- 25 Aralık 2017
- 307
- 692
- 18
- 33
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Polisi al git.. Mahkeme falan aç.. Enişten polismiş yapsın bişiler...
Bizim adetlerimize göre nişan takıları kızındır. Nişan bozulduğunda geri verme yükümlülüğü yok. O altınlar takılar senin hakkın. Zaten kız evlenirken yardım olsun diye takılır nişanda. Çünkü nişanı kız tarafı yapar. Ne hakla isteniyor bunlar? İnsan olan arayı düzeltmeye yumuşatmaya çalışır. Bu teyze dediğin şahsın kendi kendine gelin güvey olduğunu zannetmiyorum. Mutlaka birinden güç almış. Anne baba hala kocandır döverde severde modunda. Değişik. Konunun hepsini okudum. Umarım fakedir umarım hiç bir kadın kurduğu hayallerinin altında kalmaz. Fakat gerçek hayat işte...
Siz mi biz mi?
Yahu arkadaş ne aldınız bu kadar! Verin lanet olsun verin be! Annenizden de mi değerli? Huzurunuzdanda mı değerli?
Gidip ağızlarına edemiyorsunuz verin şu istedikleri neyse kurtulun be!
Bu olaylar nasil olmus biliyo musunuz,ne bagrisma ne cagrisma. Kadin annemi orda zehriyle sokmus resmen. Hangi birine cikarayim. Hangi birine dava acayim. Avukat arkadasimla konustum bugun, annemin sahidi arkadasi. Kadinin da yaninda bir iki kisi varmis o da ona sahitlik yapar dedi. Annrn tansiyon hastasi,bu durum icin bisey ispatlayamayiz. Bundan bisey cikaramayiz, e artik eve de gelmiyor.
O sinirle o uzuntuyle o insani aradim. Insan diyorum ama. Aglamamaya calisiyorum ama oyle zor tutuyorum ki kendimi konusurken. Siz ne hakla benim anneme bu kadar cirkin seyler soylersiniz dedim. Gayet lakayit,piskin bir sekilde
Ben olmasi gerekeni soyledim,bir anne olarak farkinda olmasi gereken seyler vardi dedi. Cildirdim. CILDIRDIM. sizin ne haddinize benim annemin anneligini sorgulamak dedim,kadin hastanede tansiyonunu firlatmissiniz dedim. HER SEYI BENDEN BILME. OLACAGI VARSA DEMEK KI.
ISIM GUCUM VAR SENINLE UGRASAMAM DIYIP YUZUME KAPATTI.
SINIRIMDEN HASTANEDE TUVALETE GIRIP AGLADIM. ANNEM GORMESIN DIYE.
O esnada annesi babasi aradi. ACTIM, annesine kiz kardesinin yaptiklarini ve hastanede oldugmuzu soyledim. BEN ONLA KONUSTUM.YINE KONUSURUM diyor konusmuz haliniz mi bu dedim????? BANA SEN COK SINIRLISIN CANIM BI TATILE CIK DA KENDINE GEL DIYOR. BU SINIRLE ESIME DE FAYDAM OLMAZMIS. esim kim ? Pardon.
Kapattim o sinirle.
Sakın kendini suçlama! Nereden bilecektin ki bu insanların böyle çıkacağını. Bir laf vardır insanın alacası içinde, hayvanın alacası dışında olur diye.Ne aldim ben bu kadar. Teyzenin derdi esya degil, onunki scarlet neden koleleri olmadi ???? Nedennn
Esyanin derdinde olan kardesi.
Hayatimda hic yasamadigin seyleri yasiyorum, hastane koselerinde agliyorum. Annemin yaninda bogazimda dugumleniyor her sey. annecigim bana o kadini anlatmiyor bile.
Ben , bu kadar kotu ne yaptim. Bu kadar kotu olabilir mi insanlar.
O kadin bu gece basini yastiga rahat koyabilecek. O kadin her yerde cok iyi anne rollerinde gezecek. O kadin had bildirdim diye gururlanacak. Benim annecigim de burda aptal kizinin aptal yanlislari yuzunden hastaneye dusecek.
Derin bi nefes al simdi ilk once canim.
Benimde sonradan ne acgozlulugum ne paragozlulugum kalmisti...
Bilmiyorum valla insanlar manyak mi dolandirici mi. Ama saka gibiydi.
Hic aldirma sakin ol. Benim exin teyzesi de anneme msjlar atiyordu. Kiziniz oglumuzu rahat biraksin tarzinda. Mesajlarin gorulmeyen kutusuna dusmustu. Hani facede var ya. Annem gormemis bile. Sonradan aylar sonra ben gorunce ikimiz de gulduk. Cunki oglusu kendisi rahat birakmazdi beni. Evlenecegim seninle kaciririm tarzinda seyler sacmaliyordu.
Valla suan gulebiliyorum..ama ara sira benimde dusundukce sinirlerim bozuluyor. Cunki resmen psikolojik vakalara denk geldik. Bizimde psikolojimiz bozulmustu. Bir ara baya kilo kaybettim uykusu Kaldim annecegim de cokmustu. Ama gecti...
Muhattap almayin boylelerini. Hos gerci benim annemi boyle yolda gorup konusma yapsa annemde karsiligini verirdi ama oda boyle seylere gelemez. O tarz mahalle varosluguna alisik degiliz ailecek.
Gecmis olsun annene. Metanetli olmaya calisin. Benim basimdan da benzer seyler gecmese suan sana inanmazdim bile. Ama cidden cidden varmis boyle insanlar ne yazikki.
O takilari da geri vermedin mi hala?
En azindan onlari ver ceneleri kapansin. Sen git ver. Yaninda birileri ile.
O exin de ortaligi karistiriyor olabilir.. Ailecek hicbirine guvenme canim. Cunki hepsi ayri telden caliyor. Bende de oyleydiler.
Ciddi anlamda ailece kalın kafalılar. Defalarca bitti altınlarınızı iade edeceğiz demenize rağmen hala barışırsınız umudu taşımaları çok ilginç. Kaç farklı dilde söylemeniz gerekiyor bitti diye? Bir an önce eski nişanlınızın size aldığı tokaya varıncaya kadar toplayıp yanınıza da polis eniştenizi alıp kapılarına götürüp teslim edin. Okullar açılmadan bitsin bu iş.
Bu arada annenize de çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insallah
canım nişanlın ve sevgili anne babasına şunu sorar mısınKnowthyself iyi ki geldin.
Senin basina bu kadari geldi mi ? Bu kadar olabilir mi, biri bana sunlari anlatsa nutkum tutulur inanamazdim.
Sen nasil basettin
Ben ne zaman bunlarin yaptiklarini senin yaptigin gibi gulecegim. Bunlarin derdi benim HUZURUMU KACIRMAK. O teyze cok rahatlamistir simdi. Eminim, bugun keyfi yerindedir. O ses. Telefondaki o mutlu sesini unutamiyorum. Unutamiyorum.
O kardesi derdi esya degil. Tek derdi degil. BENIM HUZURUMU KACIRMAK derdi.
Hepsinin ortak ve nihai amaci bu,hepsi kendi yontemleriyle SALDIRIYOR.
O takilari geri vermek icin anne babasini bekliyorum. Bu teyzeyi ve kardesini gormek istemiyorum. Onlar da gelmiyor.
Maalesef dava netice göstermeyebilir. Gidilse gidilse hakaretten gidilebilir ya da manevi tazminattan onlar da inanın ispatından neticesine kadar çok hayırsız davalar. Hem uğraştırır hem tatmin etmez. Şu durumda ben bile gidip o teyzeyi kardeşi biz güzel haşlamak istedimNe kadar korkunç insanlarmiş. Allah size güc versin.
Bence bir avujata danışın. Eger dava acarsanız bu insanlara uzaklaştırma kararı çıkarıp cıkartamayacağınıza dair.
Ayrıca Takıları verecekseniz de kendinize şahit olacak birisi ve kameralı biyerde verin. Bu insanlar size "eksik verdi" iftirası da atarlar.
Aldığınız esyaları iade edebiliyor musunuz? Yapabilirseniz bunu konuşun mağazayla.
Knowthyself iyi ki geldin.
Senin basina bu kadari geldi mi ? Bu kadar olabilir mi, biri bana sunlari anlatsa nutkum tutulur inanamazdim.
Sen nasil basettin
Ben ne zaman bunlarin yaptiklarini senin yaptigin gibi gulecegim. Bunlarin derdi benim HUZURUMU KACIRMAK. O teyze cok rahatlamistir simdi. Eminim, bugun keyfi yerindedir. O ses. Telefondaki o mutlu sesini unutamiyorum. Unutamiyorum.
O kardesi derdi esya degil. Tek derdi degil. BENIM HUZURUMU KACIRMAK derdi.
Hepsinin ortak ve nihai amaci bu,hepsi kendi yontemleriyle SALDIRIYOR.
O takilari geri vermek icin anne babasini bekliyorum. Bu teyzeyi ve kardesini gormek istemiyorum. Onlar da gelmiyor.
O exinden de destek bekleme. Destekci degil o daha cok körükleyeci emin ol.
Arkandan kimbilir neler donuyordur haberin yok. Bende sonradan ogrendim ki benimki diyormus ben onu rahatsiz ediyorum diye...
Zaten ortada laf tasiyip duruyordu. Ailesinden bana. Ve benden ailesine.
Onlarin bitirmesini bekleme. Bitti demene gerek yok on defa. Ver takilari birdaha da muhattap olma. Ailenede de soyle onlari gorunce yol degistirsinler dinlemesinler.
Boylelerinle basa cikamaz bizim gibi normal insanlar. Bende mahkemeye vermeyi dusundum cok ama yeterince yipranmistim ve zaten bunlar ailecek de onu bunu mahkemeye veren tiplerdi.. Devletten mal saklayan insanlardi. Yani tehlikeli. Zaten bukadar cirkef ve manipulasyon yapan vicdansiz insanlardan kacmalisin. Annenin dedigi gibi kendi camurlarina cekmek istiyorlar sizi.
Takilara da duygusal olarak birseyler bagdastirma. Yani senin yerinde olsam zaten coktan vermis olurdum takilari.
İstediklerini dusunsunler canim. Kendilerini birak bi b*k sansinlar. Zaten b*klar. Sen huzuruna bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?