bu kadını aramalımıyım eşimi kıskanıyorum sizce aralarında ne var

neden hiç noktalama işareti olmaz ki konularda bir paragraf
bir boşluk bişey
anlayana kadar anam ağladı
konuna gelince arkadaşım eşin masum gelmedi bana
takıntı yapmış o kadına bence sende fazlaca iyi niyetli davranmışsın
bi takibe al derim...

okadar kötüyüm ki içimdekini nasıl yazdıgımı bile bilmiyorum kb

kadın normal bi işçi satış elemanı ne parası verebilirki

İyi de bunu bize değil işte eşine soracaksın..

Ne yazsak burada ihtimal dahilinde yazıp çiziyoruz.

Hadi ben sana sorayım

İlgili baba !

Hayırlı eş !

Seni omuzlarında gezdiriyor !

Aldatma temalı konularda tvde birşey izlediği zaman yorum yapıyor !

Sana seni aldatmadığını söylüyor,aldatsaydım eve gelmezdim diyor.(!)

Seni bir kadın hiç üzer miyim,kötü söz söyletir miyim yüzünü yere eğer miyim (?) diyor..

Sen soru sorunca seni aldatmadığını beyan ediyor hatta birdaha aramayacağını söyleyip 3-5 ay sonra birdaha bilmem kaçar dakikalık konuşmalar gerçekleştiriyor ve ne konuştun diye sordugunda 5 dakikalık bir konuşmayla seni nasıl aldatabilirim diye cevap veriyor..bla bla bla bla..DİYOR DİYOR DİYOR..

O zaman söyle bize eşin bu 40'lık dilberi sence neden arıyor ? Biz o dedik olmadı bu dedik olmadı..

Hadi sen cevapla bari bizi..

Son düzenleme:

evet cevabı ben de heyecanla bekliyorum

işte bende bu soruyu soruyorum neden eski iş arkadasım bi kadınla bi erkek konusursa aldatmısmı demek bu diyor bilmiyorum ama arastrcam daha

Sanki bi kere konuşmuşlar gibi basite indirgenmeye çalışılıyo

Kendin 40 kere arama demişsin
Tamam demiş, bi güzel ikna etmiş seni
Gizlice yine aramış eşin

Normal bişeyse niye senden saklasın ?

işte bende bu soruyu soruyorum neden eski iş arkadasım bi kadınla bi erkek konusursa aldatmısmı demek bu diyor bilmiyorum ama arastrcam daha

peki sence eski iş arkadaşı bir kadın ve bir erkek neden her hafta konuşup mesajlaşır? ve sen kadını arayıp sorduğunda, hani o eşinin eski iş arkadaşı olan ve her hafta konuşup mesajlaştığı kadın neden eşini tanımadığını iddia eder? bizim fikirlerimiz hoşuna gitmedi ve tek tek eledin. biz de senden mantıklı bir fikir rica ediyoruz.

Okuduklarım kocanın o kadar da masum olmadığını düşündürdü.

Evli bir erkek, arkadaş bile olsa bekar bir bayanı durup durup niye arar?

Gerçeği duymak için hazırsan söyle bişey yapabilirsin ..

Bayan çağrı attıktan sonra eşinin telefonun megafonunu açarak konuşmasını bu konuşmayı dinlemek istediğini söyle..

Bunu o an gerçekleştir..bakalım nasıl bir tavır takınacak neler söyleyecek..

madem arkadaşça konuşma seninde yanında konuşabilirler pekala..

evet madem sadece eski bir arkadaş..üstelik yaşça da eşinden büyük..o zaman neden tanımıyorum diyor..normal bir arkadaşlık olsa inkar edermiydi ki.

Konunuzu okumaya çalıştım ama çok karışık pragraf yok kelimeler anlaşılmıyor. Yani birşeyler paylaşmaya çalışıyorsunuz anlaşılmaması için sanki elinizden geleni yapıyorsunuz.

Sinir oldum ya... Eşinin tel. gelen çağrıları kendi tel. fotoğrafla sonra eşine de bakalım eski arkadaşcığının kocasına göstereceğim bakalım ne diyecek de ...

ne kadını ya ne araması ne yavaş yavaş bırakıym irtibatı eğer eşi istemiyosa o kadın kim oluyoda ona ayıp olacakmış
sen aramanı istemiyorum demiceksin direk aramıcaksın diceksin ve oda aramıcak böle şeymi olur
ben eşime değilki bir kadın huyunu beğenmediğim bir çok erkek arkadaşını bile birdaha onunla görüşmeyeceksin deyipte arkadaşlığını bitirmişliğim olmuştur
yanlış anlamayın sizi suçlamıyorum ama bu sizden kaynaklı bi durum
siz tavrınızı kesin bir dille koymamışsınızki eşiniz uygulasın

Önce ki mesajıma ek olarak , Aralarında ne var öğrenmem lazım diyorsun yaa, öğrenince ne yapacaksın ? Yani sonuç kötü çıkarsa , sineye çekip evliliğini devam ettireceksen ki öyle görünüyor, o zaman hiç kurcalama. Amacın sadece bu telefon konuşmalarına son verdirmekse, kadınla değil kocanla konuşmalısın. Zorla silah dayatıp mı aratıyorlar eşini 2 senedir ? Istiyor , arıyor demek ki.

Bende eşinin çok masum olmadığını düşünüyorum çünkü benimde başıma bi benzeri geldi ve ben ayrıldım geçte olsa neyse benim sana tavsiyem madem bunların ikisi arkadaş neden siz ailecek görüşmüyorsunuz sonuçta kadınla eşiniz arkadaş ve normal bir arkadaşlıksa ailecek görüşme isteğinize karşı gelmiyecektir ve kıyametleri koparmıcak ve sizinde içiniz rahatlıcak

Bu nasıl bir saçmalıktır yaa.Sen saf mısın? Elalemin karısı niye aramıyorsun diye sizi anlaşamıyor düşünecekmişte ondan arıyormuş.Kim ne düşünürse düşünsün.Niye arıyor arkadaşım kocan elin karısını.Niye mesaj atıyor.Seni iyi uyutmuş.Hattı da değiştirmiş nasılsa.Ailesine düşkün adam karısı üzülüyorsa gidip elin karısıyla yazışır mı.Benim kocama ne elin kadının evliliğinden sorunundan.Sen niye kadınla muhattap olasın.Niye arayasın.Sen kocana tavrını alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…