- 25 Aralık 2017
- 307
- 692
- 18
- 33
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Ya sizin adınıza çok çok sevindim şükür ki evlilik olmadan çok şeyin farkına varmissiniz. Yüzüğü verip bankadaki parasını gösterince için eridi resmen
Bazı insanlara susulmaz anında vereceksin hakettiklerini omların kullandığı dil bu çünkü kardeşine sen çok akıllısın ya benim kartımdan alınan nasıl sizin oluyor parası benden çıktı kaç kuruşluk katkın var da istiyorsun geri iade edip yağlarını mı aldıracaksın yazarım
Cok sagolun. Ayrildim ama kurtulamiyorum,hadlerini bildirdikten sonra bu defteri tamamen kapatacagim.
Bunlara hadlerini bildirmeden ben artik huzurlu olamayacagim.
Cok tesekkur ederim.
Çok bilmiyorum ama belli ki sindiremedikce cirkinlesiyorlar. Şimdi siz bir şey yapmanız da sonu gelmeyecek. İyice zivanadan çıkıp cirkinlesecekler. 5 yasinda şımarık çocuk gibi davranan kardeşiyle birlikte bı ömür gudubetliklerine gudubetlik katsinlar. İnşallah karşınıza hep iyi insanlar çıkar.
Adam tam bir manipületör. Akıllı birisin ki farkına varmışsın sonunda.
"Bana ve aileme bulaşmayın daha fazla" de ve bitir bence.
Yoksa aile boyu yazmaya devam edip iyicene sinirinizi hoplatacaklar.
Ayrılmışsınız,hayırlısı olsun.
Dik duruşunuz için sizi tebrik ediyorum.
Bundan sonrası için de mutluluk diliyorum.
Yani baya utanmaz insanlar belli ki. Bunlardan tamamen kurtulana kadar sana bol bol sabır diliyorum.Demez miyim,dedim engelledim.yok durmuyorlar. Teyzesi bir yandan annemi ariyor,kardesi bir yandan bana sacma sapan mesajlar gonderiyor. Babasi babama bir seyler diyor. Yok durmuyorlar. Durmayacaklar. Bulasma diyip engelleyince kurtulamayacaginiz turden insanlara bulasmisim.
Ben ona onun anlayacagi dilden bir sey yapacagim.
Tam kendisine yarasir bir tepki verdi.. Yazdim..
Katılıyorum en iyi cevap sessiz kalmaktır bazen.. Çizgini bozmaBence birsey yapma. Telefonlarina ve mesajlarina da cevap verme. Ailende vermesin. Ama silme mesajlari.
Sen intikam aliyim derken huzurun kacar. Ve boyleleri cok daha fazla intikam alir.
Dusmanin bile akillisini iste. Cunki insan bilir, baskasina zarar verirken kendine de verirsin. Ama Bunlarda akil yok korku yok.
En iyi tepki tepkisizliktir.
Sen tepki vermedikce aziyorlar zaten. Kudursunlar dursunlar bosver. Huzur hakli olmaktan bazen daha onemlidir.
Sadece kurtulduguna sukret.
Ben de cevap vermemenden yanayım konu sahibi çünkü bu minvalde insanlarla iletişim kuramazsın sen durumu ifade etmeye çalıştıkça bel altı vuracaklar çok belli,bence muhattap bulamamak onları daha fazla delirtir.
Bence birsey yapma. Telefonlarina ve mesajlarina da cevap verme. Ailende vermesin. Ama silme mesajlari.
Sen intikam aliyim derken huzurun kacar. Ve boyleleri cok daha fazla intikam alir.
Dusmanin bile akillisini iste. Cunki insan bilir, baskasina zarar verirken kendine de verirsin. Ama Bunlarda akil yok korku yok.
En iyi tepki tepkisizliktir.
Sen tepki vermedikce aziyorlar zaten. Kudursunlar dursunlar bosver. Huzur hakli olmaktan bazen daha onemlidir.
Sadece kurtulduguna sukret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?