iyi değil ben hep evdeyim spora gitmiyorum kahveye gitmiyorum dedi. Git ne istiyorsan yap o zaman dedim.
Paranoyak psikolojisi bozuk oldum asıl senin gitmen lazım dedi ( annesinin gitmesi gerektiğini konuşuyoruz aramızda bazen)

Gorumceniz evli mi bu arada

Cok merak ediyorum ne diye görümcene senin yüzünden kavga ettik seni birdaha getirip götürmek icin evden cikarsa ben dönmemek üzere gidiyorum demiyorsun? Bu pasiflik neden?

Burada bir sürü insan haklı olduğunuzu söyledi. Gerekirse kötü de olacaksınız, kavga da edeceksiniz. "Aman ağızımızın tadı bozulmasın" sloganıyla herşeye susarsanız ve herşeyi içinize atarsanız ileride gerçekten psikolojik yardım almak zorunda kalacaksınız.

Valla araba mız maalesef taksi gibi. Sorun etmiyorum ama ne bileyim arada da gitmesin yani o kadar yorgun olduğu zamanlarda bile gidiyor . Ama ben bir şey desem çok yorgunum diyebiliyor. Kendimi önemsiz hissediyorum artık. Yani hastalık olur gece yarısı da gitsin . Ama sağlıklı iken bir insan sürekli abisine abi gel al abi bırak nasıl diyebiliyor ben anlamadım
tamda bu yuzden bizimde arabamiz olmasin istiyordum.kac yil erteledik ama artik arabasiz olmuyor cocuklarla.ama eminim araba olunca ayni gorumcelerimin ozel soforlugunu yapacak kocam.onlar heryere gel git yaptiracaklar.simdiden bende bu durumu dusunuyorum ne zormus yaa

Eşiniz kusura bakmasın, kahveye gitmemesi bir lütuf değil ayrıca her akşam 30 yaşındaki evli kardeşini işyerinden alıp evine bırakmasindansa spora gitmesi daha mantıklı en azından spor sağlığa iyi geliyor. Bazen bazı şeylerde kötü olmadan çözülmüyor, arabalar bedava çalışmıyor değil mi? Görümceniz masraflı diye kendi arabasını satıyor ama utanmadan her akşam abisinden onu bırakmasını istiyor. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bu açıdan da sorun. Yani alttan alınacak bir konu değil hiçbir açıdan.

Her gün her gün şoförlük yaptırmaktan kız kardeşin utanması, rahatsız olması gerekir.
Abisinin de bir evi bir düzeni bir hayatı olduğunu unutmamalı. Adam evine geliyor işten düşünemiyor mu bunu?
Yazık adama da.
Siz güzel güzel sakin sakin konuşun eşinizle. İzah edin hissettiklerinizi, düşüncelerinizi.

Eşiniz kusura bakmasın, kahveye gitmemesi bir lütuf değil ayrıca her akşam 30 yaşındaki evli kardeşini işyerinden alıp evine bırakmasindansa spora gitmesi daha mantıklı en azından spor sağlığa iyi geliyor. Bazen bazı şeylerde kötü olmadan çözülmüyor, arabalar bedava çalışmıyor değil mi? Görümceniz masraflı diye kendi arabasını satıyor ama utanmadan her akşam abisinden onu bırakmasını istiyor. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama bu açıdan da sorun. Yani alttan alınacak bir konu değil hiçbir açıdan.
Eksilerdeyiz bebeğim için ücretsiz izin almıştım 2 ay. Nisan'da işe başlayacağım. Normalde Haziran'da başlayacaktım .

Her gün her gün şoförlük yaptırmaktan kız kardeşin utanması, rahatsız olması gerekir.
Abisinin de bir evi bir düzeni bir hayatı olduğunu unutmamalı. Adam evine geliyor işten düşünemiyor mu bunu?
Yazık adama da.
Siz güzel güzel sakin sakin konuşun eşinizle. İzah edin hissettiklerinizi, düşüncelerinizi.
Yok ben hep kötü oluyorum ama ben onun ailesi değil gibiyim. Annesi kardeşi benden daha değerli .

Cok merak ediyorum ne diye görümcene senin yüzünden kavga ettik seni birdaha getirip götürmek icin evden cikarsa ben dönmemek üzere gidiyorum demiyorsun? Bu pasiflik neden?
Dengeyi kurması gereken eşim . Görümcem de düşüncesiz ama kendisi rahat diye herkes rahat olabilir gözüyle bakıyor onu muhatap alıp demem şahsen. Eşim in hoşuna gidiyorsa evinde huzursuzluk olması olsun . Gitsin götürsün de kardeşini umrumda değil artık. Biterse de biter

Burada bir sürü insan haklı olduğunuzu söyledi. Gerekirse kötü de olacaksınız, kavga da edeceksiniz. "Aman ağızımızın tadı bozulmasın" sloganıyla herşeye susarsanız ve herşeyi içinize atarsanız ileride gerçekten psikolojik yardım almak zorunda kalacaksınız.
Biliyorum o yüzden de geri adım atmayacağım. Zaten yeterince katkandim sustum. Ama eskisi gibi olmayacak.

tamda bu yuzden bizimde arabamiz olmasin istiyordum.kac yil erteledik ama artik arabasiz olmuyor cocuklarla.ama eminim araba olunca ayni gorumcelerimin ozel soforlugunu yapacak kocam.onlar heryere gel git yaptiracaklar.simdiden bende bu durumu dusunuyorum ne zormus yaa
1 ayda 15 gün izinli. Yani en azından yarısında gitse ona da razıyım ama adam illa 15 gün gidip işten alacakmış.

Back