en son care önce esimden tlf nu isticem o annesine cıkınca arıcam konusmucam bakalım askım diyerekmi acacak ne oldu nihat napıonmu dicek önce msj atcam napıon die bakalım ne yazacak sonra arıcam sesini dinlicem bakalım nasıl hitap edio sonrada dicem esimle bir daha görüsmeni istemiyorum kendi yanımda dicem arayıp söylememi istedi dicem bakalım artık
kızlar biraz karısık gecen sene bu zamanlar esimden süphelendim ve self servise baktım esimin 2 günde bir 4 günde bazen haftada dakikalarca 10 dk 8 dk gibi ve aradıgı günlerde 3 5 msj attıgıda olmus ve ben bu no aradım bayan sesiydi bn o zaman 7 aylık hamileydim cok kötü günler yasadım ve 50 msj hakkı biterdi nere attın nie sildin dedgimde tartısırdık benim esim allahtan korkar vala yapmadım demez yaptıysa nese self servisten bu kadına attıgını gördüm esime aksam olunca sakin sekilde sordum inkar ettigin msj larn kime attıgını gördüm kim deddim oda sok oldu ama biz evlenmeden esim terziydi oda orda bi magazada calısan kadındı 40 yasında bi kadın nese bay dil döktü aldatsam hergün evdeyim dedi, ben yaparmıyım falan tamam dedim cünki esim gayet ilgili cocuguma düşkün bir es dedim tamam hatta kadını aradı dilek dedi esim yanlıs anlamıs görüşmemzi falan oda görüşmeyelim demiş ben esek gibi ozaman arada görüs eski arkadasın dedim nese 2 ay sonra self servise baktım bu defa haftada bi arıyor yin e sonra baktım cagrısı var bu olay subatta oluyor dikkat ettim hep o cagrı atıo esim arıo falan ama 2 .çi bebegim oldu esim gayet ilgili bize düskün simdi bile kucaklayıp evde dönderir omuzuna alır ne bilim cok sükür aramız iyi hep bu kadını sinir oluop üzülüyorum sonra iste yine söyledim niye arıyon diye askım ne olcak kadın simdi bizi anlasamıoz sanır nie aramıon derse dedi bende aramıcaksın dedim tamam dedi mart ayında senden degerlimi karıcım dedi kimki o dedi falan falan elimin titredigini görünce üzüldü işte nese. mayıs aylarında 1 2 kere daha aramıs msj atmıo artık tabi nese bide askım self servis baktıgını biliom aldatsam 8 dk lık görüşmeyelmi yapcam dedi gercekten esim biz olmadan dısarı hiç cıkmaz halde calısıo saati belli nese arama dedim tamam arayıp dicem dedi bir baktım bu kadın güya eskiden düşünüp esin istemiosa arama diyen bi kadın nasıl olurda kiralık evimizi ister bi gün aradı utanmaz istedi esim sordu hayırrr dedim vermedi esim evi nese temmuz ayında tekrar armıs ni e dedim o işyeri yıkılmıs sordum canım dedi nolcak dedi calısanların hepsini tanıo ama 4 aydr aramıodu gecen 2 ay önce türkcele gecti ama oda ücretli gösterdigi için bakmıodum 2 yadr illaki aramıstr gerci nese telefondan numara cevirdim calmaadan kapatıp arama gecmişe baktım ne görim 5 dk lık 3 aralık görüsmüs sinirden deli oldum dedim self servise giemiçegimi bildin araıon demi yeter dedim bu kadın neymiş ya dedim askım cagrı attı aramak zorunda kalıom ayıp olmasın die dedi bnde istemiyorum dedim tamam dedi yavas yavas irtibatı kesim bu kadar rahatsız oluosan canım dedi kızlar artık dilek isminden nefret eder olmusum esime söledim üzülüo sanki seni okadınla aldatmısım gibi tavır yapıon dio ben esimi cocuklarımı baska bir kadın yüzünden kaybedecek hata yapmam diyor allah bana iyi es vermiş ssaglıklı cocuk vermiş bu mutltlugumu bozmam kimseyede bozdurtmam diyor ne yapacagımı bilemiyorum esim sürekli sükreder iyiki esimsin der senin gibi bir es bulunmaz der ne bilim ya bu kadını arıcam askım dedim seni aramasın dicem dedim sen bilirsin ama kendini onu kıskandıgın duruma getirme onun gözünde dedi hatta carsıya gidince tanıstırım dedi cok iyi biri dedi esim 30 yasında ben 24 yasındayım ama görenler 18 yasında sanıo beni esim yasını gösterio sizce bu kadını arayıp söylemelimiyim haaa bide gecen se bu numarayı aradım ve esimle ne görüsüon dedigimde ben tanımıyorum deyip inkar edip sonrada oglum yasın dedi peki niye eskiden sık görüsüp msj lastışlar yardım edin kafam karısık
inşallah...umarım konu sahibi burada yazılanları dikkate alırda kendini kandırmayı bırakır
inşallah...
konu sahibi arkadaş valla bir çok anlamayan olmuş.. istersen düzenle yap ilk konu açtığın sayfaya gelip
fazla iyi niyetlisin sen arkadaşım, eşine bir daha görüşmeyeceksin dediğin halde hala konuşuyorsa bir ardını araştır derim
aman...
canım hata bendede var subat ayında bu sorunu yasadıgımızda o bana tekrar güven verdi bnde iyi niyetimden madem sadece iş arkadasın arada bi görüs dedim ama silme dedim esimin hatası görüstükten sonra silmesi görüşmeyi.neymiş bn kıskanırmısım sonra üzülürmüşüm vs. aslında haklıda ben ara diyorum bakalım ne aralıklarla arayakcak die. ben hiç artık görüşmüceksin demedim tavrımı koymadım hep aradıgını görünce yine ne konustunuz dedim son olanda bu işte
Konuşma detayı mı ? Hayır öyle birşey alamazsınız...
kızlar hepiniz düşüncenizi yazmıssınız sagolun, evet bn gözlerimi sıkı kapatıyor görünebilirim ama inanın kafayı yer durumdaydım.dün türkcell görüsme detayını actrdm 2 aydr toplam 4 kere aramıs msj atmamıs.aksam esimle konustum bana aramıcagını söyledin neden yaptın dedim bişey yapmadm bn kendimden eminim dedi.ne seni ne cocuklarımı baska bikadın için üzmem seni aileme bile ezdrmedim böyle bişi için gururunu kırmam dedi benim yuvamda eksiklik yok ki bn dısarda arıcam dedi bnde üzüldügümü bildigin halde neden aradın dedim ve resti cektim yapmıcaktın dedim karım görse iyi anlamaz dicektin dedim.ben seni istemiyorum artık sadece cocuklarımın babasısın dedim, bitti dedim nese,baya bi konustu bnde aranda bişi yoksa ispat et ancak o zaman evliligi kurtarabilirz dedim nasıl edim dedi ne istersen yaparım dedi aklıma gelen tek sey savcılıktan döküman istemesi idi. tamam dedi acalım ne yazmısım gör dedi ne konustugumuz dahi cıkıo herhalde dedi evet dedim kabul etti ve bugun ögleden sonra savcılıga gitcez.kadınıda ararım söylerim esim rahatsız oluo bir daha görüşmeyelim derim dedi.banada bn bi daha asla görüşmücem, bu kadar yanlıs anlıcagını bilseydim 7 ay önce söylerdim görüsmezdik dedi bana olan güvenin sarsılmazdı dedi.söz veriyorum görüşmem dedi.sizce bu savcılıktan gelecek dökümanlar kac ay sürer elime gecmesi baska bi yol varmı ispat etmesinin.ispat olmadan evliligimi bitiremem kızlar ben daha dogmadan babam öldü annemse abim ve esiyle yasıo yanlarına gidemem haa savcılıktan gelen döküman askım hayatım vs yakınlıkla hitap etmişlerse yapacak bişi yok içime sindrip devam edemem hemen kiraya bi eve cıkacam,bu evliligi ozaman bitirecem bosanacam. biz okadar büyük ask sevgiyle evlendikki ailemin olmaz demesine karsın seviyorum olacak demiştim simdi ise cok kötüyüm sabah işe giderken baya bi üzgündü neymiş bn ona nasıl bu kadar güvenmezmişim.artık bana güven vermedigini söyledim kızlar simdi napcam baska nasıl gözle görülür ispat edebilir.
hatta kadını aradı dilek dedi esim yanlıs anlamıs görüşmemzi falan oda görüşmeyelim demiş ben esek gibi ozaman arada görüs eski arkadasın dedim
nese 2 ay sonra self servise baktım bu defa haftada bi arıyor yin e sonra baktım cagrısı var bu olay subatta oluyor iste yine söyledim niye arıyon diye askım ne olcak kadın simdi bizi anlasamıoz sanır nie aramıon derse dedi bende aramıcaksın dedim tamam dedi mart ayında senden degerlimi karıcım dedi kimki o dedi falan falan elimin titredigini görünce üzüldü işte nese.
mayıs aylarında 1 2 kere daha aramıs msj atmıo artık tabi nese bide askım self servis baktıgını biliom aldatsam 8 dk lık görüşmeyelmi yapcam dedi gercekten esim biz olmadan dısarı hiç cıkmaz halde calısıo saati belli nese arama dedim tamam arayıp dicem dedi
ben esimi cocuklarımı baska bir kadın yüzünden kaybedecek hata yapmam diyor allah bana iyi es vermiş ssaglıklı cocuk vermiş bu mutltlugumu bozmam kimseyede bozdurtmam diyor ne yapacagımı bilemiyorum esim sürekli sükreder iyiki esimsin der senin gibi bir es bulunmaz der ne bilim ya bu kadını arıcam askım dedim seni aramasın dicem dedim sen bilirsin ama kendini onu kıskandıgın duruma getirme onun gözünde dedi hatta carsıya gidince tanıstırım dedi cok iyi biri dedi esim 30 yasında ben 24 yasındayım ama görenler 18 yasında sanıo beni esim yasını gösterio sizce bu kadını arayıp söylemelimiyim haaa bide gecen se bu numarayı aradım ve esimle ne görüsüon dedigimde ben tanımıyorum deyip inkar edip sonrada oglum yasın dedi peki niye eskiden sık görüsüp msj lastışlar yardım edin kafam karısık
kızlar hepiniz düşüncenizi yazmıssınız sagolun, evet bn gözlerimi sıkı kapatıyor görünebilirim ama inanın kafayı yer durumdaydım.dün türkcell görüsme detayını actrdm 2 aydr toplam 4 kere aramıs msj atmamıs.aksam esimle konustum bana aramıcagını söyledin neden yaptın dedim bişey yapmadm bn kendimden eminim dedi.ne seni ne cocuklarımı baska bikadın için üzmem seni aileme bile ezdrmedim böyle bişi için gururunu kırmam dedi benim yuvamda eksiklik yok ki bn dısarda arıcam dedi bnde üzüldügümü bildigin halde neden aradın dedim ve resti cektim yapmıcaktın dedim karım görse iyi anlamaz dicektin dedim.ben seni istemiyorum artık sadece cocuklarımın babasısın dedim, bitti dedim nese,baya bi konustu bnde aranda bişi yoksa ispat et ancak o zaman evliligi kurtarabilirz dedim nasıl edim dedi ne istersen yaparım dedi aklıma gelen tek sey savcılıktan döküman istemesi idi. tamam dedi acalım ne yazmısım gör dedi ne konustugumuz dahi cıkıo herhalde dedi evet dedim kabul etti ve bugun ögleden sonra savcılıga gitcez.kadınıda ararım söylerim esim rahatsız oluo bir daha görüşmeyelim derim dedi.banada bn bi daha asla görüşmücem, bu kadar yanlıs anlıcagını bilseydim 7 ay önce söylerdim görüsmezdik dedi bana olan güvenin sarsılmazdı dedi.söz veriyorum görüşmem dedi.sizce bu savcılıktan gelecek dökümanlar kac ay sürer elime gecmesi baska bi yol varmı ispat etmesinin.ispat olmadan evliligimi bitiremem kızlar ben daha dogmadan babam öldü annemse abim ve esiyle yasıo yanlarına gidemem haa savcılıktan gelen döküman askım hayatım vs yakınlıkla hitap etmişlerse yapacak bişi yok içime sindrip devam edemem hemen kiraya bi eve cıkacam,bu evliligi ozaman bitirecem bosanacam. biz okadar büyük ask sevgiyle evlendikki ailemin olmaz demesine karsın seviyorum olacak demiştim simdi ise cok kötüyüm sabah işe giderken baya bi üzgündü neymiş bn ona nasıl bu kadar güvenmezmişim.artık bana güven vermedigini söyledim kızlar simdi napcam baska nasıl gözle görülür ispat edebilir.
savcılıktan gelecek olan kağıdı bekle arkadaşım..ne kadar bekleniyor bilmiyorum..baska yolu ne var ispat etmenin
savcılıktan gelecek olan kağıdı bekle arkadaşım..ne kadar bekleniyor bilmiyorum..
he eğer konuşma aşk meşk li ise o zaman sen hiç bir yere gitmeyeceksin arkadaşım..evinde paşa paşa oturacaksın..eşin gidecek evden..inşallah öyle bir şey olmaz ...ama evini terk etmeyi düşünme..2 çocuğun var..gidecek biri var ise o sen değilsin..
canım bende öyle düşünüyorum ama kaynanamla alt üst oturuyoruz öyüzden beni aldatmıssa buralarda duramam saat 2 gibi gelecegini söylüyor neymiş tek hatası beni üzmesi aramam deyip aradıgı içinmiş onun içinde cok pisman yalvarıyor benden soguma tiksinme bn bişi yapmadm gururunu incitecek bişi yapmadım diyor ama beni aldatmıs olsa nasıl kendinden emin msj dökümanı isteyecek ama aldatmamıssada cok kırgınım cünki istemedigim birseyi yaptı sonucta. oda buyüzden üzgün zaten.benim alnım acık tek hatam istemedigin halde görüstüm dio ne bilim ya son 2 ayda sadece 4 veya 5 kere görüşmesi yapmadıgını gösteriyor gibi, saflıgımmı tuttu ne yine bakalım artık sonuc ne olacak. esimi cok seviyorum kızlar ölecek kadar herseyi affederim ama böle bişi yaptıysa bir anda evliligimi bitiririm. suan arkadaslar beni anlamıo gözümle görmedim msj yakalamadım sık aramıs veya tekrar aramıs die evliligimi ispat olmadan bitirmek istemiyorum. anne olanlar anlar ancak beni galiba yada benim gibi babasız büyüyenler,kesin yapmış oldugu belli olmadan ayrılamam böyle düsünüyorum en azından cocuklarımı düşünmek zorundayım. en azından nefret ederim gözümle görsem.yarın ilerde acaba evliligimi sadece bosseylerdenmi bitirdim demek istemiyorum. tam emin olacam. kader bundan sonrasıda artık. ki bosamaz beni biliyorum eger bişeyler ortaya cıkınca ben onu istemezsem kıyametler kopartır bilmiyorum bakalım artık
konuşma detayı alamazsın heralde ama mesajlar çıkabilir artık mesajlara bakıp ona göre karar verirsin
başka da nasıl öğrenebilirsin hiç bilmiyorum
ama kendinden de baya emin konuşmuş o yüzden bence inanacaksın
bence çok iyi yapmışsın rest çekmekle
en azından boşanmasan bile bi daha bu durum sorun olmaktan çıkar
ama eşin hala suçlu benim gözümde gizli saklı aradığı için
affedeceksen de burnunu iyice bi sürt kocanın