- 25 Aralık 2017
- 307
- 692
- 18
- 33
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Şu ex görümceye estetikten önce ciddi bir psikiyatr gerekli. Ne çirkin, ahlaksız bir yaratıktır bu. Teyzeyle yeğen tencere kapaklar resmen.
Ex nişanlısı olacak müsvette de, çenelerini kapatamayacak niteliksizlikteyken bu çirkefler meydanı boş buluyor işte.
Bence sen en iyisi onlara, sizden kurtulmamın şerefine başımın gözümün sadakası olarak bağışladım de, çıldırsınlar
Sakın kendini suçlama! Nereden bilecektin ki bu insanların böyle çıkacağını. Bir laf vardır insanın alacası içinde, hayvanın alacası dışında olur diye.
Hepimiz zaman zaman hata yapıyoruz, sen akıllı bir kızsın ki bu insanların gerçek yüzlerini çabuk gördün, aileni bu insanlarla akraba yapmadan olaya noktayı koydun. Burada bende dahil seviyoruz diye, yıllarımız geçti, elalem ne düşünür diye senin gösterdiğin cesareti gösteremedik.
Bir silkelen kendine gel. Karşılarında güçlü dur. Sakın kızgınlıkla tehditvari mesaj veya görüşme yapma.
Onlarin derdinin maddiyat oldugunu bilsem inanin verecegim.
Onlarin derdi beni sindirmek. Sindirilmisim sindirildigim kadar.
Ben bir bireyim, insanim,kadinim.
Bu aile o esyayi istemekle beni yok etmek istiyor. Inanin. Cunku benim icin onemli oldugunu kesfettiler.
Ellerimle aldim. Arastirdim, okul disinda ozel dersler verdim. Her kurusunu kendi emegimle odedim. Ne o adamla ilgili o aldiklarim, ne o aileyle. Tamamen benle. Ama sizin guzel kalbiniz yok onlarda.
Esyayi verip lafi soylemem hic bir sey.
Hangi şehirdesiniz? Adres verin şu teyze ile kız kardeşi ben ziyarete gideyim artık dayanamıyorum çünkü!
Diyorum size, bakın böyle yazdığıma bakmayın vallahi hayatımda tek kavga etmiş insan değilim böyle insanlarla çünkü gerçekten kavgadan nefret ediyorum,modum düşüyor ama sizinkiler laftan anlayacak gibi değil. Hani aynı şehirdeysek gireceğim kolunuza önce o teyzeyi sonra o kardeşi bi güzel...
Senin mesajlarin bana oyle iyi geliyor ki anlatamam. Burda bana yorum yazan her arkadasin iyi geliyor ama sen beni anliyorsun. Bir baska ne bileyim.
O takilarla duygusal bag kurdum,haklisin. Tiksiniyorum yemin ederim tiksiniyorum.
Kime vereyim, o teyzeyle kiz kardese versem eksik verdi derler.
O basiretsiz adam aa noluyo niye veriyosun der
Anne babasi alacak onu. Ben birakacagim yanimda birileriyle.
O ex dedigin var ya. O.
Hani o adam.
Hic biseyden haberi olmayan zavallicik.
Hafta sonu BENIM yakin arkadasimin dogumgunune gidecek, nisani attik dememis de hastalandi demis. Cunku millet bunu efendi saniyor,adam saniyor. Nisani attik demeye utaniyor.
Knowthyself, mahkeme falan degil.
Herkes benden alacagini alacak. Beni ezecek,hayallerimle dalga gececek, bak biz senin ailene neler diyoruz diyecek, yaptiklari cirkeflikleri onur nisanesi olarak gururla tasiyacaklar. Ve ben ne kadar guclu dursam da o yapilanlar altinda ezik, sunepe ben olarak kalacagim. Bak gordun mu herkes boyle tatmin olacak.
Aklimda bir seyler var. KENDI USLUBUMLA, KENDI EDEBIMLE, bir seyler var.
Bugune kadar yemin ederim ne ses ettim ne birileriyle munakasaya girdim.
O kiz kardesle konusmuyorum aylardir. Teyzesini bugun aradim.
Anne babasina uslubumu asla bozmadim.
Kendisini adam yerine koymuyorum artik.
Ama bugun bitti. Ben o hastane kosesinde gizli gizli agladim ya. Annecigimi oyle gordum ya o sahsiyetsizler yuzunden.
Bugun bitti.
Ne kadar korkunç insanlarmiş. Allah size güc versin.
Bence bir avujata danışın. Eger dava acarsanız bu insanlara uzaklaştırma kararı çıkarıp cıkartamayacağınıza dair.
Ayrıca Takıları verecekseniz de kendinize şahit olacak birisi ve kameralı biyerde verin. Bu insanlar size "eksik verdi" iftirası da atarlar.
Aldığınız esyaları iade edebiliyor musunuz? Yapabilirseniz bunu konuşun mağazayla.
canım nişanlın ve sevgili anne babasına şunu sorar mısın
senin nişan attığını değilde kapris şımarıklık küslük yada adı her neyse yaptığını düşünüyorlar!!! söylesinler bakalım o terbiyesiz kız kardeşi ve teyzesinin bu yaptıkları ne
hadi sen küslük yaptın ! diyelim ki barıştın!!! ( Allah korusun) bunlar senin yüzüne nasıl bakacaklarmış
o kardeşi mağaza arayıp adres diye gevelemeyi biliyor
sana bir ton hakaret
hediyeleri istiyor vs
bunlara açıklaması sen yanlış anladın hayatım onlar iyi niyetliydi diyebilecek mi
utanmada yok yahu!!!
Medeni hukukta nişan atma durumunda haklarınız düzenlenmiş ki medeni hukuka göre takılar bile sizde kalmalı.Siz o gereksiz şahsa söyleyin dava açacağınızı ve hiç çekinmeden davanızı açın.Dava masrafı üç yüz tl falan olur barodan da avukat isteyin ve oturun evinize kapınıza köpek olurlar davanızdan vazgeçmeniz için.En güzel bu şekilde intikamınızı alırsınız
Seni cok iyi anliyorum. Ama boylelerine ne yapsan az kalacak emin ol.
Intikam almak istersen yine kendini yipratmis olacaksin.
Onlar baskalarini eziyor diye gururlaniyorsalar gururlansinlar. Ben bunda gurur verici birsey gormuyorum. Zavalli lik goruyorum. Sende boyle gormelisin. Zaten amaclari seni zivanadan cikarmak. Kendinde dengende kal bence canim. Boyleleri zaten hayatinda mutsuzdur. Bakma oyle havalandiklarina..iclerinde gram ozsaygi ozsevgi yok. Oyle gozukse dahi. Sen intikam alirsan kendinden cikarsan onlara benzersin sonunda. Sen vicdan azabi duyarsin ama boyleleri duymaz.
En guzeli bu tarz insanlardan ders cikarmak sonra guzelce kendi hayatina bakmak olacak. Zaten cok akilli bir kizsin. Anlamissin erkenden neyin ne oldugunu.
Senin degerin onlarin sana nasil davrandiklarina da bagli degil bunu hic unutma. Onlar bu yaptiklariyla kendilerini ortaya koyuyorlar.
Neden anne baba kardes teyze kuzen bilmem ne kisileriyle muhattab oluyorsunuz?
Sizin ilk muhattabiniz eski nisanliniz.
Digerleri size ulasarak bulasmak isteyebilir muhattabim degilsiniz deyin gecin.
Eski nisanlinizla bu işi çözmek icin son kez bulusup görūsūn bence.
Adam 40 yaşina merdiven dayamis bir nişan bozulma durumunda bile yeterli beceriyi gösteremiyor mu?
Ne diye kendinizi ailenizi bu derece yipratiyorsunuz?
Esya ne ki buyuk esya falan mi koltuk yatak odasi tv..?
Bu duruma vereceginiz tepkinin kavgaci olmakla ilgisi yok.
Eski nisanliyla herseyi halledip alacak verecek kalmadiginda digerleri ister itiraz etsin ister inanmasin umursamayin siz.
Siz boyle caresiz mūlayim görūndūkce ustunuze gelir insanlar.
Onlarin bu kavgaci cirkef tavrini besleyen sizin bu tavriniz.
Kendinizi de ailenizi de daha fazla ezdirmeyin.
Hakkiniz olani da vermeyin eski nisanliya ait olani verin sadece.
Neden anne baba kardes teyze kuzen bilmem ne kisileriyle muhattab oluyorsunuz?
Sizin ilk muhattabiniz eski nisanliniz.
Digerleri size ulasarak bulasmak isteyebilir muhattabim degilsiniz deyin gecin.
Eski nisanlinizla bu işi çözmek icin son kez bulusup görūsūn bence.
Adam 40 yaşina merdiven dayamis bir nişan bozulma durumunda bile yeterli beceriyi gösteremiyor mu?
Ne diye kendinizi ailenizi bu derece yipratiyorsunuz?
Esya ne ki buyuk esya falan mi koltuk yatak odasi tv..?
Bu duruma vereceginiz tepkinin kavgaci olmakla ilgisi yok.
Eski nisanliyla herseyi halledip alacak verecek kalmadiginda digerleri ister itiraz etsin ister inanmasin umursamayin siz.
Siz boyle caresiz mūlayim görūndūkce ustunuze gelir insanlar.
Onlarin bu kavgaci cirkef tavrini besleyen sizin bu tavriniz.
Kendinizi de ailenizi de daha fazla ezdirmeyin.
Hakkiniz olani da vermeyin eski nisanliya ait olani verin sadece.
Cocuk mu ya bu adam kac yasina gelmis sulalenin ardina saklanmis cikmiyor ortaya.Kesinlikle. Benim artik bu cirkinliklere cevap vermek " hakkim"
Ben simdiye kadar kimseye dokunmadim ama ellerini ustumden cekmediler.
Istemiyorum artik. Bir insana kendi terbiyenizle de cevap verirsiniz, Bir seyler yaparsiniz. Ben de onu yapacagim.
Ben de sizin gibi dusunuyorum. Teyze , kuzen bunlar kim ? Benim muhattabim o nisanli olacak sahis idi. Fakat birakin bulusmayi aramam da dahi olaylari buyuten, uzlasmayan,art niyetli olan ve ailesini suclayan kisi oldum.
Bu sebeple bulusamiyorum. Cunku o sizin de dediginiz gibi olmasi gerekeni yapabilecek sahsiyete sahip degil.
Siz böyle söyledikçe daha çok üzülüyorum, teşekkür ederim o tatlı tatlı sözleriniz için :)Cok ama cok tatlisiniz. Gercekten.
Sayenizde gulumseyebildim suan. Bunun icin size
Cok tesekkur ederim.
Ben ,hayatimda hic kavga etmedim. Sizin gibi. Ama bu aile karsisinda insan sogukkanligini kaybediyor degil mi ?
Cunku ben gercekten sabirliyimdir. Ha bazilari enayilik diyor buna. Hakli olabilirler zira ben bu kadar sabirli olmasaydim nisan illettine bulasmadan bu aileyi tanimadan sadece bu adamdan kurtulacaktim.
Bugun ne dusundum biliyor musunuz,daha bu olaylar yokken. Evde yalnizken.
Ben bu kadar yapilana ragmen,butun olanlara ragmen bu isi sakinligimi ve sessizligimi bozmadan bitirecegim.
Ama bunlar , buna izin vermiyor.
Ben de oyle davranacagim.
Valla oyleymis adam cocuk gibi saklanmis būyūkler baristirsin diye bekliyorHaklisiniz tabiki. Ama eski nisanli uc maymunu oynuyor niyeyse.
Konu sahibi zaten aile ile muhattap ve yuzgoz olmak istemezdir eminim.
Ama bu iliskinin icerisine kardesini sokan zaten eski nisanlisi. E kapiya kadar gelen de teyze. Biz cozelim diyen de kendisiymis ..konu sahibinin annesini arayan da. Sonra yol ortasinda cirkeflik yapan da.
Konu sahibini o yuzden anliyorum.
Ama dedigininiz gibi yapmali bence de. Kendisine ait olmayan seyleri bir an once iade etmeli sonra birdaha muhattap olmamali. Yoksa daha da cekilmez bir hal alacak gibi gorunuyor..
Sinir stres sahibi oldum yorumlara ayri sinir oldum size apayri. Neden susuyosunuz hala, neden??? Cildirdim ya sjz bu kadar degersiz misiniz? Neden bunlarin agzinin payini vermiyorsunuz rezil etmiyorsunuz. Edebinizden susuyorsunuz bunlar biz susturduk diye övünüyor. Şimdi susuyosunuz ilerde pisman olmayacak misiniz? Bana boyle bi sey yapilsa ve ben sadece sussam, cinnet gecirmesem ortaligi birbirine katmasam agizlarinin payini vermesem bi omur kendimi affetmem bi omur icim rahat etmez.
Okurken ben gerildim siz yaşarken neler hissediyorsunuz tahmin dahi edemiyorum. Şu an benim kalkıp evlerini basasım hepsinin ağzının payını veresim geldi. Bu kadar sabırlı olmayın oldukça tepenize çıkmışlar. Asaletten,suskunluktan anlamıyorlar ki sizi ve ailenizi bu duruma getirmeye ne hakları var gidin onlara onların anlayacağı dilden cevap verin yoksa bunlar başınızdan ayrılmayacak. ÇAtladım sinirimden ne kadar karaktersiz ucuz insanlar var ya hayret ettim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?