• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

Ya cok tesekkur ederim. Her tavsiyeniz benim icin kiymetli.

Yazmadim,mesaj attim. Ilk taksidin yarisi diye. Sonra hemen engelledim.

Simdiye kadar iki kez iletisim kurdum. Ilki kiz kardesinin esyalarimi benden istedigi mesaj, cok uzuluyor ofkelidir dedi.
Ikinci de bu olay. Tepkisi ortada.
Iletisim kurmayacagim,cok haklisiniz.

Annem de oyle diyor. Camur gibiler. Onlara karistikca,muhattap oldukca seni de kendi cukurlarina cekerler diyor.
Siz de oyle diyorsunuz.
Ama benim icim ne olacak?
Bakmayin dayaniyorum ama icimi anlatamam size. Benim ailem bunlari hak edecek ne yapti ? Saf kizlari basiretsiz bir adama asik oldu diye..
Kapiya geldikleri an polisle muhattap olacaklar. Bunlara cok insanlik yaptim,bekledim anlarlar diye. Benim de bir ailem var,bunu da gorurler diye. Yok. O zaman artik boyle.
Benim icim ne olacak diye dusunme. Evrene sal. Evren cok guzel cezalarini verir, yaptiklarini cikarir merak etme. Sen kin nefret ve ofkeden arin. Uzerinde negatif enerji tutma. Uzak dur bosver onlari.

Benim icim ne olacak diye dusunme. Evrene sal. Evren cok guzel cezalarini verir, yaptiklarini cikarir merak etme. Sen kin nefret ve ofkeden arin. Uzerinde negatif enerji tutma. Uzak dur bosver onlari.

Ben hep oyle derdim. Kin nefret duymuyorum ama benim bu tavrimi hala suskunluk,hala saflik olarak nitelendiriyorlar eminim.
Bunlar tibet manastirindaki kesisleri bile delirtirdi:))))
Cok sagolun guzel tavsiyeleriniz icin.

Canim benim olayin üzerindende 6 ay gecti fazla bir süre degil. Simdi simdi kendimi toparlamaya basliyorumki. O olaydan sonra nasip süper bir hayatim varmis Masallah dememe vesile oldu. Sükürki yasandi bitti. Ondan ayrildigima sükürler olsun. Kurtuldum. Suan erkeklere güvenemiyorum Yanima yaklastirmiyorum. Böyle cok daha güzel bence ayrica suan daha cok taze. Evet canim inan bana biticek. Zor bir sürec ama bunu basaricaksin. Bende 43 kiloya düsmüsdüm. Is yerimde şefimin önünde agladim ben o pislik yüzünden. Ama hakkim haram olsun. Suanki hayatimi anlatayim. Ailemle geziyorum egleniyorum. Filmler izliyorum. Arkadaslarimla geziyorum. Tatil planlari yapiyorum. Konserler vs. Rahatim yani. Demek istedigim su dünyanin sonu degil hatta senin hayatinin baslangici olarak gör.
O teyzesinle ailesine sen haddini bildir ama öyle böyle degil. Baya baya icindekilerini saydir.
O kiz kardesinede haddini bildir. Hala kafani kizdiriyorsa seni mahkemeye vericem de. Emin ol sen kazanirsin. cünkü parasini sen ödedin.
Annesine babasina söyleki baska bir köle bulsunlar.
Adami gene birak dengesiz. Hic lafini dahi acma. seninle özelden konusup dertlesmek isterim. Seni en iyi ben anlayabilirim sanirim. Kendi degerinin farkina var. ondan sonrasi gelir zaten

Ben de artik su sacmaliklar bitsin istiyorum. Tek aradigim sey "huzur" baska bisey istemiyorum.
Sen de cok sey atlatmissin ama suanki hayatin beni oyle mutlu etti ki .
Ben de artik bu sacmaliklardan uzak durmaya calisiyorum ama hepsi basima usustu.
Haddini bildirmek diyorsun ya ondan da anlamiyorlar.. Ben bunlarla nasil basa cikacagimi bilmiyorum.. Cunku normal degiller..

Ama mesajini okuyunca oyle rahatladim ki,senin suan huzurlu oldugunu goruyorum. Bir cirkinlikten kurtulmanin verdigi huzuru yasiyorsun.
Senin adina cok sevindim, tum kalbinle yanimda oldugunu yazmissin.
Inan cok duygulandim. Cok kisa zamanda bitecek bunlar ve ben de rahatim diyecegim. O gunu bekliyorum.
Iyi ki yazdin.
Cok cok tesekkur ederim.
Cok isterim ben de ozelden konusmayi.

Madem eski kp lafdan anlayan biri ara de kapimiza dayaniyorlar ben onu yolarim diye bagiriyorlar. Daha cok cirkinlessin istemiyorum ama bidaha olursa polis cagiricam diye sakince konus bence
Bunu kesinlikle soyle...madem anlamiyorlar aonlarin anlayacaklari dilden konusacagim de...bilsinler istiyorum pasif kalmadigini gorsunler istiyorum

Bunu kesinlikle soyle...madem anlamiyorlar aonlarin anlayacaklari dilden konusacagim de...bilsinler istiyorum pasif kalmadigini gorsunler istiyorum

Babasi laftan anlayan biri degil. Ogluyla evlenmek istemiyorum diyorum olur boyle seyler diyor. Ama insan gibi konusabilen, saygili bir adam. Hakkini yemeyecegim.
Babasi ozunde iyi bir insan. Ama cimri, soyle ki o kadar evi var, birine de kizini yerlestirmedi bunca zaman. Kizi estetik olmak istedi scarlet ne gune duruyor dediler. O da aileden nasilsa, gidecekse onun maasindan gitsin..
Bazen Gercekten niyetini anlamiyorum. Oglunun mutlulugu mu yoksa para mi derdi. Duyan da beni zengin zannedecek.. Ogretmenim ya kendime yetiyorum ben..
Yani ona soylesem..haklisin ama baris kizim diyecek.

Babasi laftan anlayan biri degil. Ogluyla evlenmek istemiyorum diyorum olur boyle seyler diyor. Ama insan gibi konusabilen, saygili bir adam. Hakkini yemeyecegim.
Babasi ozunde iyi bir insan. Ama cimri, soyle ki o kadar evi var, birine de kizini yerlestirmedi bunca zaman. Kizi estetik olmak istedi scarlet ne gune duruyor dediler. O da aileden nasilsa, gidecekse onun maasindan gitsin..
Bazen Gercekten niyetini anlamiyorum. Oglunun mutlulugu mu yoksa para mi derdi. Duyan da beni zengin zannedecek.. Ogretmenim ya kendime yetiyorum ben..
Yani ona soylesem..haklisin ama baris kizim diyecek.
Bu tipler icin kendini daha fazla sinir etme parayi yollamissin magazayla konusmussun takipte ol yine de ...sessiz kalma...bilsinler...anlasinlar....o insan kiliklilarla da takilari ver sahit olsun liste yap...kesin sert bir dille ifade et...kapiya gelme her ne olursa olsun bitti en kucuk bi tacizde polise verecegim de...

Her bir gelişmeyi şokla izliyorum, nasıl bir rezil ailedir bu böyle. Şu an yaşadıkların çok zor ama bir yandan da zamanında bir şeyler ortaya çıktığı için Allah ın sevgili kuluymuşsun. Bu aileye gelin gittiğini düşünsene, dünyada cehennem azabı resmen.

Ben de es nişanlıya attığın mesaja dikkat et demek istedim, hani Türkçe bu altından başka anlam çıkıp işlerine yarar bir şey çıkmasın diye aklıma geldi. Örneğin, ilk taksitin yarısını gönderdim yazdığında, diğer taksitleri de göndereceğim gibi bir şey türetmesinler. Umarım anlatabilmişimdir, benzer bir durumdaki arkadaşım böyle mesajlarla çok uğraştı mahkemede. Oradan aklıma geldi.

Bunlar nasıl insan ya.
Ben hayatımda böyle şey görmedim.
Ne demek kardeşimin okulu bitene kadar evlenmemek? Ne demek estetik parasını karşılamak,araba almak?
Resmen sizin emeginizi size sormadan karar alıp kullanmanın peşindeler. Birde yüzsüzlükte nirvanaya ulaşmış olacaklar ki ne var bunda diyip size kendinizi kötü hissettirme çabasına giriyorlar.
Lütfen ama lütfen üzmeyin kendinizi.
Biraz zaman geçsin kurtuldum diye şükredip sadaka vereceksiniz.
Ayrıca tebrik ediyorum duruşunuzdan dolayı zira aman elalem ne der,aman idare edeyim diyipte vazgeçmeyen çok kadın gördük burada. Siz ne güzel çekmişsiniz resti. Valla helal olsun.
Umarım bundan sonra herşey güzel olur hayatınizda.

Kizlar ben bugun cok kotuyum.
Gercekten.
Agliyorum. Durduramiyorum.

Bugun evde yalnizdim. Ne telefonum caldi ne kapima biri geldi. En sevdigim tatliyi yaptim. Kitabimi aldim. Huzurluydum. Kimseden ses cikmayinca bugun bitti artik galiba dedim. Enistemin teyzesiyle konusmasi ise yaradi heralde dedim. Anne, babasi anladi artik dedim. Kisaca artik azalarak bitecegini dusunurken bugun hic olmadigim kadar cöktüm.
:(

Kizlar ben bugun cok kotuyum.
Gercekten.
Agliyorum. Durduramiyorum.

Bugun evde yalnizdim. Ne telefonum caldi ne kapima biri geldi. En sevdigim tatliyi yaptim. Kitabimi aldim. Huzurluydum. Kimseden ses cikmayinca bugun bitti artik galiba dedim. Enistemin teyzesiyle konusmasi ise yaradi heralde dedim. Anne, babasi anladi artik dedim. Kisaca artik azalarak bitecegini dusunurken bugun hic olmadigim kadar cöktüm.
:KK43:

Simdiye kadar uzuntunu yasayamadigin icin. Normalde bunu ilk gunler yasaman gerekiyordu ama surekli sorun cikardiklari icin olmadi. Simdi vucudunun vermesi gereken bir tepki bu. Er ya da gec olacakti zaten.

Ama bu iyi bir sey. Coktum dedigin duygu durumun zamanla ic rahatligina donusecek. Ama her sey zamanla tabii.

Simdiye kadar uzuntunu yasayamadigin icin. Normalde bunu ilk gunler yasaman gerekiyordu ama surekli sorun cikardiklari icin olmadi. Simdi vucudunun vermesi gereken bir tepki bu. Er ya da gec olacakti zaten.

Ama bu iyi bir sey. Coktum dedigin duygu durumun zamanla ic rahatligina donusecek. Ama her sey zamanla tabii.

Keske ondan olsa :KK43:

Keske. Ben bugun iyiydim, bittigini sandim ta ki aksama kadar. Anlatayim :KK43:

Annemin tansiyonu firlamis 21 22lere.
Bugun bir arkadasiyla isleri vardi,biseyler alacaklardi. Acile
goturmusler apar topar. :KK43:
Gittim, yorgunluktan dedi ama ben, bu yasanan butun olaylarin stresindendir diye dusundum. Oyle uzuldum ki kac saat dusuremediler.
Arkadasi da annemin yanindaydi. Kadin beni bi koseye cekti, bana ne dese begenirsiniz?????
O teyze ,onu ben Allah'a havale ediyorum. Nerden gormuslerse onu gormusler. Anneme oyle seyler soylemis ki kadin dayanamamis. Arkadasi cok sinirlenmis, cok uzulmus. Annem once muhattap olmamis,duymamis. Sonra cevap vermis ama kadin durmamis. (Benim annem o kadinla bas edemez )Neler demis ya. Ne paragozlulugum kalmis,ne terbiyesizligim. Nisanlisinin aldigi esyalara konacak kadar paraya tapiyormusum ben ! Boyle yetismissem demek ki !!! Sinirden yazamiyorum
Resmen annemin tansiyonunu firlatmis o kadin. Bu kadar olmaz. BU KADAR OLMAZ.

Allah aşkına evlilikte olsa ortak hesap nedir ne akla hizmet
Sakın ama sakın hiçbir erkeğe nisanliyken falan. Güvenmeyen paranızı yedirmeyin
Siz ailenizle ve kendinizden sorumlusunuz
Çok verici olursanız COKKKKKK yıprandı zaten ne münasebeterkekse kendi yapsın herşeyi sizi istiyorsa siz zaten maasinla gidiyorsunuz

Gittim, yorgunluktan dedi ama ben, bu yasanan butun olaylarin stresindendir diye dusundum. Oyle uzuldum ki kac saat dusuremediler.
Arkadasi da annemin yanindaydi. Kadin beni bi koseye cekti, bana ne dese begenirsiniz?????
O teyze ,onu ben Allah'a havale ediyorum. Nerden gormuslerse onu gormusler. Anneme oyle seyler soylemis ki kadin dayanamamis. Arkadasi cok sinirlenmis, cok uzulmus. Annem once muhattap olmamis,duymamis. Sonra cevap vermis ama kadin durmamis. (Benim annem o kadinla bas edemez )Neler demis ya. Ne paragozlulugum kalmis,ne terbiyesizligim. Nisanlisinin aldigi esyalara konacak kadar paraya tapiyormusum ben ! Boyle yetismissem demek ki !!! Sinirden yazamiyorum
Yaaaa ben size ne dedim
Asla ve asla hiçbir erkeğe fazla verici olmayın hiçbirşekilde
Siz zaten maasinla gidiyorsunuz daha ne istiyor
Erkekse herşeyi kendi yapsınayrica size hep değer veren sizi bir Gr kırmaya insanlarla evlenince ne olur su kızlarımız aklilli olsun kendini ezdirmwsin
Senin annenin gözyaşı herkezden önemli sakın ha sakın o nişanı atın
Sizin kıymetini bilen erkekle evlenin

Yaaaa ben size ne dedim
Asla ve asla hiçbir erkeğe fazla verici olmayın hiçbirşekilde
Siz zaten maasinla gidiyorsunuz daha ne istiyor
Erkekse herşeyi kendi yapsınayrica size hep değer veren sizi bir Gr kırmaya insanlarla evlenince ne olur su kızlarımız aklilli olsun kendini ezdirmwsin
Senin annenin gözyaşı herkezden önemli sakın ha sakın o nişanı atın
Sizin kıymetini bilen erkekle evlenin

Cok haklisiniz.
Ben nisani attim.
18. Sayfada yazdim, orda ayrintili anlatmistim.

Nisandan sonraki rezillikler bunlar .

Polisi al git.. Mahkeme falan aç.. Enişten polismiş yapsın bişiler...

Bunlara ailecek uzaklastirma cikarsaniza. Cidden bak. Bu kadar kolay olmamali bazi seyler.

Allah'ım ne olur kimsenin evladını dengesiz insanlarla eş etme
Benimde kızım var hatta kızlarım hamileyim
Kızlarıma hep yol gösterecegim
Asla ama asla erkeğe fazla verici olmamalı ve kendini el üstünde tutan bir insan evladıyla evlenmeli insalhh

Back