- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Benim icim ne olacak diye dusunme. Evrene sal. Evren cok guzel cezalarini verir, yaptiklarini cikarir merak etme. Sen kin nefret ve ofkeden arin. Uzerinde negatif enerji tutma. Uzak dur bosver onlari.Ya cok tesekkur ederim. Her tavsiyeniz benim icin kiymetli.
Yazmadim,mesaj attim. Ilk taksidin yarisi diye. Sonra hemen engelledim.
Simdiye kadar iki kez iletisim kurdum. Ilki kiz kardesinin esyalarimi benden istedigi mesaj, cok uzuluyor ofkelidir dedi.
Ikinci de bu olay. Tepkisi ortada.
Iletisim kurmayacagim,cok haklisiniz.
Annem de oyle diyor. Camur gibiler. Onlara karistikca,muhattap oldukca seni de kendi cukurlarina cekerler diyor.
Siz de oyle diyorsunuz.
Ama benim icim ne olacak?
Bakmayin dayaniyorum ama icimi anlatamam size. Benim ailem bunlari hak edecek ne yapti ? Saf kizlari basiretsiz bir adama asik oldu diye..
Kapiya geldikleri an polisle muhattap olacaklar. Bunlara cok insanlik yaptim,bekledim anlarlar diye. Benim de bir ailem var,bunu da gorurler diye. Yok. O zaman artik boyle.
Benim icim ne olacak diye dusunme. Evrene sal. Evren cok guzel cezalarini verir, yaptiklarini cikarir merak etme. Sen kin nefret ve ofkeden arin. Uzerinde negatif enerji tutma. Uzak dur bosver onlari.
Canim benim olayin üzerindende 6 ay gecti fazla bir süre degil. Simdi simdi kendimi toparlamaya basliyorumki. O olaydan sonra nasip süper bir hayatim varmis Masallah dememe vesile oldu. Sükürki yasandi bitti. Ondan ayrildigima sükürler olsun. Kurtuldum. Suan erkeklere güvenemiyorum Yanima yaklastirmiyorum. Böyle cok daha güzel bence ayrica suan daha cok taze. Evet canim inan bana biticek. Zor bir sürec ama bunu basaricaksin. Bende 43 kiloya düsmüsdüm. Is yerimde şefimin önünde agladim ben o pislik yüzünden. Ama hakkim haram olsun. Suanki hayatimi anlatayim. Ailemle geziyorum egleniyorum. Filmler izliyorum. Arkadaslarimla geziyorum. Tatil planlari yapiyorum. Konserler vs. Rahatim yani. Demek istedigim su dünyanin sonu degil hatta senin hayatinin baslangici olarak gör.
O teyzesinle ailesine sen haddini bildir ama öyle böyle degil. Baya baya icindekilerini saydir.
O kiz kardesinede haddini bildir. Hala kafani kizdiriyorsa seni mahkemeye vericem de. Emin ol sen kazanirsin. cünkü parasini sen ödedin.
Annesine babasina söyleki baska bir köle bulsunlar.
Adami gene birak dengesiz. Hic lafini dahi acma. seninle özelden konusup dertlesmek isterim. Seni en iyi ben anlayabilirim sanirim. Kendi degerinin farkina var. ondan sonrasi gelir zaten
Bunu kesinlikle soyle...madem anlamiyorlar aonlarin anlayacaklari dilden konusacagim de...bilsinler istiyorum pasif kalmadigini gorsunler istiyorumMadem eski kp lafdan anlayan biri ara de kapimiza dayaniyorlar ben onu yolarim diye bagiriyorlar. Daha cok cirkinlessin istemiyorum ama bidaha olursa polis cagiricam diye sakince konus bence
Bunu kesinlikle soyle...madem anlamiyorlar aonlarin anlayacaklari dilden konusacagim de...bilsinler istiyorum pasif kalmadigini gorsunler istiyorum
Bu tipler icin kendini daha fazla sinir etme parayi yollamissin magazayla konusmussun takipte ol yine de ...sessiz kalma...bilsinler...anlasinlar....o insan kiliklilarla da takilari ver sahit olsun liste yap...kesin sert bir dille ifade et...kapiya gelme her ne olursa olsun bitti en kucuk bi tacizde polise verecegim de...Babasi laftan anlayan biri degil. Ogluyla evlenmek istemiyorum diyorum olur boyle seyler diyor. Ama insan gibi konusabilen, saygili bir adam. Hakkini yemeyecegim.
Babasi ozunde iyi bir insan. Ama cimri, soyle ki o kadar evi var, birine de kizini yerlestirmedi bunca zaman. Kizi estetik olmak istedi scarlet ne gune duruyor dediler. O da aileden nasilsa, gidecekse onun maasindan gitsin..
Bazen Gercekten niyetini anlamiyorum. Oglunun mutlulugu mu yoksa para mi derdi. Duyan da beni zengin zannedecek.. Ogretmenim ya kendime yetiyorum ben..
Yani ona soylesem..haklisin ama baris kizim diyecek.
parkbyull ailenizin iç sesi
Kizlar ben bugun cok kotuyum.
Gercekten.
Agliyorum. Durduramiyorum.
Bugun evde yalnizdim. Ne telefonum caldi ne kapima biri geldi. En sevdigim tatliyi yaptim. Kitabimi aldim. Huzurluydum. Kimseden ses cikmayinca bugun bitti artik galiba dedim. Enistemin teyzesiyle konusmasi ise yaradi heralde dedim. Anne, babasi anladi artik dedim. Kisaca artik azalarak bitecegini dusunurken bugun hic olmadigim kadar cöktüm.
Simdiye kadar uzuntunu yasayamadigin icin. Normalde bunu ilk gunler yasaman gerekiyordu ama surekli sorun cikardiklari icin olmadi. Simdi vucudunun vermesi gereken bir tepki bu. Er ya da gec olacakti zaten.
Ama bu iyi bir sey. Coktum dedigin duygu durumun zamanla ic rahatligina donusecek. Ama her sey zamanla tabii.
Yaaaa ben size ne dedimKeske ondan olsa
Keske. Ben bugun iyiydim, bittigini sandim ta ki aksama kadar. Anlatayim
Annemin tansiyonu firlamis 21 22lere.
Bugun bir arkadasiyla isleri vardi,biseyler alacaklardi. Acile
goturmusler apar topar.
Gittim, yorgunluktan dedi ama ben, bu yasanan butun olaylarin stresindendir diye dusundum. Oyle uzuldum ki kac saat dusuremediler.
Arkadasi da annemin yanindaydi. Kadin beni bi koseye cekti, bana ne dese begenirsiniz?????
O teyze ,onu ben Allah'a havale ediyorum. Nerden gormuslerse onu gormusler. Anneme oyle seyler soylemis ki kadin dayanamamis. Arkadasi cok sinirlenmis, cok uzulmus. Annem once muhattap olmamis,duymamis. Sonra cevap vermis ama kadin durmamis. (Benim annem o kadinla bas edemez )Neler demis ya. Ne paragozlulugum kalmis,ne terbiyesizligim. Nisanlisinin aldigi esyalara konacak kadar paraya tapiyormusum ben ! Boyle yetismissem demek ki !!! Sinirden yazamiyorum
Resmen annemin tansiyonunu firlatmis o kadin. Bu kadar olmaz. BU KADAR OLMAZ.
Yaaaa ben size ne dedim
Asla ve asla hiçbir erkeğe fazla verici olmayın hiçbirşekilde
Siz zaten maasinla gidiyorsunuz daha ne istiyor
Erkekse herşeyi kendi yapsınayrica size hep değer veren sizi bir Gr kırmaya insanlarla evlenince ne olur su kızlarımız aklilli olsun kendini ezdirmwsin
Senin annenin gözyaşı herkezden önemli sakın ha sakın o nişanı atın
Sizin kıymetini bilen erkekle evlenin
Polisi al git.. Mahkeme falan aç.. Enişten polismiş yapsın bişiler...Keske ondan olsa
goturmusler apar topar.
Gittim, yorgunluktan dedi ama ben, bu yasanan butun olaylarin stresindendir diye dusundum. Oyle uzuldum ki kac saat dusuremediler.
Arkadasi da annemin yanindaydi. Kadin beni bi koseye cekti, bana ne dese begenirsiniz?????
O teyze ,onu ben Allah'a havale ediyorum. Nerden gormuslerse onu gormusler. Anneme oyle seyler soylemis ki kadin dayanamamis. Arkadasi cok sinirlenmis, cok uzulmus. Annem once muhattap olmamis,duymamis. Sonra cevap vermis ama kadin durmamis. (Benim annem o kadinla bas edemez )Neler demis ya. Ne paragozlulugum kalmis,ne terbiyesizligim. Nisanlisinin aldigi esyalara konacak kadar paraya tapiyormusum ben ! Boyle yetismissem demek ki !!! Sinirden yazamiyorum
Keske ondan olsa
goturmusler apar topar.
İnan adına çok sevindim emin ol dışarda harika insanlar varCok haklisiniz.
Ben nisani attim.
18. Sayfada yazdim, orda ayrintili anlatmistim.
Nisandan sonraki rezillikler bunlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?