bu kadını aramalımıyım eşimi kıskanıyorum sizce aralarında ne var

Çok karışık yazmışınız,okumakta dahi zorlandım.
Ama bir cümlenize çok takıldım,eşinize bayağı güveniyosunuz.eşim yapmışsa yaptım derdi yazmışınız.
İnanın herkes eşine okadar güveniyor ki,ama bazende o güvendiğimiz adamın aslında hiç güvenilmeyecek bir insan olduğunu öğreniyoruz.

Benim yazdıklarınızdan anladığım tek şey eşiniz hiçte masum değil bu konuda.
Aralarında birşeyler var,hatta hala devam eden birşeyler.kimse sürekli bir bayanla birkaç dakikada olsa konusmaz.

Eşiniz aklı sıra sizi kandırdığını sanıyor,görüşüyorum ama birkaç dakikada aldatmamı olur,enterasan bir söz.

hayatımda bu kadar yüzsüzlük görmedim.ne demek 8 dklık konuşma aldatma mıymış? ne demek aşkım nolcak aradıysam.eşinize bi sorun bakalım aldatma olması için tam olarak ne olması gerekiyormuş !!!! bana göre eşin birine bakması bile aldatmadır,ki senin eşin bir kadınla görüşüyor.telefonla melefonla ne olursa olsun görüşüyor.dış kapının mandalı olan ben bile sinir oldum siz buna nasıl göz yumuyorsunuz allasen? oh valla millet birbirini arasın görüşsün ama aldatmadan sayılmasın ohh ne ala memleket ! böyle şey mi olur lan ! ne pişkin ne yüzsüz bir eşiniz varmış.siz çok tedirginsiniz bu durumdan ve bunların görüştüğünü biliyorsunuz ama eşiniz çocuklarına şefkat gösteriyor diye onu aklamaya çalışıyorsunuz.tabii ki çocuklarına bakacak onları sevecek buna mecbur ! kediler bile yavrularını yalıyor onlara bakıyor.ne arayıp duruyo eşin,o kadın ne çağrı atıp duruyor ! ne konuşuyorlar hayır ne konuşuyorlar 5 dk boyunca ya ? bilmiyorum ya çok saçma bir durum hey Allah'ım yaa.aklı başında kadınsınız biraz düşünürseniz doğru yolu bulursunuz gibime geliyor.bilmiyorum işte size göre en doğru yol neyse o yolda ilerleyin.:KK14::KK14::KK14:

Rahatsizsan eger esine kesin bir dille o kadinla muhattap olmasini istemediginizi soyleyin,
eger yine devam ederse o zaman olay cikarabilirsiniz madem..
bana kadinin esinize surekli cagri atmasi etik gelmiyor,
akraba degil birsey degil esiyle kotuyse esinizlemi dertlesiyor,
baska kimse kalmamis mi ?

Eşiniz sizi aldatıyor mu aldatmıyor mu bilemem ama bence eşinize bu kadar güvenmeyin. İki cümlede bir eşim yapmaz, eşim yapsa yaptım der diyorsunuz ama o işler öyle olmuyor. Burada o kadar konu okuduk bir kadının kocası da çıkıp ben seni aldattım demedi.

Esiniz onceleri tamam aramam diyor
ama kadın caldirdikca aramaya devam ediyor.

Ortada bir yalan var.
Ancak mesafeyi koyacak olan esiniz...
Sizin aramanızla olacak is degil.
Esiniz yuz vermese caldirmaya bile yeltenemezdi.
Madem o kadın icin huzursuzluga gerek yok diyor
degistirsin numarasini.

Ayrica eski is arkadaşıyla surekli gorusecek ne buluyormus?
Ayip olmasinmis.
Aile huzurunuzu dusunseydi boyle davranmazdi...

mesajların içeriğini filan öğrenemez misin telefonuna bakıp
eşinin sosyal ağlarda hesapları varsa bi bak
valla ben de bilmiyorum nasıl öğrenebileceğini

biraz araştır eğer birşey bulamazsan kadını arayıp saydırırsın ne diye musallat oluyosun diye
eşin de rahatsız olduğunu biliyo kendiliğinden kesmesi lazımdı o yüzden şüpheli kadının davranışları da çok şüpheli geldi bana
günahlarını almak istemem ama tuhaf birşeyler olduğu kesin

eşinde birşey yoksa bile kadın eşine karşı birşeyler hissediyo olabilir ya da ilgisi hoşuna gidiyo olabilir evliliği problemliymiş sonuçta
ne olursa olsun hiç uygun değil bu şekilde görüşmeleri
sen direk tavrını koymalısın ben istemiyorum görüşmeyeceksin de
beni en çok şüphelendiren kadının ben onu tanımıyorum demesi
çünkü durumu açıklayabilirdi sana yanlış anlıyosun ben eski arkadaşıyım ama rahatsızsan bi daha aramam diyebilirdi ama dememiş
onun yerine eşini çaldırıp görüşmeye devam etmiş
ne bileyim bana öyle bi telefon gelse bi daha aramam sormam rahatsız etmemek için
canım esimin twitter face pin kodu hepsini evlşendigim günden beri biliyorum esimde bişi olmadıgına yarı eminim ama kadının ilgisi oldugu kesin sanırım kendine cekme asamasında oldugunumu sanıyor bilmiyorum napcam bilmiyorum en güzeli arayıp esimden ne istion esim seni aramıcagını söylüyor bir daha cagrı atma kocama dicem ne bilim kafam karısık

Öncelikle size çok üzüldüğümü belirtmeliyim, çok çok fazla iyi niyetlisiniz. Ben ,yapıp da " yaptım" diyeni görmedim hiç. Benim babamın birtanesiydim ben, dünya bir yana, ben bir yanaydım, öyle derdi. Annemi aldattığı ortaya çıktığında yeminler etti, " evlatlarımın ölüsünü göreyim, yok öyle birşey " dedi, sonra ne oldu, çıkış yolu kalmayıp köşeye sıkıştığında, itiraf etti.

O bayanı aramayın.Neden arayasınız ki? Size karşı sorumluluğu olan,sizin aile saadetinizi, yuvanızın huzurunu düşünmek zorunda olan o değil. Ister sizin eşinizi arar, ister yanına çağırır, ister yatağına alır. Kadını arayıp ne diyeceksiniZ? " eşimi arama " mı ? Derse size, " sen de kadın ol, eşine sahip çık , o beni arıyor " diye. Daha çok moraliniz bozulacak. Adam, adam olacak. Bayan onu arıyor mu, açmayacak ! Çağırıyor mu ? Gitmeyecek! Adam dediğin öyle fırıldak gibi dönmeyecek ortalard.Bu kadar basit! 2 seneden bahsediyorsunuz, ne varmış da 2 senede konuşa konuşa hala bitirememişler ? Ben sizin yerinizde olsam yapacağım şey çok daha farklı olurdu da, sizin bu düşüncede olmadığınızı çok net görebiliyorum. Bu yüzden , ben size, sizin yapabileceğiniz bir fikir vereyim. Eşinize net bir dille , "eğer bir daha o kadından bir çağrı gelirse, veya ararsan, yada mesajlaşma olursa, ben de onun kocasını arayacağım, bi ailecek oturup konuşalım bakalım, neymiş şu 2 yıldır çözemediğiniz durum" diyeceğim diyeceksiniz. Tabi umarım eşiniz sizi ciddiye alır, çünkü bunca zaman çok Kolay ikna olmuşsunuz ve adam rahatça yapmış yapacağını.

canım esimin twitter face pin kodu hepsini evlşendigim günden beri biliyorum esimde bişi olmadıgına yarı eminim ama kadının ilgisi oldugu kesin sanırım kendine cekme asamasında oldugunumu sanıyor bilmiyorum napcam bilmiyorum en güzeli arayıp esimden ne istion esim seni aramıcagını söylüyor bir daha cagrı atma kocama dicem ne bilim kafam karısık

dünya kadınlarına sormuşlar eşiniz sizi aldatırsa ne yaparsınız diye
alman cevap vermiş: onu terk ederim
fransız kadınına sormuşlar: kocamı öldürürüm demiş
ingiliz kadınına sormuşlar: çok üzülürüm ve ikisinide öldürürüm demiş
türk kadınına sormuşlar: kocam beni aldatmaz ki demiş

Bu söz bılıyorum çok sacma ama bence çok uygun konuya suanda.

Canım fıtne fesat sokuyor gıbı olmak ıstemem ama bu işin kolay yolları var farklı numaralar farklı faceler tweterler kullanmak gibi. Kötü dusunursek iş saatleri içindede gider yani. Ama sen madem kocamla mutluyum sadece gorusmeyı kessin mutlu olurum dıyorsan çek restını numarasını degıstıttır.Bir daha görusursen benı kaybedersın falan de. Tabi yani bu görusmek ısteyene çözum olmaz ama ne bılım bılemedım ne dıyecegımı. Ben olsaydım sanırım o telefon adamın kafasında patlamıştı tövbe Allah korusun ya

eşin sana ne hakkında konuştuklarını söylemedi mi
söylediyse kemküm edip geçiştiriyo mu
yani sonuçta bunlar eski iş arkadaşıysa konuşacak ne buluyolar
ben çok samimi arkadaşlarımla konuşacak birşey bulamıyorum 10 güne bir arıyorum
kadın dertleşecek bi kocanı mı bulmuş
çok sinirlendim cidden o kadına da eşine de

bak canım sen eşine çok güveniyosun ama eşin kadına yüz veriyo kesinlikle
samimi davranmasa kadın bu kadar sık arayamaz mesaj filan atamaz bence
zaten dediğin kadar ailesine düşkün biri olsa dış kapının dış mandalı diyebileceğimiz biri için evliliğini bu konuma getirmezdi
senin üzülüp hasta olduğunu nası bi stres yaşadığını görmüyo mu bu adam
kendim empati yapıyorum ve kocanın masum olduğunu pek düşünemiyorum
mesela sen sürekli başka bi erkeği arayıp konuşur musun eşinin rahatsız olduğunu bildiğin halde
kendin bi empati yap bakalım
evde çocuklarla ilgileniyo diye kendini kandırma hiç o zaten babalık görevi herkes çocuğunu sever ilgilenir
buraya yazdıklarımızı okusa kendi hakkında ne düşünür acaba

ama kesin güveniyorum devam edicem diyosan önce kadınla konuş ne hissediyosan söyle
sonra eşine arattır eşin de bi daha beni rahatsız etme desin ve telefonunu değiştirsin
restini çek yoksa boşanırım o kadının eşiyle de konuşurum de

Son düzenleme:

Çok karışık yazmışınız,okumakta dahi zorlandım.
Ama bir cümlenize çok takıldım,eşinize bayağı güveniyosunuz.eşim yapmışsa yaptım derdi yazmışınız.
İnanın herkes eşine okadar güveniyor ki,ama bazende o güvendiğimiz adamın aslında hiç güvenilmeyecek bir insan olduğunu öğreniyoruz.

Benim yazdıklarınızdan anladığım tek şey eşiniz hiçte masum değil bu konuda.
Aralarında birşeyler var,hatta hala devam eden birşeyler.kimse sürekli bir bayanla birkaç dakikada olsa konusmaz.

Eşiniz aklı sıra sizi kandırdığını sanıyor,görüşüyorum ama birkaç dakikada aldatmamı olur,enterasan bir söz.

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. hiçbir erkek yakalanana kadar yaptım demez. anca yakalanırsa yaptım der hoş ozaman bile inkar edenler var ama. bence kesinlikle güvenme eşine ve bu işin peşini bırakma. allah yardım etmez

Okadar dikkatli okudum ki.. yinede anlayamadim
Basima agri girdi...

anladigim tek sey oldu simdi eger dogru anlamissam
Esin o Kadina surekli mesaj atiyo ve ariyo. Ama oylesine
Ama mutlaka bi isi oluyormus oylemi???[
ve siz bu kadini bikere ariyosunuz kocamla ne isiniz var diye
Soruyosunuz...
kadin oncelikle size Tanimiyorum diyo....
sonrada oglum yasinda diyo... bu nssil bir celiskidir....
Bence bu isin altinda baska bisey var .. masumca gorustuklerine inanmiyorum ben.
/B]

Bazen hergün, iki günde bir, haftada bir. Üstelik 5-10 dakika az sayılmaz. Bu sürede ne konuşuluyor ki? Karşıdaki bir kadın sonuçta.
Şubat mart falan diyorsunuz bi de. Bir yıl olacak neredeyse. Nasıl dayandınız acaba? Bana iyi şeyler gibi gelmedi de.

benimde kafam karıştı ,, önce çok sık sonra saonra görüşmeler azalıyor niye bitmiyor?

benim esek kafam mademeski arkadasın sık arama arada görüs dedim kesin bitir hic demedim kızlar cünki maddi durumumuz iyi degl halde nakliyecilik yapıyor annesi gilede bizede esim bakıyor böyle seylere nasıl zaman bulur hesabı yaptım halada esime güvenmek istiyorum cünki bnde istemedigim halde arkadasım cagrı atsa mecbur konusurum ama bu farklı tabi. ya sizin esleriniz eski iş arkadası yokmu normal degilmi arada konussa ben ögrendigimden beri 20 günde ayda 15 günde öle konusuyorlar 5 dk kadar bende işte diyorum yapsa ne bilim sık konusurlar suan self servise bakamıyorum oda bilio ücretli ama bn tlf dan o numara cevirip aradm kapattim gecmişine baktım 2 aydr sadece 3 aralıkta o cagrı atmıs buda aramıs 5 dk napcam bilmiyorum esim cok sinirli biri bu konuyu kolay kolay acamıyorumda acsam güzel bi sekilde konussam kavga cıkarmaz ama kesin konussam yok biter falan evliligim desem kıyamet kopar esimin sinirinden korkuyorum acıkcası sonu ya ayrılız ya cocuklar korkudan aklını yitirir o kadar pis bi kavgamız olmustu 2 sene önce az kalsn öldürcekti ama sonra pisman oldu bn kendimi biliyorum deli deglim dedi öfkemden yaptım dedi vs ne bilim

Son düzenleme:
en son care önce esimden tlf nu isticem o annesine cıkınca arıcam konusmucam bakalım askım diyerekmi acacak ne oldu nihat napıonmu dicek önce msj atcam napıon die bakalım ne yazacak sonra arıcam sesini dinlicem bakalım nasıl hitap edio sonrada dicem esimle bir daha görüsmeni istemiyorum kendi yanımda dicem arayıp söylememi istedi dicem bakalım artık

Kadının canı çok konuşmak istiyorsa arasın kocasını onunla konuşssun:KK47: İster iyi niyetli ister kötü niyetli konuşmasınlar yani akraba değil bi şi değil.Bence iyice korkutun kocanızın gözünü bir daha görüşürsen iyi şeyler olmaz diyin.Olmadı benden bu kadar diye blöf yapın anlasın ne kadar ciddi olduğunuzu.Böyle şüpheyle yaşamanın en büyük zararı size yani.

benim esek kafam mademeski arkadasın sık arama arada görüs dedim kesin bitir hic demedim kızlar cünki maddi durumumuz iyi degl halde nakliyecilik yapıyor annesi gilede bizede esim bakıyor böyle seylere nasıl zaman bulur hesabı yaptım halada esime güvenmek istiyorum cünki bnde istemedigim halde arkadasım cagrı atsa mecbur konusurum ama bu farklı tabi. ya sizin esleriniz eski iş arkadası yokmu normal degilmi arada konussa ben ögrendigimden beri 20 günde ayda 15 günde öle konusuyorlar 5 dk kadar bende işte diyorum yapsa ne bilim sık konusurlar suan self servise bakamıyorum oda bilio ücretli ama bn tlf dan o numara cevirip aradm kapattim gecmişine baktım 2 aydr sadece 3 aralıkta o cagrı atmıs buda aramıs 5 dk napcam bilmiyorum esim cok sinirli biri bu konuyu kolay kolay acamıyorumda acsam güzel bi sekilde konussam kavga cıkarmaz ama kesin konussam yok biter falan evliligim desem kıyamet kopar esimin sinirinden korkuyorum acıkcası sonu ya ayrılız ya cocuklar korkudan aklını yitirir o kadar pis bi kavgamız olmustu 2 sene önce az kalsn öldürcekti ama sonra pisman oldu bn kendimi biliyorum deli deglim dedi öfkemden yaptım dedi vs ne bilim

Benim eşiminde benimde vardı elbet arkadaşlarımız.Ben onun görüşme deyişine nasıl saygı duyduysam oda benimkine duydu duymakta zorunda.Birinden rahatsız oluyorsam eşim bunu bıldıgı halde yapıyor görusuyorsa demekki benim rahatsız olmam yetmıyor demek.Ne demek mesajlaşmalar telefonda konuşmalar v.s ? Hadi biyerde denk gelse merhabalaşmak zorunda olabılır ama cagrı atıyor dıye aranmak zorunda olunmamalı bence böyle birşey yok yani.

en son care önce esimden tlf nu isticem o annesine cıkınca arıcam konusmucam bakalım askım diyerekmi acacak ne oldu nihat napıonmu dicek önce msj atcam napıon die bakalım ne yazacak sonra arıcam sesini dinlicem bakalım nasıl hitap edio sonrada dicem esimle bir daha görüsmeni istemiyorum kendi yanımda dicem arayıp söylememi istedi dicem bakalım artık

Sanmıyorum kimsenin sessiz bir telefona aşkım canım diyecegını sonucta kadın evlı bır adam oldugunu bılıyor

ben yazıcaktım sen çözümü bulmussun bile. bencede bunu yap kesinlikle hatta söyle bişey daha ekle kendi telefonuna çaktırmadan eşinin sesini alo nasılsın derken kaydet karsı tarafı aradıgında. o kadın egerki renk vermemek için alo derse eşinin sesini ona dinlet .sadece alo nasılsın die. emin olduktan sonra karsı taraf iyiyim aşkım mı dicek yoksa iyiyim deyip sormak istediği konuyamı gecicek.dene bence inşallah eşin dogru söylüyordur.baktın eşin aramam filan durumuna geçti yine al hattını kır bak kökten çözüm başka hat alıcaz sana o kadında sana ulaşamıcak diye baskı yap bence.dahasımı var sen rahatsız oluyosun o arada birde olsa arıyo sen bi adamı arayıp dursan eşin rahatsız olsa nasıl olur.bunu aynen eşinede söyle bence.aramasın kardesim ayıp olurmus olursa olsun eşinden mutlulugunuzdan önemlimi elin kadını.

Biyerde okumuştum benzer bir olayda kadın yakın iki üç arkadaşını alıp diğer kadını evire çevire dövmüş. Bidaha da aramamış o kadın. Nacizhane bir fikir :KK66: ben şiddete karşıyım ama evli eşle konuşana daha çok karşıyım :)

X