bu kadını aramalımıyım eşimi kıskanıyorum sizce aralarında ne var

vaalla çok karışık durum gerçekten..
eşin ısrarla devam ediyo aynı şeyi yapmaya..
sert bi dille uyarma zamanı gelmiş..
kadını aramaya gelinceee yani tam bilemedim ama ben olsam arardım...

sende kadının kocasını ara. ben eşimle eşinin sık sık konuşmasından rahatsızım siz hiç rahatsız olmuyor musunuz de

kızlar sabaha kadar uyuyyamadım esim beni öptü gitti uyuyorum sandı arama kaydını falan hep kızacagımdan siliyormus falan artık kafayı yicem ne düşünecegimi bilmiyorum bir yanım esim yapmaz dio normal arkadastr baska arkadası yok bayan hepsini bn kızarım die evleniyorum görüsmeyelim demişti bi bunla görüsüo cok iyi bi kadınmıs zararı olmazmıs.diger yanım bu kadar görüşecek ne konu olabilir dio kesin görüsüolar dio ama esim konu acıldıgında bn okadına seni kücük düsürürmüyüm dio bak karısı var benmle konusuyor dedirtrmiyim dio falan falan iste

kadını arasam bilöf yapsam görüşme detaylarınızı esinize vercvem aranızdaki bu tlf trafigini anlat desem senle işim yok desem esime söylemem sadece gercegi bilmek istedigimi söylemezse esine ve askerden gelmş oglu var ona söylücegimi desem anlatırmıkı acep hertürlü denedim ara ara en son arkadasım seni 2 43 defadr bi kadınla görmş dedim kimdi falan dedim hiç fire vermedi kimm o arkadasın dedi vs bn kimseyle görüşmem dedi bi o isyerindeki kadınlara slm veriyorum hepsi o dedi

Eşin bu kadından para alıyor olmasın ?

Var böyle tipler...Araştır derim..

Şahsen görüşmeyeceğim dediğim kadınla eşim görüşüyorsa bu işin altında birşeyler vardır..

Bu arada neden eşinin sürekli ilgili bir baba oldugunu anlattın ki ? Zaten konu babalığı değil ki nasıl sorumsuz davrandığı..Konu siz ve osunuz yani çocuklar değil..

Hani sana iyi ki seninle evlenmişim çok şanslıyım diyorya,tabiki şanslı karısı sessiz sakin göz yuman bir tip..Evde her türlü hizmeti görülüyor, çocuklarına gül gibi bakılıyor daha ne ister bir adam..

arkadaşım bence dikkatli olmalısın. kadını ara açık açık konuş benim eşimle sizin artık konuşacak birşeyiniz kalmamıştır bu zamana kadar tahammül ettim artık kullanılmış olduğumu düşünüyorum . yada eşiniz bu kadar şey ise kadına kocasıyla beraber dısarıda görüşmek istediğinizi söyleyin kocanda bilsin eşimle sık sık konustuğunu yada hiç arama rahatsız olduğunu açıkça belli et . 2 çocuğun var tabi ki yuva bozulmasın ama bu kadar rahatlıkta olmaz.

Hiç masumane değil. kadının yaşı da fark etmez.

Sen bu yüzden defalarca uyardığın halde bu adam bu kadını yine arıyorsa vardır bir bit yeniği.

ayy aşkım senin gibi karım var,gül gibi çocuklarım var bozar mıyım ben bu yuvayı lafları da komik ve iğreti kalıyor.

senin huzurunu daha ne kadar bozabilir ki ?

ayrıca geç babalığı adamlığı nasıl pek bir karaktersiz gibi geldi kusura bakma ama. operatöe değiştirip kontrol edemeyeceğini sanana dek düşünmüş. kadın çaldırsın adam arasın niye

ya bn esim bana karsıda cok ilgili beni kucaklar dönderir omuzlarında tasr sakalasırız böyle bişi olsa beni ihmal etmezmi ve bu tür haberler konular olsa adamada kadınada bir sürü laf der yuvanızı kurmussunuz nie kendi elinizle bozmaya calısıyorsunuz der vs. bi pislikl kesin var ama sanki esimde degilde o ..ors.... da YOKSA ESİM NİE KENDİ İSTEDİGİ İÇİN ARAMIYORDA AYLARCA O CAGRI ATINCA ARAYIP KONUSUOLAR SANKİ BASKA BİŞİ CIKACAK GİBİ cok kötüyüm cok napcamı bilmiyorum sert cıksam kıyamet kopa zaten babası 3 yıldr hasta hastane hastane dolasıo sorun yemek yemio hasta degil ama esim elini kolunu tutup zorla yedirio yemek ne bilim bunca derdin üstüne böle bişi yapmaz die düsünüyorum onun üstüne arabanının aküsünü caldılar aksam birde bn bugunde bu konuyu acarsam kıyamet kopar die düşünüyorum acmazsamda bn catlıcam bilmiyorum

savcılıktan döküman istesem esim haberdar olurmu ve esimin kimligiyle yapabilirmiyim bunu kendi basıma bn gecen sene msj lar için esime demiştim yap ben yanlıs bişi yapmadım demişti ne bilim esim o kadar bu konuda seytan degil yani yakalanrdı yapsa illaki ne yapsam köseye sıkıstıramıyorm

Ha eşin sütten çıkmış ak kaşık oldu kadın o.... oldu :)) Bence sen 3 maymunu oyna zihniyet zaten belli...Seni omuzlarında taşıyor,ilgili baba,ihmal etmiyor,evden işe işten eve gidip geliyor...

Babası hasta söylemezsin..Kıyamet kopar...

Ha birde kaputu açmış aküyü çalmışlar,hadi kaputu açtınız aküyü niye çaldınız ! bla bla bla..

Kendini kandırmaya devam et.

Kadın da bir anda o..pu oldu ..

o zaman eşinin o..niye konuşuyor çelişiyorsun kendinle

esim cok sinirli biri bişiler üst üste gelse resmen kıyamet kopar bilmiyorsunuz esim sucsuz demiyorum zaten oda kabul edio sucluyum haberin olmalıydı aradıgımdan diyor ama kötü düsünüp kıskanacagımı bildigi için güya ama bn belki baska bişi vardr diyorum kesin ya sucsuz ya suclu 2 yol var ah kesin emin olsam bi dk ka durmam

Ya sı yok
Eşin suçlu
Kaç kere kızmışsın
Nesinden vazgeçememiş olabilir ?

Sen bi adamı arasan çoktan infaz etmişti seni eşin

Silah zoruyla mı aratıyorlar ? Kendi de istiyo maalesef

ya iyi de bir erkek bir kadını neden arar...eşinden gizli arar..ne olabilir...hal hatır mı soruyor sadece..kim bilir ne...

bence de eşin artık bu yaptığının cezasını çekmeli yani..

ne demek evli barklı adam başka bir kadını arayacak ya..olmaması lazım..yapmaması lazım..hele ki eşi aramamasını istemişse..daha ne uzatıyor..

Bir adam karısının kafasında soru işareti bırakıyorsa
onu operatör dökümanlarını kontrol ettirmeye kadar ileri gidiyorsa o adam suçlunun önde gidenidir.

daha sen geçen yıl 7 aylık hamile iken şüphelenip döküman araştırması yaptın mı yaptın .. kayıtlar masum çıkmadı dimi

sen hamileyken bunu sana yapan senin defalarca konuşmana rağmen yalanlarla önüne gelen ve hala devam eden! biri var karşında.

o yüzden bana ilgili çocuklara ilgili zırvatasını geç bence.

hiç masum değil. madem kadın yakasını bırakmıyo istese çok güzel laf edip bıraktırır. eşinin de hoşuna gidiyor demek ki

karşıdaki kadına o..pu etiketi vururken eşine burda ne etiketi vurulmalı o zaman kelimelerin hoş değil

Normal arkadaşlarsa niye senden gizliyolar
Kadını ilk arayıp sorduğunda ben öyle birini tanımıyorum demiş, insan normal arkadaşlığını inkar eder mi
Eşin de sana tamam aramayacam deyip durmuş, gizlice yine aramış

Bi de sen varken niye görüşmüyolar ?
Normal arkadaşsa eşli de buluşulur bi yerde
Liseliler gibi telefonlaşma mesaj kaçırmaca filan hiç normal değil

Ayrıca niye erkek arkadaşını aramıyo da hep bu kadını arıyo
Ben bişey olsa kız arkadaşımla dertleşirim, 40 lı yaşlarda bilmem hangi mağazada çalışan eşimin kızdığı birini aramam yani

Bu kırmızı kısımları eşinin kendisiyle ne kadar çeliştiğini görmen için seçtim. Elinin titrediğini görüyo üzülüyo aramıcam diyor ama bir kaç ay sonra bu kadar üzüyosa seni yavaş yavaş aramayı keseyim diyor. E be süper zeki yaratık daha önce zaten sinirlendiğini görüp tamam aramayacağım dememiş miydi?

Canım sen aldatılmaktan ne anlıyorsun önce bunu düşün. Sadece fiziksel bir şey mi senin için aldatılmak. Ben bu sitedeki pek çok arkadaşa nispeten daha geniş sayılırım. Hani iş arkadaşı kocamın arabasına hayatta binemez demeyenlerdenim ama senin eşinin yaptığı bana çok can sıkıcı geldi. Ve kesinlikle normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…