canım esimin twitter face pin kodu hepsini evlşendigim günden beri biliyorum esimde bişi olmadıgına yarı eminim ama kadının ilgisi oldugu kesin sanırım kendine cekme asamasında oldugunumu sanıyor bilmiyorum napcam bilmiyorum en güzeli arayıp esimden ne istion esim seni aramıcagını söylüyor bir daha cagrı atma kocama dicem ne bilim kafam karısıkmesajların içeriğini filan öğrenemez misin telefonuna bakıp
eşinin sosyal ağlarda hesapları varsa bi bak
valla ben de bilmiyorum nasıl öğrenebileceğini
biraz araştır eğer birşey bulamazsan kadını arayıp saydırırsın ne diye musallat oluyosun diye
eşin de rahatsız olduğunu biliyo kendiliğinden kesmesi lazımdı o yüzden şüpheli kadının davranışları da çok şüpheli geldi bana
günahlarını almak istemem ama tuhaf birşeyler olduğu kesin
eşinde birşey yoksa bile kadın eşine karşı birşeyler hissediyo olabilir ya da ilgisi hoşuna gidiyo olabilir evliliği problemliymiş sonuçta
ne olursa olsun hiç uygun değil bu şekilde görüşmeleri
sen direk tavrını koymalısın ben istemiyorum görüşmeyeceksin de
beni en çok şüphelendiren kadının ben onu tanımıyorum demesi
çünkü durumu açıklayabilirdi sana yanlış anlıyosun ben eski arkadaşıyım ama rahatsızsan bi daha aramam diyebilirdi ama dememiş
onun yerine eşini çaldırıp görüşmeye devam etmiş
ne bileyim bana öyle bi telefon gelse bi daha aramam sormam rahatsız etmemek için
canım esimin twitter face pin kodu hepsini evlşendigim günden beri biliyorum esimde bişi olmadıgına yarı eminim ama kadının ilgisi oldugu kesin sanırım kendine cekme asamasında oldugunumu sanıyor bilmiyorum napcam bilmiyorum en güzeli arayıp esimden ne istion esim seni aramıcagını söylüyor bir daha cagrı atma kocama dicem ne bilim kafam karısık
canım esimin twitter face pin kodu hepsini evlşendigim günden beri biliyorum esimde bişi olmadıgına yarı eminim ama kadının ilgisi oldugu kesin sanırım kendine cekme asamasında oldugunumu sanıyor bilmiyorum napcam bilmiyorum en güzeli arayıp esimden ne istion esim seni aramıcagını söylüyor bir daha cagrı atma kocama dicem ne bilim kafam karısık
Çok karışık yazmışınız,okumakta dahi zorlandım.
Ama bir cümlenize çok takıldım,eşinize bayağı güveniyosunuz.eşim yapmışsa yaptım derdi yazmışınız.
İnanın herkes eşine okadar güveniyor ki,ama bazende o güvendiğimiz adamın aslında hiç güvenilmeyecek bir insan olduğunu öğreniyoruz.
Benim yazdıklarınızdan anladığım tek şey eşiniz hiçte masum değil bu konuda.
Aralarında birşeyler var,hatta hala devam eden birşeyler.kimse sürekli bir bayanla birkaç dakikada olsa konusmaz.
Eşiniz aklı sıra sizi kandırdığını sanıyor,görüşüyorum ama birkaç dakikada aldatmamı olur,enterasan bir söz.
benimde kafam karıştı ,, önce çok sık sonra saonra görüşmeler azalıyor niye bitmiyor?
benim esek kafam mademeski arkadasın sık arama arada görüs dedim kesin bitir hic demedim kızlar cünki maddi durumumuz iyi degl halde nakliyecilik yapıyor annesi gilede bizede esim bakıyor böyle seylere nasıl zaman bulur hesabı yaptım halada esime güvenmek istiyorum cünki bnde istemedigim halde arkadasım cagrı atsa mecbur konusurum ama bu farklı tabi. ya sizin esleriniz eski iş arkadası yokmu normal degilmi arada konussa ben ögrendigimden beri 20 günde ayda 15 günde öle konusuyorlar 5 dk kadar bende işte diyorum yapsa ne bilim sık konusurlar suan self servise bakamıyorum oda bilio ücretli ama bn tlf dan o numara cevirip aradm kapattim gecmişine baktım 2 aydr sadece 3 aralıkta o cagrı atmıs buda aramıs 5 dk napcam bilmiyorum esim cok sinirli biri bu konuyu kolay kolay acamıyorumda acsam güzel bi sekilde konussam kavga cıkarmaz ama kesin konussam yok biter falan evliligim desem kıyamet kopar esimin sinirinden korkuyorum acıkcası sonu ya ayrılız ya cocuklar korkudan aklını yitirir o kadar pis bi kavgamız olmustu 2 sene önce az kalsn öldürcekti ama sonra pisman oldu bn kendimi biliyorum deli deglim dedi öfkemden yaptım dedi vs ne bilim
en son care önce esimden tlf nu isticem o annesine cıkınca arıcam konusmucam bakalım askım diyerekmi acacak ne oldu nihat napıonmu dicek önce msj atcam napıon die bakalım ne yazacak sonra arıcam sesini dinlicem bakalım nasıl hitap edio sonrada dicem esimle bir daha görüsmeni istemiyorum kendi yanımda dicem arayıp söylememi istedi dicem bakalım artık
ben yazıcaktım sen çözümü bulmussun bile. bencede bunu yap kesinlikle hatta söyle bişey daha ekle kendi telefonuna çaktırmadan eşinin sesini alo nasılsın derken kaydet karsı tarafı aradıgında. o kadın egerki renk vermemek için alo derse eşinin sesini ona dinlet .sadece alo nasılsın die. emin olduktan sonra karsı taraf iyiyim aşkım mı dicek yoksa iyiyim deyip sormak istediği konuyamı gecicek.dene bence inşallah eşin dogru söylüyordur.baktın eşin aramam filan durumuna geçti yine al hattını kır bak kökten çözüm başka hat alıcaz sana o kadında sana ulaşamıcak diye baskı yap bence.dahasımı var sen rahatsız oluyosun o arada birde olsa arıyo sen bi adamı arayıp dursan eşin rahatsız olsa nasıl olur.bunu aynen eşinede söyle bence.aramasın kardesim ayıp olurmus olursa olsun eşinden mutlulugunuzdan önemlimi elin kadını.en son care önce esimden tlf nu isticem o annesine cıkınca arıcam konusmucam bakalım askım diyerekmi acacak ne oldu nihat napıonmu dicek önce msj atcam napıon die bakalım ne yazacak sonra arıcam sesini dinlicem bakalım nasıl hitap edio sonrada dicem esimle bir daha görüsmeni istemiyorum kendi yanımda dicem arayıp söylememi istedi dicem bakalım artık