Bu kadari da fazla...

Ya sizin adınıza çok çok sevindim şükür ki evlilik olmadan çok şeyin farkına varmissiniz. Yüzüğü verip bankadaki parasını gösterince için eridi resmen

Cok sagolun. Ayrildim ama kurtulamiyorum,hadlerini bildirdikten sonra bu defteri tamamen kapatacagim.
Bunlara hadlerini bildirmeden ben artik huzurlu olamayacagim.
Cok tesekkur ederim.

Yok siz onlari bilmiyorsunuz,cunku siz normalsiniz dolayisiyla karsinizdakini de normal bekliyorsunuz. Ama ben oyle desem, aaaa para mi,beni cok kirdin, benim durumum yoktu ki, estetige de ; ben zaten hayir dedim, sen beni suclamak icin iftiralar atmaya basladin der. Bu mesajlari da saklar,bir gun kullanmak icin. Oyle insanlar.

Ben ona onun anlayacagi dilden bir sey yapacagim.

Cok sagolun. Ayrildim ama kurtulamiyorum,hadlerini bildirdikten sonra bu defteri tamamen kapatacagim.
Bunlara hadlerini bildirmeden ben artik huzurlu olamayacagim.
Cok tesekkur ederim.

Çok bilmiyorum ama belli ki sindiremedikce cirkinlesiyorlar. Şimdi siz bir şey yapmanız da sonu gelmeyecek. İyice zivanadan çıkıp cirkinlesecekler. 5 yasinda şımarık çocuk gibi davranan kardeşiyle birlikte bı ömür gudubetliklerine gudubetlik katsinlar. İnşallah karşınıza hep iyi insanlar çıkar.

Insallah. Cok tesekkur ederim.
Yok bu zaten devaminin gelmemesi adina degil benim artik tahammulumun kalmamasindan. Ben yapacagimi yapayim da sonra dunya yansin umrumda degiller.
Ne guzel dediniz abi kardes sonsuza kadar mutlu mutlu yasasinlar.

Adam tam bir manipületör. Akıllı birisin ki farkına varmışsın sonunda.
"Bana ve aileme bulaşmayın daha fazla" de ve bitir bence.
Yoksa aile boyu yazmaya devam edip iyicene sinirinizi hoplatacaklar.

Demez miyim,dedim engelledim.yok durmuyorlar. Teyzesi bir yandan annemi ariyor,kardesi bir yandan bana sacma sapan mesajlar gonderiyor. Babasi babama bir seyler diyor. Yok durmuyorlar. Durmayacaklar. Bulasma diyip engelleyince kurtulamayacaginiz turden insanlara bulasmisim.

Yani baya utanmaz insanlar belli ki. Bunlardan tamamen kurtulana kadar sana bol bol sabır diliyorum.
Bir aile büyüğü dese şunlara düşün yakamızdan diye, ona da yüzsüzlük yaparlar mı acaba?

Teyze kim oluyor da annenizi arayıp böyle hadsiz bir şekilde konuşmayı kendine hak görüyor? Bu adamın anası yok mu? Bitirmekle çok iyi yaptın. Demek ki evlensen bir sorununuz olsa bütün sülalesi sizi arayıp fırça atacaktı. Telefonunuza kayıt programı indirin, arayan olursa görüşmeyi kaydedin. İleride hakaret, tehdit ettiler diye yalan söyleyebilecek potansiyeldeki insanlar.

Hayırlısı olsun. Sizi tebrik ettim ve imrendim nisanliyken yapamadigimi siz yapmissiniz. Keske zamaninda bende yapsaydim da kurtulsaydim bu illetlerden.

Konu sahibi ayrılıp kurtulmuşsun,çok şükür.Senin adına çok sevindim.

Başta araları okumamıştım.Okudum iyice sinir oldum.Tebrik ederim seni en doğrusu bu.Hiç ağlama değmez.

Bence birsey yapma. Telefonlarina ve mesajlarina da cevap verme. Ailende vermesin. Ama silme mesajlari.

Sen intikam aliyim derken huzurun kacar. Ve boyleleri cok daha fazla intikam alir.
Dusmanin bile akillisini iste. Cunki insan bilir, baskasina zarar verirken kendine de verirsin. Ama Bunlarda akil yok korku yok.
En iyi tepki tepkisizliktir.
Sen tepki vermedikce aziyorlar zaten. Kudursunlar dursunlar bosver. Huzur hakli olmaktan bazen daha onemlidir.
Sadece kurtulduguna sukret.

Katılıyorum en iyi cevap sessiz kalmaktır bazen.. Çizgini bozma

Ben de oyle dusunmustum.ta ki evimize gelene kadar. Teyzesi bugun bize gelmis de evde yoktuk. Muhattap alinmamaktan anlamiyorlar. Kafayi yemisler.

Intikam degil de artik karsisinda sus pus bir scarlet'in olmayacagini gostermek icin.
Hani siz okurken sinir oldunuz ya.
Hah iste suan her sey icimde. Resmen bu haksizligi omur boyu unutamayacagim.
Tepkisiz kaliyoruz ailecek.
Kadin evi basar gibi gelmis,komsumuz soyledi.
Yarin da gelecek.
Sonraki gun de.
Ben hadlerini bildirmezsem ailemi daha cok rahatsiz edecekler.
Cunku sessizlikten,sakinlikten, mantiktan, saygidan anlamiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…