Gorumcenizi alma mecburiyeti nedir cani istediğinde dönebilip demekki gelme dediğine gore eşinizde gitmesin herzaman gelemediği zamanlarda alsin yani evlenince hala ailesi olarak karısını görmeyen yada kocasını görmeyen kişilere cok kiziyorumEski konularımdan bilen bilir eşim bir gün çalışıyor bir gün izinli. 4 aylık da bebeğimiz var. Neyse eşim izinli günlerinde sürekli görümcemi işten alıp evine bırakır. Bazen işe de götürür.
Canımı sıkan durum ise şöyle. Zaten bebekten dolayı çok aktif bir cinsel yaşam kalmadı haliyle fırsat buldukça oluyor. Bir düzenimiz yok. En son ne zaman oldu şu an inanın hatırlamıyorum. Neyse . Geçen gün bebeğimiz erken uyudu akşam 9da. Normalde yorgun değil isek sakin bir gün olmuş ise bebek de huzurlu uyuduysa ilişkimiz oluyor. O gün de normal bir gün oluruz diye düşünüyorum kendimce. Hani bekledim ama görümcemi unutmuşum saat 10 da onu almaya gidecekmiş neyse git gel 10 buçuk oldu saat o sırada da bebeğim uyandı zaten saat de geç oldu çünkü sabah işe erken gidiyor.
Bugüne geleyim. Eşimin hareketlerinden anlarım genelde keyifli ve sırnaşık davrandı bugün hatta geçen izninde annesini hastaneye götürdü annesi bugün yine huysuzluk etti ama gitmedi yanına çünkü normal iyi durumda . Ciddi bir şey olsa 1 dk bile durmaz gider. Dedim bugün yakınlaşırız. Bebeğimiz huysuzdu bu kez ama o da akşam uyudu sonunda . Tamam olur derken kardeşini alacakmış yine işten bu kez saati belli değilmiş mesaj atacakmış . Bekle bekle 11 buçukta mesaj attı gecikecekmiş gelme dedi. Bugün de bitti yani.
Öyle canım sıkıldı ki bu şehirde olduğumuz için kötü hissettim. Ben karısıyım ama kardeşi annesi hep benden önce geliyor . Yani bugün gelemeyeceğim biraz dinleneceğim demek bu kadar zor mu.
Bana gelince de bilmediğim nöbetçi eczane ye akşamın 9 unda yürüyerek gidersin demişti geçenlerde. Hem de o sıralar havalar buz gibiydi. Ben nasıl edeyim de derdimi anlatayım bu adama? Bu şehirde olmayı hiç istemiyorum artık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
Normalde bazı günler 6da bazı günler de 10 da bitiyor işi. Metro iş yerinin hemen çıkış kapısında. Evi de yakın metro ya. Ama 6 çok geç bir saat olmamasına rağmen eşim gidip alıp evine bırakıyor.Gorumcenizi alma mecburiyeti nedir cani istediğinde dönebilip demekki gelme dediğine gore eşinizde gitmesin herzaman gelemediği zamanlarda alsin yani evlenince hala ailesi olarak karısını görmeyen yada kocasını görmeyen kişilere cok kiziyorum
Ben olsam sorun ederim su yakmiyo o araba sonucta esiniz kardesinemi çalışıyo özel bi durum olur ortada rahatsız eden olur neysede esiniz doğmasaymış mazallah çalışamazmış demekki yoksa iş yerinden alanda olmayacakmış sacma gercekten siz söyleyin bence esinize gerek olmadığını 6da çıktığında kendi donebilirle başlayın sonra 6da donen 10dada dönsün diyin valla çalışmayı göze alan kişi bunlarida göz önünde bulundursun benimde kardeşim var ben bakarken kapıma köle yapmıyorum evlense hic yapmam hele yaniNormalde bazı günler 6da bazı günler de 10 da bitiyor işi. Metro iş yerinin hemen çıkış kapısında. Evi de yakın metro ya. Ama 6 çok geç bir saat olmamasına rağmen eşim gidip alıp evine bırakıyor.
- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
Valla mddiyati önemsemiyorum zaten kaynanamın gözükse de tutumsuz biriyim. Ama kızı işe bile özel arabayla gidip geliyor bir ayın yarısında . Ama bazı şeyler için aklımı kullanmam gerekiyor artık.Ben olsam sorun ederim su yakmiyo o araba sonucta esiniz kardesinemi çalışıyo özel bi durum olur ortada rahatsız eden olur neysede esiniz doğmasaymış mazallah çalışamazmış demekki yoksa iş yerinden alanda olmayacakmış sacma gercekten siz söyleyin bence esinize gerek olmadığını 6da çıktığında kendi donebilirle başlayın sonra 6da donen 10dada dönsün diyin valla çalışmayı göze alan kişi bunlarida göz önünde bulundursun benimde kardeşim var ben bakarken kapıma köle yapmıyorum evlense hic yapmam hele yani
E yani sen konuşup tavır koymazsan kimsede müneccim degil anlamaz neye kızdığınıValla mddiyati önemsemiyorum zaten kaynanamın gözükse de tutumsuz biriyim. Ama kızı işe bile özel arabayla gidip geliyor bir ayın yarısında . Ama bazı şeyler için aklımı kullanmam gerekiyor artık.
- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
Eşime söyledim ama pek anlamadı maalesef.E yani sen konuşup tavır koymazsan kimsede müneccim degil anlamaz neye kızdığını
- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
Ben olsam ciddi diretirdim.Eşime söyledim ama pek anlamadı maalesef.
- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
Ben tavır aldım bakalım anlayacak mi eşim.Koskoca kadın .Vakit gec oldu gelme demektense vakit daha erken kendim giderim dese anlarim da tam tersi olmus .
Taxi parasini hazirla filan diye laf çarpın bari .Kocası olsa gitmez deyin eşinize de .
Evet koskoca kadın hem de çok şükür ki sağlıklı, bedensel engeli olanlar bile her yere gidiyor. Hanımefendi iki dakika durağa yürümüyor. Hayır eşim alıp getiriyor ama mesela 6 da çıkıyorsa trafik oluyor burda metro ile gelse daha çabuk gelir evine . En azından sadece akşam geç çıkınca alsa ona da tamam.
- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Sevişmenin öncesinde sizi kardeşinden daha az önemsiyor eşiniz onu arabayla ise bırakıyor size akşam eczaneye kendin git diyor, nasıl bu kadar şuursuz olabiliyor bu adamlar anlamıyorum gerçekten.
Ayrıca işten alıp eve bırakmak nedir ya, binsin metrosuna, otobüsüne gitsin evine, insan abisine hergün beni al der mi? Fazla sabır insanı hasta eder, bu çocuk gibi işten alıp eve götürmelere son vermesine lazım eşinizin.
Ayrıca işten alıp eve bırakmak nedir ya, binsin metrosuna, otobüsüne gitsin evine, insan abisine hergün beni al der mi? Fazla sabır insanı hasta eder, bu çocuk gibi işten alıp eve götürmelere son vermesine lazım eşinizin.
- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
Yok istekliydi çünkü o da uyutmaya çalıştı bebeğimizi. Hatta ben espri yaptım ikimizi başbaşa bırakmak istemiyor bebeğimiz demiştim gibi güldük ikimiz de. Normalde yemek yapardım ama onu bile hemen dışardan söyledi uğraşmayalım diye.Konuş eşinle
Ne bilim isteksizliği olabilir olmasa fırsat yaratırdı ne olursa olsun diye düşünüyorum
Anlarım halinden sarıldı kaç kez .
- 2 Temmuz 2018
- 3.505
- 4.026
- 53
- 34
E o zaman niye olmuyor ?Yok istekliydi çünkü o da uyutmaya çalıştı bebeğimizi. Hatta ben espri yaptım ikimizi başbaşa bırakmak istemiyor bebeğimiz demiştim gibi güldük ikimiz de. Normalde yemek yapardım ama onu bile hemen dışardan söyledi uğraşmayalım diye.
Anlarım halinden sarıldı kaç kez .
Yani ne bilim görümce kv lik bir durum değil
Tabi zaman sıkıntısı yaratıyorlar da
Seks de saatler sürmüyor ysni bildiğin gibi
İstekli adam tutamaz kendini o kadar
En son ne zaman olduğunu unuttum diyen sensin..
- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
10 gün önce gibiydi arada 3 gün izinliydi bir günü evi temizledi diğer gün misafirler geldi sonraki gün annesini hastaneye götürdü bir de AVM ye gittik geldik bebeği yıkadık işte o gün olur derken kardeşini alacakmış . Neyse artık ben tavır aldım biraz bakalım ne zaman anlayacak konuşunca ne diyecek bekleyip göreceğimE o zaman niye olmuyor ?
Yani ne bilim görümce kv lik bir durum değil
Tabi zaman sıkıntısı yaratıyorlar da
Seks de saatler sürmüyor ysni bildiğin gibi
İstekli adam tutamaz kendini o kadar
En son ne zaman olduğunu unuttum diyen sensin..
- 8 Mart 2019
- 6.896
- 32.508
- 548
- 39
Düşünüyorum, düşünüyorum ne desem diye... yani madem iş yeri bu kadar kolay ulaşılabilir durumda afedersinizde gece geç saatte eşi bi zahmet metro ile gitsin alsın karısını... araba olmaması bahane değil. Eminim ki onun gibi çalışan binlerce kadın aynı saatlerde tek başına evlerine gidiyorlar. Siz aynı durumda olsanız eşiniz her sabah işe götürüp, her akşamda almaz sizi... Ciddi ciddi konuşmalısınız zira yakınlaşmaktan önce çok daha ciddi sıkıntılar var bence sizin durumunuzda... akşamın dokuzunda 4 aylık bebeği olan eşini eczaneye yorgunum bahanesi ile yolla, kardeşinin keyfi için sabah akşam servis şöförlüğü yap! Oldu cnm be...
- 2 Temmuz 2018
- 3.505
- 4.026
- 53
- 34
Ailesiyle biraz mesafe koymalı10 gün önce gibiydi arada 3 gün izinliydi bir günü evi temizledi diğer gün misafirler geldi sonraki gün annesini hastaneye götürdü bir de AVM ye gittik geldik bebeği yıkadık işte o gün olur derken kardeşini alacakmış . Neyse artık ben tavır aldım biraz bakalım ne zaman anlayacak konuşunca ne diyecek bekleyip göreceğim
Düzelir bence zamanla
10 gün çok değilmiş
- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
Normalde ben araba kullanabiliyorum. Ama bazen beni de bırakıp alıp geliyor arabayı bana vermek istemezse. Ama arada bir şey oluyor şu otobüs senin okuluna gidiyor biner gelirsin diyor . Tabi ben de oldu falan diyorum araba bende kalacak eve erken gelmem lazım zaten erken işe başlayacağım oğlum a en kısa zamanda kavuşmam gerek diyorum kızıyorum. Tamam tamam şaka yaptım diyor.Düşünüyorum, düşünüyorum ne desem diye... yani madem iş yeri bu kadar kolay ulaşılabilir durumda afedersinizde gece geç saatte eşi bi zahmet metro ile gitsin alsın karısını... araba olmaması bahane değil. Eminim ki onun gibi çalışan binlerce kadın aynı saatlerde tek başına evlerine gidiyorlar. Siz aynı durumda olsanız eşiniz her sabah işe götürüp, her akşamda almaz sizi... Ciddi ciddi konuşmalısınız zira yakınlaşmaktan önce çok daha ciddi sıkıntılar var bence sizin durumunuzda... akşamın dokuzunda 4 aylık bebeği olan eşini eczaneye yorgunum bahanesi ile yolla, kardeşinin keyfi için sabah akşam servis şöförlüğü yap! Oldu cnm be...