bu kadını aramalımıyım eşimi kıskanıyorum sizce aralarında ne var

Fikrin güzel ama telefonu annesine gideceği zaman tam kapıda iste önceden yemekte falan söyleme, yani tam çıkarken iste ki çıkmadan bi tuvalete gideyim falan deyip gizlice kadına "ararsa ben aramıyo olucam" gibi haberli bi msj atamasın yapacaksan böyle yap

Bir de eşinin telefonunu bir sabah çaktırmadan kendi numarana yönlendirebilirisin ama gerçekten araştırma yapmak istiyorsan ve sonuçlarına razıysan yoksa bişeyler çıkmasına rağmen ayrılmayacaksan boşu boşuna acı çekersin bilemiyorum canım Allah yardımcın olsun...

''ya bn esim bana karsıda cok ilgili beni kucaklar dönderir omuzlarında tasr.......''
öncelkle bu cumlede dıkkat cekmek ıstedıgım bısey var.orda -de -da eki kullanmışsınızda, sıze karşıda derken? yanı baskalarına ilgli olablır ama bana karsı da cok ılglı o yuzden problem yok mu demek ıstyosunuz :26:
şu cocugunzla sizinle ilgili alakalı olmasyla ılglı lafları bi gecin lutfen. hıcmı okumadınz biyerde görmedınz, eslerını sevglılerını aldatan esler dikkat cekmemek ıcın veya vıcdan azabı duydukları ıcın eslerıne ve cocuklarına karsı abartılı sevgı gosterılerınde bulunurlar!! bu 1.

o kadınla esınız aynı gun ıcınde dakıkalarca ne konusmus defalarca ne msjlasmıs??? kac kere konustuklarını deılde bukdr sure ıcınde ne konustuklarını ögrenmeye calısın. nası bi arkdslıkmış bu gunde kac kere telefnlarda konusuluyor. bu zırvalara ancak siz ınanırsınız..

butun yorumları okudum ve icim acıdı resmen.burda herkes gözunuzü acmaya ugrasırken sız sımsıkı kapatmaya gerceklerı gormeyi reddetmeye dvm edıyorsunuz..eşinizide gercekten cok mutlu edıyorsunuz belli sizin bu iyi niyetınzden saflıgınzdan öyle guzel faydalanmışlar ki, iki guzel ve kıvrak cümleyle tüm şüphelerinizi silebiliyor e kim istemez böyle bi eşi?

vala arkadasım bana kalırsa eşiniz sizi omuzlarında fazla döndermiş kusura bakmayında beyniniz sulanmış...

ilgi ve sevgi anlayışın bu kadar mı?
kuman hayırlı olsun, sana da geçmiş olsun arkadaşım.

Yazdıklarınıza tercüman lazım çok karışık.Anladığım kadarıyla bu olayın sonu pek hayırlı değil sizin açınızdan.Bırakın aldatılmayı bu normal arkadaş bile olsa niye bu kadar sık görüşüyor eşiniz.Aynı şekilde sizin arkadaşınız olsaydı emin olun durum bu kadar sakin ilerlemezdi.Arada yaşınızı katmışsınız yok 18 gösteriyormuş sunuz felan bu da sizin savunma mekanizmanız işte ben gencim o yaşlı eşim ona bakmaz ama geçeceksiniz bunları hele bu çağda...

umarım konu sahibi burada yazılanları dikkate alırda kendini kandırmayı bırakır
inşallah...
konu sahibi arkadaş valla bir çok anlamayan olmuş.. istersen düzenle yap ilk konu açtığın sayfaya gelip
fazla iyi niyetlisin sen arkadaşım, eşine bir daha görüşmeyeceksin dediğin halde hala konuşuyorsa bir ardını araştır derim
aman...

kızlar hepiniz düşüncenizi yazmıssınız sagolun, evet bn gözlerimi sıkı kapatıyor görünebilirim ama inanın kafayı yer durumdaydım.dün türkcell görüsme detayını actrdm 2 aydr toplam 4 kere aramıs msj atmamıs.aksam esimle konustum bana aramıcagını söyledin neden yaptın dedim bişey yapmadm bn kendimden eminim dedi.ne seni ne cocuklarımı baska bikadın için üzmem seni aileme bile ezdrmedim böyle bişi için gururunu kırmam dedi benim yuvamda eksiklik yok ki bn dısarda arıcam dedi bnde üzüldügümü bildigin halde neden aradın dedim ve resti cektim yapmıcaktın dedim karım görse iyi anlamaz dicektin dedim.ben seni istemiyorum artık sadece cocuklarımın babasısın dedim, bitti dedim nese,baya bi konustu bnde aranda bişi yoksa ispat et ancak o zaman evliligi kurtarabilirz dedim nasıl edim dedi ne istersen yaparım dedi aklıma gelen tek sey savcılıktan döküman istemesi idi. tamam dedi acalım ne yazmısım gör dedi ne konustugumuz dahi cıkıo herhalde dedi evet dedim kabul etti ve bugun ögleden sonra savcılıga gitcez.kadınıda ararım söylerim esim rahatsız oluo bir daha görüşmeyelim derim dedi.banada bn bi daha asla görüşmücem, bu kadar yanlıs anlıcagını bilseydim 7 ay önce söylerdim görüsmezdik dedi bana olan güvenin sarsılmazdı dedi.söz veriyorum görüşmem dedi.sizce bu savcılıktan gelecek dökümanlar kac ay sürer elime gecmesi baska bi yol varmı ispat etmesinin.ispat olmadan evliligimi bitiremem kızlar ben daha dogmadan babam öldü annemse abim ve esiyle yasıo yanlarına gidemem haa savcılıktan gelen döküman askım hayatım vs yakınlıkla hitap etmişlerse yapacak bişi yok içime sindrip devam edemem hemen kiraya bi eve cıkacam,bu evliligi ozaman bitirecem bosanacam. biz okadar büyük ask sevgiyle evlendikki ailemin olmaz demesine karsın seviyorum olacak demiştim simdi ise cok kötüyüm sabah işe giderken baya bi üzgündü neymiş bn ona nasıl bu kadar güvenmezmişim.artık bana güven vermedigini söyledim kızlar simdi napcam baska nasıl gözle görülür ispat edebilir.

canım hata bendede var subat ayında bu sorunu yasadıgımızda o bana tekrar güven verdi bnde iyi niyetimden madem sadece iş arkadasın arada bi görüs dedim ama silme dedim esimin hatası görüstükten sonra silmesi görüşmeyi.neymiş bn kıskanırmısım sonra üzülürmüşüm vs. aslında haklıda ben ara diyorum bakalım ne aralıklarla arayakcak die. ben hiç artık görüşmüceksin demedim tavrımı koymadım hep aradıgını görünce yine ne konustunuz dedim son olanda bu işte

Sende buna inandın mı ?

Seni düşünen, üzülmeni istemeyen insan senin yanında arar sen varken buluşur veya tamamen iletişimi keser
Kopulamayacak ne var ? Ben anlamıyorum şahsen

Bununki ' ne yardan ne serden ' hesabı biraz maalesef

baska yolu ne var ispat etmenin

Arkadaşım aralardan biraz kestim bazı önemli yerleri kırmızı yaptım. Evet sen bir kere demişsin neyse arkadaşın konuş bari diye. Ama ondan sonra kaç gere arama artık demişsin. Ellerin titremiş. Sonra hepimizin eski yeni iş arkadaşı var. Ben de aradaki bağları koparmadım bazılarıyla ama gizli gizli aramam. Eşime de selam söylerler iletirim. Eşimi bir kadın için üzmem demiş ama neredeyse sinir hastası etmiş. Allah yardımcın olsun. Ortada bir kadın bile olmasa kendisinden bir şeyi önce rica ettiğin sonra yapma dediğin bir şeyi ısrarla yapmaya devam etmesi bile çok yorucuyken, ortada bir de kadın olması

baska yolu ne var ispat etmenin
savcılıktan gelecek olan kağıdı bekle arkadaşım..ne kadar bekleniyor bilmiyorum..

he eğer konuşma aşk meşk li ise o zaman sen hiç bir yere gitmeyeceksin arkadaşım..evinde paşa paşa oturacaksın..eşin gidecek evden..inşallah öyle bir şey olmaz ...ama evini terk etmeyi düşünme..2 çocuğun var..gidecek biri var ise o sen değilsin..

canım bende öyle düşünüyorum ama kaynanamla alt üst oturuyoruz öyüzden beni aldatmıssa buralarda duramam saat 2 gibi gelecegini söylüyor neymiş tek hatası beni üzmesi aramam deyip aradıgı içinmiş onun içinde cok pisman yalvarıyor benden soguma tiksinme bn bişi yapmadm gururunu incitecek bişi yapmadım diyor ama beni aldatmıs olsa nasıl kendinden emin msj dökümanı isteyecek ama aldatmamıssada cok kırgınım cünki istemedigim birseyi yaptı sonucta. oda buyüzden üzgün zaten.benim alnım acık tek hatam istemedigin halde görüstüm dio ne bilim ya son 2 ayda sadece 4 veya 5 kere görüşmesi yapmadıgını gösteriyor gibi, saflıgımmı tuttu ne yine bakalım artık sonuc ne olacak. esimi cok seviyorum kızlar ölecek kadar herseyi affederim ama böle bişi yaptıysa bir anda evliligimi bitiririm. suan arkadaslar beni anlamıo gözümle görmedim msj yakalamadım sık aramıs veya tekrar aramıs die evliligimi ispat olmadan bitirmek istemiyorum. anne olanlar anlar ancak beni galiba yada benim gibi babasız büyüyenler,kesin yapmış oldugu belli olmadan ayrılamam böyle düsünüyorum en azından cocuklarımı düşünmek zorundayım. en azından nefret ederim gözümle görsem.yarın ilerde acaba evliligimi sadece bosseylerdenmi bitirdim demek istemiyorum. tam emin olacam. kader bundan sonrasıda artık. ki bosamaz beni biliyorum eger bişeyler ortaya cıkınca ben onu istemezsem kıyametler kopartır bilmiyorum bakalım artık

canım .ben de eşinin seni aldatmadığını düşünüyorum..

en azından bu kadar kendine güvenip de döküman istemesi onu düşündürüyor..ama sen yine de çok inanmış görünme..dökümanı gör ki öyle emin ol..
ve bu kadar korkması da bir yandan iyidir..çünkü eşler karılarını kaybetme korkusunu yaşadıkları zaman bir daha asla bu hataya düşmüyorlar.. bu hata onlara acı bir ders oluyor..yapacakları varsa da bu korkuyla hata yapmıyorlar ileride..

belki her erkek için söylenemez bu yazdıklarım..içinde çapkınlık olan erkeği ne yapsan tutamazsın o başka..ama senin eşin anlattığın kadarıyla çapkın bir erkeğe benzemiyor..ama yine diyorum. çok çok güvensen bile bunu asla eşine belli etme...

konuşma detayı alamazsın heralde ama mesajlar çıkabilir artık mesajlara bakıp ona göre karar verirsin
başka da nasıl öğrenebilirsin hiç bilmiyorum
ama kendinden de baya emin konuşmuş o yüzden bence inanacaksın
bence çok iyi yapmışsın rest çekmekle
en azından boşanmasan bile bi daha bu durum sorun olmaktan çıkar
ama eşin hala suçlu benim gözümde gizli saklı aradığı için
affedeceksen de burnunu iyice bi sürt kocanın

Son düzenleme:

evet oda farkında ama kötü bişi yapmadım oyüzden de seni huzursuz etmek istemedim diyor. esimin numarasından aradım kadını aloo dedi alooo dedi kapattı bilmiyorum. öglen işten gelince arayacagımı anlamış olamaz esim: ona söylemiş olamaz, esim araar bnm no dan sadece aloo de dicek hali yok.ben bi anda aradım. aralarında bişi oldugunu konduramıyorum esime. yarın yanımda arayacak esim rahatsız oluo dicekmiş. bundan sonra kesinlikle görüşmeyecekmiş bana güven dedi bir daha senden birsey saklamıcam diyor beni affet hatalıyım ama sadece istemedigini bilerek görüstügüm için hatalıyım baskada bişi olamaz diyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…