- 27 Nisan 2012
- 15.160
- 17.771
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yine diyorum...Eşin bu kadından para alıyor olabilir..
Bak yine diyorum...Eşin bu kadından para alıyor olabilir..
neden hiç noktalama işareti olmaz ki konularda bir paragraf
bir boşluk bişey
anlayana kadar anam ağladı
konuna gelince arkadaşım eşin masum gelmedi bana
takıntı yapmış o kadına bence sende fazlaca iyi niyetli davranmışsın
bi takibe al derim...
kadın normal bi işçi satış elemanı ne parası verebilirki
İyi de bunu bize değil işte eşine soracaksın..
Ne yazsak burada ihtimal dahilinde yazıp çiziyoruz.
Hadi ben sana sorayım
İlgili baba !
Hayırlı eş !
Seni omuzlarında gezdiriyor !
Aldatma temalı konularda tvde birşey izlediği zaman yorum yapıyor !
Sana seni aldatmadığını söylüyor,aldatsaydım eve gelmezdim diyor.(!)
Seni bir kadın hiç üzer miyim,kötü söz söyletir miyim yüzünü yere eğer miyim (?) diyor..
Sen soru sorunca seni aldatmadığını beyan ediyor hatta birdaha aramayacağını söyleyip 3-5 ay sonra birdaha bilmem kaçar dakikalık konuşmalar gerçekleştiriyor ve ne konuştun diye sordugunda 5 dakikalık bir konuşmayla seni nasıl aldatabilirim diye cevap veriyor..bla bla bla bla..DİYOR DİYOR DİYOR..
O zaman söyle bize eşin bu 40'lık dilberi sence neden arıyor ? Biz o dedik olmadı bu dedik olmadı..
Hadi sen cevapla bari bizi..
evet cevabı ben de heyecanla bekliyorum
işte bende bu soruyu soruyorum neden eski iş arkadasım bi kadınla bi erkek konusursa aldatmısmı demek bu diyor bilmiyorum ama arastrcam daha
işte bende bu soruyu soruyorum neden eski iş arkadasım bi kadınla bi erkek konusursa aldatmısmı demek bu diyor bilmiyorum ama arastrcam daha
peki sence eski iş arkadaşı bir kadın ve bir erkek neden her hafta konuşup mesajlaşır? ve sen kadını arayıp sorduğunda, hani o eşinin eski iş arkadaşı olan ve her hafta konuşup mesajlaştığı kadın neden eşini tanımadığını iddia eder? bizim fikirlerimiz hoşuna gitmedi ve tek tek eledin. biz de senden mantıklı bir fikir rica ediyoruz.
konuyu tek anlamayan benim heralde
Öncelikle size çok üzüldüğümü belirtmeliyim, çok çok fazla iyi niyetlisiniz. Ben ,yapıp da " yaptım" diyeni görmedim hiç. Benim babamın birtanesiydim ben, dünya bir yana, ben bir yanaydım, öyle derdi. Annemi aldattığı ortaya çıktığında yeminler etti, " evlatlarımın ölüsünü göreyim, yok öyle birşey " dedi, sonra ne oldu, çıkış yolu kalmayıp köşeye sıkıştığında, itiraf etti.
O bayanı aramayın.Neden arayasınız ki? Size karşı sorumluluğu olan,sizin aile saadetinizi, yuvanızın huzurunu düşünmek zorunda olan o değil. Ister sizin eşinizi arar, ister yanına çağırır, ister yatağına alır. Kadını arayıp ne diyeceksiniZ? " eşimi arama " mı ? Derse size, " sen de kadın ol, eşine sahip çık , o beni arıyor " diye. Daha çok moraliniz bozulacak. Adam, adam olacak. Bayan onu arıyor mu, açmayacak ! Çağırıyor mu ? Gitmeyecek! Adam dediğin öyle fırıldak gibi dönmeyecek ortalard.Bu kadar basit! 2 seneden bahsediyorsunuz, ne varmış da 2 senede konuşa konuşa hala bitirememişler ? Ben sizin yerinizde olsam yapacağım şey çok daha farklı olurdu da, sizin bu düşüncede olmadığınızı çok net görebiliyorum. Bu yüzden , ben size, sizin yapabileceğiniz bir fikir vereyim. Eşinize net bir dille , "eğer bir daha o kadından bir çağrı gelirse, veya ararsan, yada mesajlaşma olursa, ben de onun kocasını arayacağım, bi ailecek oturup konuşalım bakalım, neymiş şu 2 yıldır çözemediğiniz durum" diyeceğim diyeceksiniz. Tabi umarım eşiniz sizi ciddiye alır, çünkü bunca zaman çok Kolay ikna olmuşsunuz ve adam rahatça yapmış yapacağını.
Bu nasıl bir saçmalıktır yaa.Sen saf mısın? Elalemin karısı niye aramıyorsun diye sizi anlaşamıyor düşünecekmişte ondan arıyormuş.Kim ne düşünürse düşünsün.Niye arıyor arkadaşım kocan elin karısını.Niye mesaj atıyor.Seni iyi uyutmuş.Hattı da değiştirmiş nasılsa.Ailesine düşkün adam karısı üzülüyorsa gidip elin karısıyla yazışır mı.Benim kocama ne elin kadının evliliğinden sorunundan.Sen niye kadınla muhattap olasın.Niye arayasın.Sen kocana tavrını alacaksın.kızlar biraz karısık gecen sene bu zamanlar esimden süphelendim ve self servise baktım esimin 2 günde bir 4 günde bazen haftada dakikalarca 10 dk 8 dk gibi ve aradıgı günlerde 3 5 msj attıgıda olmus ve ben bu no aradım bayan sesiydi bn o zaman 7 aylık hamileydim cok kötü günler yasadım ve 50 msj hakkı biterdi nere attın nie sildin dedgimde tartısırdık benim esim allahtan korkar vala yapmadım demez yaptıysa nese self servisten bu kadına attıgını gördüm esime aksam olunca sakin sekilde sordum inkar ettigin msj larn kime attıgını gördüm kim deddim oda sok oldu ama biz evlenmeden esim terziydi oda orda bi magazada calısan kadındı 40 yasında bi kadın nese bay dil döktü aldatsam hergün evdeyim dedi, ben yaparmıyım falan tamam dedim cünki esim gayet ilgili cocuguma düşkün bir es dedim tamam hatta kadını aradı dilek dedi esim yanlıs anlamıs görüşmemzi falan oda görüşmeyelim demiş ben esek gibi ozaman arada görüs eski arkadasın dedim nese 2 ay sonra self servise baktım bu defa haftada bi arıyor yin e sonra baktım cagrısı var bu olay subatta oluyor dikkat ettim hep o cagrı atıo esim arıo falan ama 2 .çi bebegim oldu esim gayet ilgili bize düskün simdi bile kucaklayıp evde dönderir omuzuna alır ne bilim cok sükür aramız iyi hep bu kadını sinir oluop üzülüyorum sonra iste yine söyledim niye arıyon diye askım ne olcak kadın simdi bizi anlasamıoz sanır nie aramıon derse dedi bende aramıcaksın dedim tamam dedi mart ayında senden degerlimi karıcım dedi kimki o dedi falan falan elimin titredigini görünce üzüldü işte nese. mayıs aylarında 1 2 kere daha aramıs msj atmıo artık tabi nese bide askım self servis baktıgını biliom aldatsam 8 dk lık görüşmeyelmi yapcam dedi gercekten esim biz olmadan dısarı hiç cıkmaz halde calısıo saati belli nese arama dedim tamam arayıp dicem dedi bir baktım bu kadın güya eskiden düşünüp esin istemiosa arama diyen bi kadın nasıl olurda kiralık evimizi ister bi gün aradı utanmaz istedi esim sordu hayırrr dedim vermedi esim evi nese temmuz ayında tekrar armıs ni e dedim o işyeri yıkılmıs sordum canım dedi nolcak dedi calısanların hepsini tanıo ama 4 aydr aramıodu gecen 2 ay önce türkcele gecti ama oda ücretli gösterdigi için bakmıodum 2 yadr illaki aramıstr gerci nese telefondan numara cevirdim calmaadan kapatıp arama gecmişe baktım ne görim 5 dk lık 3 aralık görüsmüs sinirden deli oldum dedim self servise giemiçegimi bildin araıon demi yeter dedim bu kadın neymiş ya dedim askım cagrı attı aramak zorunda kalıom ayıp olmasın die dedi bnde istemiyorum dedim tamam dedi yavas yavas irtibatı kesim bu kadar rahatsız oluosan canım dedi kızlar artık dilek isminden nefret eder olmusum esime söledim üzülüo sanki seni okadınla aldatmısım gibi tavır yapıon dio ben esimi cocuklarımı baska bir kadın yüzünden kaybedecek hata yapmam diyor allah bana iyi es vermiş ssaglıklı cocuk vermiş bu mutltlugumu bozmam kimseyede bozdurtmam diyor ne yapacagımı bilemiyorum esim sürekli sükreder iyiki esimsin der senin gibi bir es bulunmaz der ne bilim ya bu kadını arıcam askım dedim seni aramasın dicem dedim sen bilirsin ama kendini onu kıskandıgın duruma getirme onun gözünde dedi hatta carsıya gidince tanıstırım dedi cok iyi biri dedi esim 30 yasında ben 24 yasındayım ama görenler 18 yasında sanıo beni esim yasını gösterio sizce bu kadını arayıp söylemelimiyim haaa bide gecen se bu numarayı aradım ve esimle ne görüsüon dedigimde ben tanımıyorum deyip inkar edip sonrada oglum yasın dedi peki niye eskiden sık görüsüp msj lastışlar yardım edin kafam karısık