- 25 Aralık 2017
- 307
- 692
- 18
- 33
- Konu Sahibi Scarlet015t
Polisi al git.. Mahkeme falan aç.. Enişten polismiş yapsın bişiler...
Bu olaylar nasil olmus biliyo musunuz,ne bagrisma ne cagrisma. Kadin annemi orda zehriyle sokmus resmen. Hangi birine cikarayim. Hangi birine dava acayim. Avukat arkadasimla konustum bugun, annemin sahidi arkadasi. Kadinin da yaninda bir iki kisi varmis o da ona sahitlik yapar dedi. Annrn tansiyon hastasi,bu durum icin bisey ispatlayamayiz. Bundan bisey cikaramayiz, e artik eve de gelmiyor.
O sinirle o uzuntuyle o insani aradim. Insan diyorum ama. Aglamamaya calisiyorum ama oyle zor tutuyorum ki kendimi konusurken. Siz ne hakla benim anneme bu kadar cirkin seyler soylersiniz dedim. Gayet lakayit,piskin bir sekilde
Ben olmasi gerekeni soyledim,bir anne olarak farkinda olmasi gereken seyler vardi dedi. Cildirdim. CILDIRDIM. sizin ne haddinize benim annemin anneligini sorgulamak dedim,kadin hastanede tansiyonunu firlatmissiniz dedim. HER SEYI BENDEN BILME. OLACAGI VARSA DEMEK KI.
ISIM GUCUM VAR SENINLE UGRASAMAM DIYIP YUZUME KAPATTI.
SINIRIMDEN HASTANEDE TUVALETE GIRIP AGLADIM. ANNEM GORMESIN DIYE.
O esnada annesi babasi aradi. ACTIM, annesine kiz kardesinin yaptiklarini ve hastanede oldugmuzu soyledim. BEN ONLA KONUSTUM.YINE KONUSURUM diyor konusmuz haliniz mi bu dedim????? BANA SEN COK SINIRLISIN CANIM BI TATILE CIK DA KENDINE GEL DIYOR. BU SINIRLE ESIME DE FAYDAM OLMAZMIS. esim kim ? Pardon.
Kapattim o sinirle.