bu kadını aramalımıyım eşimi kıskanıyorum sizce aralarında ne var

Savcılıktan bu tarz bilgiler isteyebilmek için ciddi bir suç iddiası ile başvurmuş olmak gerekir. Savcılık ailevi meselelerle uğraşmaz. Kaldı ki - bildiğim kadarıyla - suç iddiası olsa bile sms içeriklerine ulaşılamıyor. Yalnızca hangi saatte hangi numara ile görüşüldüğü/mesajlasildigi tespit edilebiliyor.

Umarım eşiniz sizi yanlış bilgilendirmemistir bu konuda.

Benim şahsi fikrimse, aldatildiniz mi bilemem ama bu şartlar altında eşinizin o bayanla görüşmesi hiç değil.

Son düzenleme:
Bir insan ''Aramak zorunda kalıp'' neden 8-10 dk telefonda konuşur ki. Bu işin altında başka birşeyler var bence.

Çok basit bir gün akşam ha o kadını ara ve konuş de. Ama gizliden mesaj falan atmasına izin vermeyecek şekilde. Hoparlörü açtır ve dinle bakalım nasıl konuşuyorlar...tavırlarından anlarsın zaten

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Evli bir erkegin 8.10 dk konusmasi masum degil. Vesselam ayni kadin birde. Yerinde olsam cok ciddi hesabini sorardim. Bosanirmisin bosanmaz misin oturup dusunursun onu bilemem..

Son düzenleme:

Allah aşkınıza bu kadr güven niye ??? Nerden bu kadr emin olabılıyorsunuz 8 dk 5 dk ne demek ne konusuluyo kusura bakma eşimin arkadaşı olabılır merhabalaştıgı olur ama bı kadınla süreklı telde 8 dk gorusemeZ nasılsın ıyımısın demeklede 2 dk gecer ancak

Valla ben gun icinde yeri geldi mi sevgilimle konuşamiyorum on dakika boyunca. Siz hala adamdan eminsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hal hatir sormak topu topu iki dk sorsun.5 dk 10 dakka nw konusur bir erkek bir bayan la Eşinizi sıkı takibe alin

Şimdi anlamadım eşinizin mesajlarının içerigini mi gördünüz mesajların içerigini nasıl gördünüz mahkemelik mi oldunuz mahkeme mi istedi?

.ya ben artık bu konuyu bakmak istemiyorum oyüzden yarım yamalak yazmısım.mahkemelik olduk avukat talep ettii.fakat ne yazdıgı görünmüyordu sadece self servis gibi görüşme detayı gibi geldi.bende msj içeriklerini bana ispat ett dedigimde kendinin sildigi fakat kadının tlf nun da olabilecegini söyledi ve yanımda aradı silmemişsen bakacaz esimle vs dedi. ben kadınla hiçbişi konusamadım sadece o benim oglum yasında ayıp ediosun dedi.tlf nu verdi 8 veya 9 msj duruyordu sadece onları okudum,bosanma davasını geri cektim zaten cekmek durumundaydım sürekli soyadın degiştiginde bu dünyada olmayız diyordu sucsuzum diyordu ayrıntısını anlatamıyorum bi cogunuda unuttum zaten.oyuzdende esim beni affetti tekrar yapsam yine affeder düşüncesi olmasın die ona inandım ve bunu gösterdim ve bende inanmış bulundum.yasayan bilir anca süphesi bile insanı öldürür zaten aralıktan beri görüşmediler takip ettigim kadarıyla telefon kuluübesinden aradysa bilemem ama yapmaz bundan sonra. hep ben arayabilirsin madem arkadasın dedigim için iş buralara geldi.allah kimseye yasatmasın dogumuma bile bu düşünceyle girmiştim.simdi düşündügümde ne ara yapacaktı zaten diyorum iş saati belli evde olsa beraber gezeriz 4 yıldr hiç bensiz cıkmaz carsı falan ama yapsaydı hersekilde yakalanırdı pat die aradım verdim konustu falan hiç aklına gelmedigi anlarda ama arkadasca konusmaydı hep esiimin adına msj attım gelen cevap hayırdr ..... ne oldu cevapları geldi yani ne yaptımsa ispat edemedim ama esim eline yüzüne bulastrr cinsten biri ama demekki yapmadı diyorum .burda herkes silmez söyler normal arasa diyor ben bile esimin yegeni arasa siler oldum ,yanlıs bisey yaptıgım için degil, esim yanlıs anlar die. simdi anladımki esinin huyunu bilen sorun cıkaracagını bilen her insan saklar görüstügünü. nese yorum yazan herkese tesekkür ederim umarım bi kez daha buraya siz haklıymıssınız ben kendimi kandrmısım baslıgıyla gelmem.insallah ben ve baska hiçbir kadın böle bi dertle gelmez buraya.hayatımı yoluna koymak için bu konunun kapatılmasını istiyorum.esimin bize baglılıgı ve düşkünlügünden ve hiç bizi ihmal etmediginden onu suclayacak kanıtım olmadıgından yapacagım tek sey yoluma bakmak 2 yavrumu aile huzurundan uzak bırakmamak.aslında bu konu kapandıgından beri ve acılmadan öncede allah herkesi böle mutlu huzurlu evlilik nasip etsin derdim cünki esim bu konu dısında hiç hata yapmamıs beni hiç üzmemişti 4x 4 bir insan süper bir baba süper es ( tabi bu konunun dısında )buda yaptımı, yapmadımı onunla allah arasında kaldı.. konumun kapatılmasın istiyorum.herkese haytında güzellikler diliyorum

Hal hatir sormak topu topu iki dk sorsun.5 dk 10 dakka nw konusur bir erkek bir bayan la Eşinizi sıkı takibe alin

kadın güya bizi cocukları kayınbabam cok rahatsız onu soruomus falan birde esimin patronuyla kadının patronu ortak bi iş yaptıgı için esim de oda onların ne yaptıgını soruyormus falan.yani uzun zaman calısmıslar oyuzden konusacak bişi bulabiliyolar demekki .yapacak adam zincire vursan yine yapar sadece izlemedeyim yinede unuttugumu kapattıgımı düşünüyor.yapacaksa illlaki bir hata daha yapar:18:

Aynen ipleri elinizde tutun inşallah dediginiz gibidir yuvada kolay kurulmuyor evlatlarinuzsa varmis allah kimsenin yuvasıni bozmasin. Mutluluklar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…