• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadari da fazla...

Aramaz miyim,o sinirle aradim. Telefonu kapaliydi. Neyse aradan saatler gecti,mesajlar ard arda. Yok cekmedi,lutfen konusalim bilmem ne.
Actim bak dedim teyzen kapima dayaniyor, kapilarim yumruklaniyor. Polis cagirmama ramak kaldi.
Bana , teyzemle konustum. Aile buyuklerimiz bizim icin konusacaklar, diyor. Kadincagiz kac yasinda ayagimiza gelmis de biz acmamisiz kapiyi. Cok kirilmis simdi. Ben niye boyle yapiyomusum, teyzesi bizim icin konusacakmis. Annesi babasi burda yokmus ,teyzesi ondan geliyormus. Kadin niye ugrassinmis
BEN DIYORUM KI TEYZEN KAPIMA DAYANDI ANLAMADIN GALIBA.
Sen cok sinirlisin, sakinlesince konusalim bak her sey guzel olacak falan diyor.
Suratina kapattim.
GERIZEKALI, gerizekali mi bu ????
Agzimi bozuyorum. Affedin beni nolur.

Peki o teyzesi nasil konusmaya gittik der, o kadinin da kizi var , hic Allah'tan korkusu yok mu, onun basina gelse boyle bisey napar ?
Bu kadar kotu olabilir mi insan.

Valla resmen güldüm. Demek siz evlenseniz adamin biri sana sarksa sana dicek ki sen yanlis anladin scarlet o tamamen iyi niyetinden elledi senin totonu. Ayy affedersin de tam böyle bi adam geldi gözüme.

S Scarlet015t eşyaların faturası sana ait, bedel senin kartından çekilmiş, o eşyalar her türlü senin. Eski nişanlının ödediği bir taksiti de hesabına göndermek suretiyle iade et. Sonra da alabiliyorlarsa alsınlar hadi. Hukuki olarak senin elin güçlü unutma.

Gonderdim parasini bugun.
Benim olani benden alacaklar.
Cok dogru soyluyosunuz, fatura benim adima, kartimda her sey belli.
Alamayacaklar.
O kiz kardesi de komik artik, listeye benim almadigim seyleri yazmis. Sallamis.
Amac beni sindirmek.
Beni uzmek. Beni enkaza donusturmek.
Esya mesya degil dertleri, ha esyalarimi da alsalar fena olmaz tabi. Havadan para.

Beni sindiremeyecekler. Simdiye kadar inanin sessiz,sakin yaklastim her olaya. Gercekten.
Sabirli davrandim,o kizin kiskancligini dahi anlamaya calistim. Anlamdiramadim ama kendimi zorladim.
Onlar da bu sessizligimi -saflik, gerizekalilik, enayilik- yerine koymus.
Oysa onlar dedigi an ben yeter alin sizin olsun diyip esyalarimi verecektim. Vee onlarin dedigi olacakti.

Su rezilliklerin esyalarimi vermemle bitecegini soyleseler yine vermem.
Cok tesekkur ederim mesajiniz icin
.

Aramaz miyim,o sinirle aradim. Telefonu kapaliydi. Neyse aradan saatler gecti,mesajlar ard arda. Yok cekmedi,lutfen konusalim bilmem ne.
Actim bak dedim teyzen kapima dayaniyor, kapilarim yumruklaniyor. Polis cagirmama ramak kaldi.
Bana , teyzemle konustum. Aile buyuklerimiz bizim icin konusacaklar, diyor. Kadincagiz kac yasinda ayagimiza gelmis de biz acmamisiz kapiyi. Cok kirilmis simdi. Ben niye boyle yapiyomusum, teyzesi bizim icin konusacakmis. Annesi babasi burda yokmus ,teyzesi ondan geliyormus. Kadin niye ugrassinmis
BEN DIYORUM KI TEYZEN KAPIMA DAYANDI ANLAMADIN GALIBA.
Sen cok sinirlisin, sakinlesince konusalim bak her sey guzel olacak falan diyor.
Suratina kapattim.
GERIZEKALI, gerizekali mi bu ????
Agzimi bozuyorum. Affedin beni nolur.

Peki o teyzesi nasil konusmaya gittik der, o kadinin da kizi var , hic Allah'tan korkusu yok mu, onun basina gelse boyle bisey napar ?
Bu kadar kotu olabilir mi insan.
Canım bunların hala niyeti seni ikna etmek. Bu çocuk da enteresan hala üste çıkmaya çalışıyor. Sen o kadar iyi niyetlisin herhalde ki çocuk kandırırım diye düşünüyor Ay ne enteresan insanlarmış. Gerçekten çok terbiyesizler. Gelmesin allah allah konuşulacak ne kalmış. Kapı yumruklayıp hakaret ederek mi aile büyüğü tripleri yapıyor? Ne desen haklısın. Sert önlemler al bence artık. Enişten polismiş o girsin devreye artık. Olmadı arasın nişanlını kimse gelmeyecek o kapıya bitti bu iş uzatmayın uzaklaştırma kararı çıkartacağız falan desin. Off çok sinir bi durum

Valla resmen güldüm. Demek siz evlenseniz adamin biri sana sarksa sana dicek ki sen yanlis anladin scarlet o tamamen iyi niyetinden elledi senin totonu. Ayy affedersin de tam böyle bi adam geldi gözüme.

Dur dur ben biraz daha hayal gucumu zorlayayim.
Beni ailesi teyzesi,kardesi yerde tekmelese,bunu gorse. Ay ne guzel seviyolar scarleti diyecek.
KAFAYI YEMIS MANYAK

Oooo yok cok kiskanc. O huyundan da nefret etmistim. Ama soz konusu ailesiyse asla yanlis bisey yapamazlar hata bendedir. Ben yanlis anlamisimdir,art niyetliyimdir.

Oooo yok cok kiskanc. O huyundan da nefret etmistim. Ama soz konusu ailesiyse asla yanlis bisey yapamazlar hata bendedir. Ben yanlis anlamisimdir,art niyetliyimdir.
Evet kadincagiz kapiyi tekmelememistir o kapiya düsümüstür tansiyonu iflas etmistir. Kizida ben onu yolarim dememistir. Ben scarlete cicek yollarim demistir icin fesat senin :D

Canım bunların hala niyeti seni ikna etmek. Bu çocuk da enteresan hala üste çıkmaya çalışıyor. Sen o kadar iyi niyetlisin herhalde ki çocuk kandırırım diye düşünüyor Ay ne enteresan insanlarmış. Gerçekten çok terbiyesizler. Gelmesin allah allah konuşulacak ne kalmış. Kapı yumruklayıp hakaret ederek mi aile büyüğü tripleri yapıyor? Ne desen haklısın. Sert önlemler al bence artık. Enişten polismiş o girsin devreye artık. Olmadı arasın nişanlını kimse gelmeyecek o kapıya bitti bu iş uzatmayın uzaklaştırma kararı çıkartacağız falan desin. Off çok sinir bi durum

Enistem aradi , o zaman kuzu. Ben onu cok seviyorum. Lutfen beni yanlis anlamasin. Bi firsat versin. Ailem de onu cok istiyor.
Enistem konustugunda ne teyzesi kapima dayanmisti ne kardesi mesaj atmisti. Simdi ne der bilmiyorum,o sussun bence sonsuza kadar. Islevsiz.

Yeminle son sayfaya kadar sadece sizin yaptıklarınızı ve o gerizekalı ailenin sizi nasıl delirttiğini okudum ve de resmen çıldırdım.. Allahım siz nasıl bir aile ile muhattap olmuşsunuz yahu.? O görümce olacak embesili, o teyzeyi ve kızını yolmak lazım.. Ama saç baş.. Böyle ağzıyla burnu yer değiştirecek kadar... Bu ne ya.? O kapıyı açardım tam içeri alacakken lakkkk diye yüzüne kapıyı çarpardım ki beyni patlasın pisliklerin... Siz bence kurban kesin fakirlere dağıtın.. Böyle bir aileyi evlendikten sonra farketseydiniz napacaktınız.? Tavrınıza hayran kaldım.. Ben de olsam aynı şeyi yapardım.. Ama o görümceye çok farklı şeyler yapabilirdim.. Döverdim ben kesin..

Evet kadincagiz kapiyi tekmelememistir o kapiya düsümüstür tansiyonu iflas etmistir. Kizida ben onu yolarim dememistir. Ben scarlete cicek yollarim demistir icin fesat senin :KK70:

Tabi canim kesin, ben de guluyorum suan.
Sinirdenn.
Diyorum ki acaba bunlar beni delirtmek icin ozellikle tutulmus casttan adamlar mi. Hayir rollerini de cok iyi yapiyorlar.

Bu kadar olur mu ?

Scarlet tum bu yasananlar sana onlarin gercek yuxunu gosterdi. Insanlari zaten bir alisvetiste bir de ayrilikta tanirmissin.
Ancak bir buyugun olarak sana tavsiyem artik o eski nesanli ile hicbir sekilde gorusme. Cunku salak seni anlamadigi gibi aramani da yanlis anliyor sanirim. Hala bir sryleri bahane ederek aradigini saniyor olabilir.
Bundan sonra birisi evinize gelirse ya da is yerine gorusme. Gerekirse uzaklastirma karari cikart savciliga basvurarak. Gerekirsr polis cagir. Bu insanlar camur gibi. Anladigim kadariyla bu olayi hazmedemediler ve birakmayacaklar. Yapilacak tek sey sifir iletisim hepsiyle. Bu arada gondrrdigin esya parasi icin havale yaparken aciklama kismina esya parasi diye yazsa idin keske.

Yeminle son sayfaya kadar sadece sizin yaptıklarınızı ve o gerizekalı ailenin sizi nasıl delirttiğini okudum ve de resmen çıldırdım.. Allahım siz nasıl bir aile ile muhattap olmuşsunuz yahu.? O görümce olacak embesili, o teyzeyi ve kızını yolmak lazım.. Ama saç baş.. Böyle ağzıyla burnu yer değiştirecek kadar... Bu ne ya.? O kapıyı açardım tam içeri alacakken lakkkk diye yüzüne kapıyı çarpardım ki beyni patlasın pisliklerin... Siz bence kurban kesin fakirlere dağıtın.. Böyle bir aileyi evlendikten sonra farketseydiniz napacaktınız.? Tavrınıza hayran kaldım.. Ben de olsam aynı şeyi yapardım.. Ama o görümceye çok farklı şeyler yapabilirdim.. Döverdim ben kesin..

Cok tesekkur ederim. Okurken nasil hissettiniz ? Cok sinirleniyorsunuz degil mi, ben bunlari yasiyorum. Tum hucrelerime kadar sinir sinir. Hele bugun. Resmen annecigim icin odama tikildim kaldim. Kiyamadim. Cunku bu rezillerle normal insan gibi konusulmaz,ben konusurum da onlar yapamaz. Annecigim buna sahit olmasin diye sıktım disimi,yoksa beni orda kimse tutamazdi.

Boyle bir aileyi evlendikten sonra fark etsem bosanirdim. Nisanlilikta boyle yapan bosanmada ne yapardi..
Allah korumus.
Kurban kesecegim gercekten..

Cok tesekkur ederim. Okurken nasil hissettiniz ? Cok sinirleniyorsunuz degil mi, ben bunlari yasiyorum. Tum hucrelerime kadar sinir sinir. Hele bugun. Resmen annecigim icin odama tikildim kaldim. Kiyamadim. Cunku bu rezillerle normal insan gibi konusulmaz,ben konusurum da onlar yapamaz. Annecigim buna sahit olmasin diye sıktım disimi,yoksa beni orda kimse tutamazdi.

Boyle bir aileyi evlendikten sonra fark etsem bosanirdim. Nisanlilikta boyle yapan bosanmada ne yapardi..
Allah korumus.
Ben bir de sizin yerinizde olsam ortalık durulunca tümmm arkadaşlarımı toplarım. Parti yaparım.. Partinin adı da ucuz atlattık partisi olurdu :) Eğlenin dibine kadar.. :))) bunlar insan değil vampir resmen..!

Scarlet tum bu yasananlar sana onlarin gercek yuxunu gosterdi. Insanlari zaten bir alisvetiste bir de ayrilikta tanirmissin.
Ancak bir buyugun olarak sana tavsiyem artik o eski nesanli ile hicbir sekilde gorusme. Cunku salak seni anlamadigi gibi aramani da yanlis anliyor sanirim. Hala bir sryleri bahane ederek aradigini saniyor olabilir.
Bundan sonra birisi evinize gelirse ya da is yerine gorusme. Gerekirse uzaklastirma karari cikart savciliga basvurarak. Gerekirsr polis cagir. Bu insanlar camur gibi. Anladigim kadariyla bu olayi hazmedemediler ve birakmayacaklar. Yapilacak tek sey sifir iletisim hepsiyle. Bu arada gondrrdigin esya parasi icin havale yaparken aciklama kismina esya parasi diye yazsa idin keske.

Ya cok tesekkur ederim. Her tavsiyeniz benim icin kiymetli.

Yazmadim,mesaj attim. Ilk taksidin yarisi diye. Sonra hemen engelledim.

Simdiye kadar iki kez iletisim kurdum. Ilki kiz kardesinin esyalarimi benden istedigi mesaj, cok uzuluyor ofkelidir dedi.
Ikinci de bu olay. Tepkisi ortada.
Iletisim kurmayacagim,cok haklisiniz.

Annem de oyle diyor. Camur gibiler. Onlara karistikca,muhattap oldukca seni de kendi cukurlarina cekerler diyor.
Siz de oyle diyorsunuz.
Ama benim icim ne olacak?
Bakmayin dayaniyorum ama icimi anlatamam size. Benim ailem bunlari hak edecek ne yapti ? Saf kizlari basiretsiz bir adama asik oldu diye..
Kapiya geldikleri an polisle muhattap olacaklar. Bunlara cok insanlik yaptim,bekledim anlarlar diye. Benim de bir ailem var,bunu da gorurler diye. Yok. O zaman artik boyle.

Allah korumus.
adam resmen aklınızla oynuyor farkında mısınız?
her şeyi yanlış anladığınızı en baştan kabul ettirmiş bi şekilde
şiödi farkındasınız
ama onun akıl oyunlarıyla insanın resmen beyni uğuşur
en tehlikeli insan tipi
Allah beterinden esirgesin
sadaka verin bence

Ben bir de sizin yerinizde olsam ortalık durulunca tümmm arkadaşlarımı toplarım. Parti yaparım.. Partinin adı da ucuz atlattık partisi olurdu :) Eğlenin dibine kadar.. :))) bunlar insan değil vampir resmen..!

Bir parti yapacagim butun kk hatunlarini cagiracagim. :)))
Timarhaneye gitmezsem :)

Ya cok tesekkur ederim. Her tavsiyeniz benim icin kiymetli.

Yazmadim,mesaj attim. Ilk taksidin yarisi diye. Sonra hemen engelledim.

Simdiye kadar iki kez iletisim kurdum. Ilki kiz kardesinin esyalarimi benden istedigi mesaj, cok uzuluyor ofkelidir dedi.
Ikinci de bu olay. Tepkisi ortada.
Iletisim kurmayacagim,cok haklisiniz.

Annem de oyle diyor. Camur gibiler. Onlara karistikca,muhattap oldukca seni de kendi cukurlarina cekerler diyor.
Siz de oyle diyorsunuz.
Ama benim icim ne olacak?
Bakmayin dayaniyorum ama icimi anlatamam size. Benim ailem bunlari hak edecek ne yapti ? Saf kizlari basiretsiz bir adama asik oldu diye..
Kapiya geldikleri an polisle muhattap olacaklar. Bunlara cok insanlik yaptim,bekledim anlarlar diye. Benim de bir ailem var,bunu da gorurler diye. Yok. O zaman artik boyle.
siz neden kendinizi suçluyorsunuz ki??
eğer siz evlenip ayrılma aşamasında olsaydınız aileniz daha çok üzülürdü.
ki boşanmakta çok normal. insan evladının acı çekip böyle insanlar tarafından sindirilmesine daha çok üzülür
içinizi fersh tutun onların sesi kesilince kafanızı toplarsınız.

adam resmen aklınızla oynuyor farkında mısınız?
her şeyi yanlış anladığınızı en baştan kabul ettirmiş bi şekilde
şiödi farkındasınız
ama onun akıl oyunlarıyla insanın resmen beyni uğuşur
en tehlikeli insan tipi
Allah beterinden esirgesin
sadaka verin bence

Iliski boyunca boyle yaptigi icin ben uyduruyorum, oyle bisey yoktur dedim. Hakikaten ben buyutuyorum dedim. Ama onun iliskide var olma yontemiymis bu bulaniklik yaratmak.
Kurban kesecegim.

Bir parti yapacagim butun kk hatunlarini cagiracagim. :)))
Timarhaneye gitmezsem :)
Eğer nişanı atmasaydın gidebilirdin tatlım ama attığına göre tabiki dıptıs dıptıs partilere akarsın artık:)) şaka bir tarafa hakkında hayırlısı herkesin de dediği gibi kesinlikle bu safradan kurtulmak olmuşş.. Gelişmeleri mutlaka okuyacağım.. :)

Back