ya bn esim bana karsıda cok ilgili beni kucaklar dönderir omuzlarında tasr sakalasırız böyle bişi olsa beni ihmal etmezmi ve bu tür haberler konular olsa adamada kadınada bir sürü laf der yuvanızı kurmussunuz nie kendi elinizle bozmaya calısıyorsunuz der vs. bi pislikl kesin var ama sanki esimde degilde o ..ors.... da YOKSA ESİM NİE KENDİ İSTEDİGİ İÇİN ARAMIYORDA AYLARCA O CAGRI ATINCA ARAYIP KONUSUOLAR SANKİ BASKA BİŞİ CIKACAK GİBİ cok kötüyüm cok napcamı bilmiyorum sert cıksam kıyamet kopa zaten babası 3 yıldr hasta hastane hastane dolasıo sorun yemek yemio hasta degil ama esim elini kolunu tutup zorla yedirio yemek ne bilim bunca derdin üstüne böle bişi yapmaz die düsünüyorum onun üstüne arabanının aküsünü caldılar aksam birde bn bugunde bu konuyu acarsam kıyamet kopar die düşünüyorum acmazsamda bn catlıcam bilmiyorum
savcılıktan döküman istesem esim haberdar olurmu ve esimin kimligiyle yapabilirmiyim bunu kendi basıma bn gecen sene msj lar için esime demiştim yap ben yanlıs bişi yapmadım demişti ne bilim esim o kadar bu konuda seytan degil yani yakalanrdı yapsa illaki ne yapsam köseye sıkıstıramıyorm
Ha eşin sütten çıkmış ak kaşık oldu kadın o.... oldu :)) Bence sen 3 maymunu oyna zihniyet zaten belli...Seni omuzlarında taşıyor,ilgili baba,ihmal etmiyor,evden işe işten eve gidip geliyor...
Babası hasta söylemezsin..Kıyamet kopar...
Ha birde kaputu açmış aküyü çalmışlar,hadi kaputu açtınız aküyü niye çaldınız ! bla bla bla..
esim cok sinirli biri bişiler üst üste gelse resmen kıyamet kopar bilmiyorsunuz esim sucsuz demiyorum zaten oda kabul edio sucluyum haberin olmalıydı aradıgımdan diyor ama kötü düsünüp kıskanacagımı bildigi için güya ama bn belki baska bişi vardr diyorum kesin ya sucsuz ya suclu 2 yol var ah kesin emin olsam bi dk ka durmam
ya bn esim bana karsıda cok ilgili beni kucaklar dönderir omuzlarında tasr sakalasırız böyle bişi olsa beni ihmal etmezmi ve bu tür haberler konular olsa adamada kadınada bir sürü laf der yuvanızı kurmussunuz nie kendi elinizle bozmaya calısıyorsunuz der vs. bi pislikl kesin var ama sanki esimde degilde o ..ors.... da YOKSA ESİM NİE KENDİ İSTEDİGİ İÇİN ARAMIYORDA AYLARCA O CAGRI ATINCA ARAYIP KONUSUOLAR SANKİ BASKA BİŞİ CIKACAK GİBİ cok kötüyüm cok napcamı bilmiyorum sert cıksam kıyamet kopa zaten babası 3 yıldr hasta hastane hastane dolasıo sorun yemek yemio hasta degil ama esim elini kolunu tutup zorla yedirio yemek ne bilim bunca derdin üstüne böle bişi yapmaz die düsünüyorum onun üstüne arabanının aküsünü caldılar aksam birde bn bugunde bu konuyu acarsam kıyamet kopar die düşünüyorum acmazsamda bn catlıcam bilmiyorum
esim cok sinirli biri bişiler üst üste gelse resmen kıyamet kopar bilmiyorsunuz esim sucsuz demiyorum zaten oda kabul edio sucluyum haberin olmalıydı aradıgımdan diyor ama kötü düsünüp kıskanacagımı bildigi için güya ama bn belki baska bişi vardr diyorum kesin ya sucsuz ya suclu 2 yol var ah kesin emin olsam bi dk ka durmam
kızlar sabaha kadar uyuyyamadım esim beni öptü gitti uyuyorum sandı arama kaydını falan hep kızacagımdan siliyormus falan artık kafayı yicem ne düşünecegimi bilmiyorum bir yanım esim yapmaz dio normal arkadastr baska arkadası yok bayan hepsini bn kızarım die evleniyorum görüsmeyelim demişti bi bunla görüsüo cok iyi bi kadınmıs zararı olmazmıs.diger yanım bu kadar görüşecek ne konu olabilir dio kesin görüsüolar dio ama esim konu acıldıgında bn okadına seni kücük düsürürmüyüm dio bak karısı var benmle konusuyor dedirtrmiyim dio falan falan iste
kızlar biraz karısık gecen sene bu zamanlar esimden süphelendim ve self servise baktım esimin 2 günde bir 4 günde bazen haftada dakikalarca 10 dk 8 dk gibi ve aradıgı günlerde 3 5 msj attıgıda olmus ve ben bu no aradım bayan sesiydi bn o zaman 7 aylık hamileydim cok kötü günler yasadım ve 50 msj hakkı biterdi nere attın nie sildin dedgimde tartısırdık benim esim allahtan korkar vala yapmadım demez yaptıysa nese self servisten bu kadına attıgını gördüm esime aksam olunca sakin sekilde sordum inkar ettigin msj larn kime attıgını gördüm kim deddim oda sok oldu ama biz evlenmeden esim terziydi oda orda bi magazada calısan kadındı 40 yasında bi kadın nese bay dil döktü aldatsam hergün evdeyim dedi, ben yaparmıyım falan tamam dedim cünki esim gayet ilgili cocuguma düşkün bir es dedim tamam hatta kadını aradı dilek dedi esim yanlıs anlamıs görüşmemzi falan oda görüşmeyelim demiş ben esek gibi ozaman arada görüs eski arkadasın dedim nese 2 ay sonra self servise baktım bu defa haftada bi arıyor yin e sonra baktım cagrısı var bu olay subatta oluyor dikkat ettim hep o cagrı atıo esim arıo falan ama 2 .çi bebegim oldu esim gayet ilgili bize düskün simdi bile kucaklayıp evde dönderir omuzuna alır ne bilim cok sükür aramız iyi hep bu kadını sinir oluop üzülüyorum sonra iste yine söyledim niye arıyon diye askım ne olcak kadın simdi bizi anlasamıoz sanır nie aramıon derse dedi bende aramıcaksın dedim tamam dedi mart ayında senden degerlimi karıcım dedi kimki o dedi falan falan elimin titredigini görünce üzüldü işte nese. mayıs aylarında 1 2 kere daha aramıs msj atmıo artık tabi nese bide askım self servis baktıgını biliom aldatsam 8 dk lık görüşmeyelmi yapcam dedi gercekten esim biz olmadan dısarı hiç cıkmaz halde calısıo saati belli nese arama dedim tamam arayıp dicem dedi bir baktım bu kadın güya eskiden düşünüp esin istemiosa arama diyen bi kadın nasıl olurda kiralık evimizi ister bi gün aradı utanmaz istedi esim sordu hayırrr dedim vermedi esim evi nese temmuz ayında tekrar armıs ni e dedim o işyeri yıkılmıs sordum canım dedi nolcak dedi calısanların hepsini tanıo ama 4 aydr aramıodu gecen 2 ay önce türkcele gecti ama oda ücretli gösterdigi için bakmıodum 2 yadr illaki aramıstr gerci nese telefondan numara cevirdim calmaadan kapatıp arama gecmişe baktım ne görim 5 dk lık 3 aralık görüsmüs sinirden deli oldum dedim self servise giemiçegimi bildin araıon demi yeter dedim bu kadın neymiş ya dedim askım cagrı attı aramak zorunda kalıom ayıp olmasın die dedi bnde istemiyorum dedim tamam dedi yavas yavas irtibatı kesim bu kadar rahatsız oluosan canım dedi kızlar artık dilek isminden nefret eder olmusum esime söledim üzülüo sanki seni okadınla aldatmısım gibi tavır yapıon dio ben esimi cocuklarımı baska bir kadın yüzünden kaybedecek hata yapmam diyor allah bana iyi es vermiş ssaglıklı cocuk vermiş bu mutltlugumu bozmam kimseyede bozdurtmam diyor ne yapacagımı bilemiyorum esim sürekli sükreder iyiki esimsin der senin gibi bir es bulunmaz der ne bilim ya bu kadını arıcam askım dedim seni aramasın dicem dedim sen bilirsin ama kendini onu kıskandıgın duruma getirme onun gözünde dedi hatta carsıya gidince tanıstırım dedi cok iyi biri dedi esim 30 yasında ben 24 yasındayım ama görenler 18 yasında sanıo beni esim yasını gösterio sizce bu kadını arayıp söylemelimiyim haaa bide gecen se bu numarayı aradım ve esimle ne görüsüon dedigimde ben tanımıyorum deyip inkar edip sonrada oglum yasın dedi peki niye eskiden sık görüsüp msj lastışlar yardım edin kafam karısık