• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kez canım çok sıkıldı

İşten gece 1 de geliyor izinli gününde de geç uyanıyor e bunları yapınca zaman kalmıyor bir hastaneye gidip gelmesi 2 saati buluyor . E bebek de her zaman uyumuyor akşam erken uyusa işte görümce alma oluyor . E sonra oğlum bir daha uyanıyor o arada tekrar uyutmaya geçene kadar saat 12 oluyor e ondan sonra da uyuyoruz

Dediğim gibi isteyen için bunların hepsi bahane canım.

Ayy koskoca kadın sok oldum şu an. Ben 2 sene önce , 17 yaşındayken yazın kafede çalışıyordum ve otobüs saati 12 den sonra olmuyordu. Kafeyle evim arasindan 15 dakika yürüme mesafesi vardı ve gece 12.30 da gelirdim eve yani. 31 yaşında kadın metroya kadar nasıl yürüyemiyor insan hayret ediyor gerçekten...
Aynen ben de 17 yaşımda dolmuş a binip dönerdim amcam gönderirdi hem de gece ama bununki korkmaktan değil biraz tembellik

Aynen ben de 17 yaşımda dolmuş a binip dönerdim amcam gönderirdi hem de gece ama bununki korkmaktan değil biraz tembellik
Sadece tembel de değil düşüncesiz. Evli çocuklu adama 2 adım yürümemek için ayrı bir sorumluluk yüklemek aynı zamanda bencillik.

Ben görümcenin saatini beklemeyi anlamadım

İsteniyorsa birlikte olursunuz o mesaj atınca zaten evden çıkacak

Görümcenin mesajını neden ilişki olmadan beklediniz ki

Başlayın siz bitince atarsa gider alır ortasında ararsa da eşin karar verir ne yapacağına

Gıcıklığına onu alacağı zamana denk getiririm yarım kalsın diye

Biraz kurnaz ol bacım bir sonra ki seferde eşin sırnaşıyorsa sen bahaneler bul ve eşin sana gelene dek sırnaşma ona ve bunu 1 kere değil bir kac kere yap.
Hatta arada laf da sok kardeşin arar aman gec kalma diye ama sinirli asabi şekilde değil belli belirsiz imada bulun.
Hep üstüne gidersen kaçan kovalanır maalesef.
Ne demek evli kadın kocası varken kalksın gitsin eczaneye akşam vakti, kardeşi can da ona birsey olabilirse sizin sıfatınız nedir eşinizin gözünde?
Çok sinir bozucubir eşiniz var :sinirli:

Vay arkadaş ne sabırlı insanlar var.. hayatımın hiç bir noktasında bu kadar sabırlı olamadım. eşiniz çalıştığı gün napıyor görümceniz? işe mi gitmiyor? okey tamam 1 olur anlarım 2 olur anlarım ama asla 3 olamaz. o zaman o kocaya da başlarım görümceye de.. bi kaç kere uyar baktın anlamıyorlar bas kalayı sülaleye. görümcenizin kocasında da iş yok malesef. demez mi insan ben varın ne münasebet kardeşini arıyosun. arabaları yoksa kocası metrodan alsın beraber yürüsünler.

Biraz kurnaz ol bacım bir sonra ki seferde eşin sırnaşıyorsa sen bahaneler bul ve eşin sana gelene dek sırnaşma ona ve bunu 1 kere değil bir kac kere yap.
Hatta arada laf da sok kardeşin arar aman gec kalma diye ama sinirli asabi şekilde değil belli belirsiz imada bulun.
Hep üstüne gidersen kaçan kovalanır maalesef.
Ne demek evli kadın kocası varken kalksın gitsin eczaneye akşam vakti, kardeşi can da ona birsey olabilirse sizin sıfatınız nedir eşinizin gözünde?
Çok sinir bozucubir eşiniz var :sinirli:
Öyle yapacağım zaten . Artık tak etti bu getir götür meselesi. En azından 6 da çıktığında kendi dönsün. Sanki nüfusumuza kayıtlı evladımız gibi getirip götürüyor.

Vay arkadaş ne sabırlı insanlar var.. hayatımın hiç bir noktasında bu kadar sabırlı olamadım. eşiniz çalıştığı gün napıyor görümceniz? işe mi gitmiyor? okey tamam 1 olur anlarım 2 olur anlarım ama asla 3 olamaz. o zaman o kocaya da başlarım görümceye de.. bi kaç kere uyar baktın anlamıyorlar bas kalayı sülaleye. görümcenizin kocasında da iş yok malesef. demez mi insan ben varın ne münasebet kardeşini arıyosun. arabaları yoksa kocası metrodan alsın beraber yürüsünler.
Valla 1 buçuk yıldır böyle durum. Ama artık bebek var. Ve birkaç kez bebek için hastaneye gitme durumunda bile laf etti tabi ben ağzının payını verdim . Ama işte artık can sıkıyor

Siz yine iyi sabırlı birisiniz.insanlar iyi niyetle yaptıkları şeyler zamanla görevi haline gelir. Görümcenizi işten alma görev haline gelmiş eşiniz için. ben bekar sanıyordum görümcenizi evliymiş bir de. onların ayrı hayatı var sizin ayrı hayatınız. yetişkin insanlar kendi başlarının çaresine bakmayı bilecekler. Ayrıca sürekli beni al demekten çekinmiyor mu görümceniz 1 değil 2 değil.

Acaba görümceme mi desem şakayla karışık tam yapacakken mesaj attın yarım kaldı falan desem utanır da biraz olsun kendi gidip gelir mi ?

Çok seviyesiz bir muhabbet
Kusura bakmayın ama cinsel münasebeti bu kadar paylaşıyormusunuz.
Şunu bırakın yakın dereceli bir akrabamdan duymayı arkadaşımdan duysam yuhhhhh derim

Eski konularımdan bilen bilir eşim bir gün çalışıyor bir gün izinli. 4 aylık da bebeğimiz var. Neyse eşim izinli günlerinde sürekli görümcemi işten alıp evine bırakır. Bazen işe de götürür.
Canımı sıkan durum ise şöyle. Zaten bebekten dolayı çok aktif bir cinsel yaşam kalmadı haliyle fırsat buldukça oluyor. Bir düzenimiz yok. En son ne zaman oldu şu an inanın hatırlamıyorum. Neyse . Geçen gün bebeğimiz erken uyudu akşam 9da. Normalde yorgun değil isek sakin bir gün olmuş ise bebek de huzurlu uyuduysa ilişkimiz oluyor. O gün de normal bir gün oluruz diye düşünüyorum kendimce. Hani bekledim ama görümcemi unutmuşum saat 10 da onu almaya gidecekmiş neyse git gel 10 buçuk oldu saat o sırada da bebeğim uyandı zaten saat de geç oldu çünkü sabah işe erken gidiyor.
Bugüne geleyim. Eşimin hareketlerinden anlarım genelde keyifli ve sırnaşık davrandı bugün hatta geçen izninde annesini hastaneye götürdü annesi bugün yine huysuzluk etti ama gitmedi yanına çünkü normal iyi durumda . Ciddi bir şey olsa 1 dk bile durmaz gider. Dedim bugün yakınlaşırız. Bebeğimiz huysuzdu bu kez ama o da akşam uyudu sonunda . Tamam olur derken kardeşini alacakmış yine işten bu kez saati belli değilmiş mesaj atacakmış . Bekle bekle 11 buçukta mesaj attı gecikecekmiş gelme dedi. Bugün de bitti yani.
Öyle canım sıkıldı ki bu şehirde olduğumuz için kötü hissettim. Ben karısıyım ama kardeşi annesi hep benden önce geliyor . Yani bugün gelemeyeceğim biraz dinleneceğim demek bu kadar zor mu.
Bana gelince de bilmediğim nöbetçi eczane ye akşamın 9 unda yürüyerek gidersin demişti geçenlerde. Hem de o sıralar havalar buz gibiydi. Ben nasıl edeyim de derdimi anlatayım bu adama? Bu şehirde olmayı hiç istemiyorum artık ☹☹
Arabayı satın.Sizi çok ıyı anlıorum.Nefret edıorum ole ınsanlardan.Oğlununda bir ailesi oldunu unutuolar.

Siz yine iyi sabırlı birisiniz.insanlar iyi niyetle yaptıkları şeyler zamanla görevi haline gelir. Görümcenizi işten alma görev haline gelmiş eşiniz için. ben bekar sanıyordum görümcenizi evliymiş bir de. onların ayrı hayatı var sizin ayrı hayatınız. yetişkin insanlar kendi başlarının çaresine bakmayı bilecekler. Ayrıca sürekli beni al demekten çekinmiyor mu görümceniz 1 değil 2 değil.
Valla çıkışta aldığı yetmiyor. Saat 2 de gideceği işe de gel götür diyor bazen.

Çok seviyesiz bir muhabbet
Kusura bakmayın ama cinsel münasebeti bu kadar paylaşıyormusunuz.
Şunu bırakın yakın dereceli bir akrabamdan duymayı arkadaşımdan duysam yuhhhhh derim
Elbette paylaşım yok ama artık sıkıldım ben de küçük hanımın düşüncesiz olmasından. Abim evli eşi ile zaman geçiriyor bölmeyeyim demiyor bir kez olsun. Sürekli her izninde mesaj atıyor çıkış saatini.

Arabaları yok çünkü.

Otobüse binip gelsin? Valla benim abim yok. Yanmışım ben o zaman. 16-17 yaşımdan beri yarım saat durağa yürürdüm sabahın 6 sında. Annem babam bırakırdı. Ama ilerleyen zamanlarda hep yalnızdım. Akşam da karanlıkta tek başıma dönerdim. Saat 10-11 de akşam eve geldiğim olurdu. Öcüler yemedi bizi yani

Elbette paylaşım yok ama artık sıkıldım ben de küçük hanımın düşüncesiz olmasından. Abim evli eşi ile zaman geçiriyor bölmeyeyim demiyor bir kez olsun. Sürekli her izninde mesaj atıyor çıkış saatini.

31 yaşında küçük hanım olmuyor ayrıca.

Back