evet oda farkında ama kötü bişi yapmadım oyüzden de seni huzursuz etmek istemedim diyor. esimin numarasından aradım kadını aloo dedi alooo dedi kapattı bilmiyorum. öglen işten gelince arayacagımı anlamış olamaz esim: ona söylemiş olamaz, esim araar bnm no dan sadece aloo de dicek hali yok.ben bi anda aradım. aralarında bişi oldugunu konduramıyorum esime. yarın yanımda arayacak esim rahatsız oluo dicekmiş. bundan sonra kesinlikle görüşmeyecekmiş bana güven dedi bir daha senden birsey saklamıcam diyor beni affet hatalıyım ama sadece istemedigini bilerek görüstügüm için hatalıyım baskada bişi olamaz diyor vs
sen eşine inanmışsın zaten affedeceksin belli
peki ama ne konuşuyolarmış bunlar
ortak bi paylaşımları yoksa eski iş arkadaşları ne konuşabilir ki
bence senin yanında hoparlöre versin bi daha da beni arama desin
hatta ben olsam arayıp bi de kendim konuşurum ne derdin var da sürekli eşimle görüşüyosun derim yani
açıklamak zorundalar sana durumu
ayrıca eşin arayıp haber vermişte olabilir bence
sonunda da arama kaydını silmiştir
ne diyim inş bi daha bi daha sorun yaşamazsın
sen yine de bi süre temkinli davran hemen yelkenleri suya indirme bari sana tekrar güvenmem zaman alıcak filan de
Uykusuzluktan okiyim dedim şok oldum arkadaşım sende peygamber sabrı varmış ben o kadını şimdiye 50 kere arayıp küfretmiştim iş yerini basıp saçını başını yolmuştum kocamolacak adamıda bırak telefonla konuşmak bırak canım cicim demek kuru ekmek vermezdim yok yalvarıyo üzgünmüş falan gözün bukadarmı kör bukadarmı korkuyosun eşinden hayır bide böyle birşeyi nasıl normal kabul ettinde arada ara dedin benim eşimin telinde bi tane bayan nosu yoktur olamazda benimde telimde erkek yok oh mis rahatım kimle konuşur ne yapar bilirim bu ne ya böyle çağrı silmeler falan ortada bi yalan varsa nasıl affedebilirim modunda yaşıosun durumun olmayabilir kimsen olmayabilir dik dur biraz senin yapacacağın basit kocana sen yanındayken kadını aratacaksın normal bir şekilde konuşturacaksın bakalım karşıdaki nasıl davranıyor seninkine canımlı cicimliyse tamamdır ya zaten bi kadınla her ay niye konuşurki evli bi adam belki bi yerde buluşuyor bunlar herşeyi yaşamışlar bazı erkekler olgun kadınlardan daa çok hoşlanır erkekler aldatırken karılarına daha iyi davranır zaten suçluluk psikolojisi bu sen beni kucaklıyo falan demişsin aşktan gözün kör olmuş madem seviosa elin karısıyla niye görüşüomuş gizli gizli sen niye bi erkekle ayda üç dört konuşmuyosun geç bunları seni aldatan aldatmış ortaya çıkarmaya bak bide gizli yürüt bazı şeyleri kocandan gizli kadının kocasıyla irtibata geç takip ettir kocanı sen bu iyi niyetle aldatılmaya devam edersin
evet eskiden ben sert konusurdum oda dediginiz gibi kıyamet koparırdı.bana güvenmion die simdi sakin sekilde konusunca oda sakince anlatıyor dinliyor. evet dün söyledi istiyorsan hattı degiştirim dedi ama bn hayır gerek yok dedim. cünki içinde oruspuluk varsa bi erkegin yada kadının zincire baglasan durmaz yine bi şekilde yapar. saf görünebilirim evet fazla iyi niyetliyim ama biraz daha sabretmek istiyorum.dün söyledim esime aranızda bişi varsa ben bu kadar üzülmüşken söyle zaten yanlıs anladım bari itiraf et belki affederim dedim sacmalama dedi olurmu öyle sey dedi. bende yarın birgün bi sekilde bir daha bu noyla bu kadınla en ufak görüşmen olursa bnde yakalarsam işte ozamann kıyamet kopar cünki bn yakayıp nie aradın deyip sen beni uyumaya devam ettrdiysen ve bn tekrar yakalarsam işte ozaman kıyametler basına kopar senide kadınıda rezil eder cocukları alır giderim tamam dedi yaptıysam veya bi daha ararsam yap suratıma tükür dedi. siz sanıyorsunuz bn esime inandım ama inanmış gibi yapmak zorundaym ki yine hataya düşşün esim bi daha görse yine böyle karsılar desin . herneyse savcılıga dilekce verildi ozamana kadar inandım görünüyorum bn. bugun gelince de normal sekilde görüs dicem normal konusuosa hede kapatmadan bi dasha görüşmücez de dicemaklın yolu bir işte ben de okurken eşinin bu anlayışlı yaklaşımını suçluluk psikolojisi olarak düşündüm. ortada gerekten alengirli bir durum olmasaydı eşin bu kadar sorgu suale çoktan ters çıkması lazımdı, sen ne diyosun ne ima etmeye calısıyosun diye. dediğin gibi seni çok sevip şükretse baktığını bile bile o kadını asla aramazdı. pardon da elin kadınına ayıp olmasın diye evdeki eşe niye ayıp oluyor? madem bu kadar seviyor önceliği sen olacaksın sana değil o kadına diyecek bunu karıma ayıp oluyor yanlıs anlıyor diye, ki seven adam böyle durumlara sebep dahi olmaz. eşin biraz pasif geldi bana yani iradesi düşük ve bana göre aldatma potansiyeli en yüksek olan adamlar da bunlardan çıkıyor. hayır diyemiyorlar kadınlara, hani bi aldatmayan adam vardır bir de aldatamayan. biri aldatmaz ne olursa olsun, diğeri ona gelen bir kadını reddetmez sadece kendi bir kadını elde edecek özgüvende olmadığı için aldatamaz.
benim babam da annemi aldattığı zaman anneme normalden fazla ilgi göstermeye başlamış, o sinirli adam gitmiş bir anda melek gibi bir adam gelmiş, hediyeler sürprizler filan.. tabii benim çakal annem durumdan şüphelenip takibe alınca çıkmış foyası.başka saf bir kadın olsa senin dediğin gibi düşünür eşim düzeldi, artık evine bağlı melek gibi bir adam oldu derdi.
sen gözünü eşinin üstünden ayırma derim. hatta telefonunu değiştirmeyi teklif et, ya yeni numara alsın ya da senin numaranla değişsin. sana bu kadar tapıyorsa bunu gözü kapalı yapacaktır zaten
evet eskiden ben sert konusurdum oda dediginiz gibi kıyamet koparırdı.bana güvenmion die simdi sakin sekilde konusunca oda sakince anlatıyor dinliyor. evet dün söyledi istiyorsan hattı degiştirim dedi ama bn hayır gerek yok dedim. cünki içinde oruspuluk varsa bi erkegin yada kadının zincire baglasan durmaz yine bi şekilde yapar. saf görünebilirim evet fazla iyi niyetliyim ama biraz daha sabretmek istiyorum.dün söyledim esime aranızda bişi varsa ben bu kadar üzülmüşken söyle zaten yanlıs anladım bari itiraf et belki affederim dedim sacmalama dedi olurmu öyle sey dedi. bende yarın birgün bi sekilde bir daha bu noyla bu kadınla en ufak görüşmen olursa bnde yakalarsam işte ozamann kıyamet kopar cünki bn yakayıp nie aradın deyip sen beni uyumaya devam ettrdiysen ve bn tekrar yakalarsam işte ozaman kıyametler basına kopar senide kadınıda rezil eder cocukları alır giderim tamam dedi yaptıysam veya bi daha ararsam yap suratıma tükür dedi. siz sanıyorsunuz bn esime inandım ama inanmış gibi yapmak zorundaym ki yine hataya düşşün esim bi daha görse yine böyle karsılar desin . herneyse savcılıga dilekce verildi ozamana kadar inandım görünüyorum bn. bugun gelince de normal sekilde görüs dicem normal konusuosa hede kapatmadan bi dasha görüşmücez de dicem
evet eskiden ben sert konusurdum oda dediginiz gibi kıyamet koparırdı.bana güvenmion die simdi sakin sekilde konusunca oda sakince anlatıyor dinliyor. evet dün söyledi istiyorsan hattı degiştirim dedi ama bn hayır gerek yok dedim. cünki içinde oruspuluk varsa bi erkegin yada kadının zincire baglasan durmaz yine bi şekilde yapar. saf görünebilirim evet fazla iyi niyetliyim ama biraz daha sabretmek istiyorum.dün söyledim esime aranızda bişi varsa ben bu kadar üzülmüşken söyle zaten yanlıs anladım bari itiraf et belki affederim dedim sacmalama dedi olurmu öyle sey dedi. bende yarın birgün bi sekilde bir daha bu noyla bu kadınla en ufak görüşmen olursa bnde yakalarsam işte ozamann kıyamet kopar cünki bn yakayıp nie aradın deyip sen beni uyumaya devam ettrdiysen ve bn tekrar yakalarsam işte ozaman kıyametler basına kopar senide kadınıda rezil eder cocukları alır giderim tamam dedi yaptıysam veya bi daha ararsam yap suratıma tükür dedi. siz sanıyorsunuz bn esime inandım ama inanmış gibi yapmak zorundaym ki yine hataya düşşün esim bi daha görse yine böyle karsılar desin . herneyse savcılıga dilekce verildi ozamana kadar inandım görünüyorum bn. bugun gelince de normal sekilde görüs dicem normal konusuosa hede kapatmadan bi dasha görüşmücez de dicem
canım son durum nedir..merak ettim ben de seni..telefon kayıtları geldi mi..
evet geldi zaten 6 ayda 30 msj atılmıs ve kadın sürekli kendi kocasının hayırsızlıgını anlatmıs napacam akıl ver demiş.kayınbabam hasta onu anlatmıs .işim var seni sonra ararım demiş.ben esime deger veririm senin kocandan adam olmaz insan yuvasına sahip cıkacak demiş.gibi seyler buna ragmen pimpirikli insan oldugum için görüşmesini engelledim yanımda konustu yanlıs anlama ama esim farklı düşünüo sık görüştüğümüz için dedi bi dahada görüsmeyelim dedi kb dedi.hala self servisten bakıyorum caktırmadan arabayı falan kontrol ediom farklı hat veya telefon varmı die ama cok sükür yok .demekki birseyin sonunu beklemek lazımmıs hemen bosan demekte kolay bosanmakta kolay ama pisi pisine yuvalar yıkılmasın yazık esim sert tepki verecegini bildigim için aramaları sildim diyo.zaten savcılık kagıtlarıda acıkladı herseyi .konu kapatılabilir.esime güvenmeliymişim.ama iyi oldu içim rahat zaten aramız düzelmişti bazı ispatları olmustu yinede mart ayında gelen sonucla içim daha bi rahat etti.
evet geldi zaten 6 ayda 30 msj atılmıs ve kadın sürekli kendi kocasının hayırsızlıgını anlatmıs napacam akıl ver demiş.kayınbabam hasta onu anlatmıs .işim var seni sonra ararım demiş.ben esime deger veririm senin kocandan adam olmaz insan yuvasına sahip cıkacak demiş.gibi seyler buna ragmen pimpirikli insan oldugum için görüşmesini engelledim yanımda konustu yanlıs anlama ama esim farklı düşünüo sık görüştüğümüz için dedi bi dahada görüsmeyelim dedi kb dedi.hala self servisten bakıyorum caktırmadan arabayı falan kontrol ediom farklı hat veya telefon varmı die ama cok sükür yok .demekki birseyin sonunu beklemek lazımmıs hemen bosan demekte kolay bosanmakta kolay ama pisi pisine yuvalar yıkılmasın yazık esim sert tepki verecegini bildigim için aramaları sildim diyo.zaten savcılık kagıtlarıda acıkladı herseyi .konu kapatılabilir.esime güvenmeliymişim.ama iyi oldu içim rahat zaten aramız düzelmişti bazı ispatları olmustu yinede mart ayında gelen sonucla içim daha bi rahat etti.
Şimdi anlamadım eşinizin mesajlarının içerigini mi gördünüz mesajların içerigini nasıl gördünüz mahkemelik mi oldunuz mahkeme mi istedi?evet geldi zaten 6 ayda 30 msj atılmıs ve kadın sürekli kendi kocasının hayırsızlıgını anlatmıs napacam akıl ver demiş.kayınbabam hasta onu anlatmıs .işim var seni sonra ararım demiş.ben esime deger veririm senin kocandan adam olmaz insan yuvasına sahip cıkacak demiş.gibi seyler buna ragmen pimpirikli insan oldugum için görüşmesini engelledim yanımda konustu yanlıs anlama ama esim farklı düşünüo sık görüştüğümüz için dedi bi dahada görüsmeyelim dedi kb dedi.hala self servisten bakıyorum caktırmadan arabayı falan kontrol ediom farklı hat veya telefon varmı die ama cok sükür yok .demekki birseyin sonunu beklemek lazımmıs hemen bosan demekte kolay bosanmakta kolay ama pisi pisine yuvalar yıkılmasın yazık esim sert tepki verecegini bildigim için aramaları sildim diyo.zaten savcılık kagıtlarıda acıkladı herseyi .konu kapatılabilir.esime güvenmeliymişim.ama iyi oldu içim rahat zaten aramız düzelmişti bazı ispatları olmustu yinede mart ayında gelen sonucla içim daha bi rahat etti.
Konu sahibi sadece online işlemlerden bakabilir oda içeriklere ulaşamaz,müşteri hizmetlerini arasa bile söylemezler ama bir mahkeme olayı yazıyor konuda onu bende anlamadım davalık olmaları gerek içerikleri görebilmek için.:44::44:nasıl konuşmalara kadar alabildiniz.size en fazla kiminle hangi saatte konuşulduğuna dair döküman verebilirler:44:
Konu sahibi sadece online işlemlerden bakabilir oda içeriklere ulaşamaz,müşteri hizmetlerini arasa bile söylemezler ama bir mahkeme olayı yazıyor konuda onu bende anlamadım davalık olmaları gerek içerikleri görebilmek için.:44::44:
Şimdi anlamadım eşinizin mesajlarının içerigini mi gördünüz mesajların içerigini nasıl gördünüz mahkemelik mi oldunuz mahkeme mi istedi?