Arkadaslar oyle cirkin seyler oluyor ki.
Sinirden elim ayagim titriyor.
Neyi anlatayim,hangi birini anlatayim, ben neye bulastim.
Once attigim mesaja cevabi anlatayim.
Adam bana ;haklisin bu mesaj olmamis benim haberim yok AMAAAAA ne var oyle dediyse. Yanlis anlamis, durumu bilmeden fevri davranmis. Bunda ne var , ofkeyle agzindan kacmis, ben hic hata yapmaz miymisim, mukemmel olamazmis her sey.
Ben de olgun olsam az, bunu ona yollamazmisim.( Her seyi bana yetistirirken sen olgunlukta nirvanadaydin cunku. )
Ne var diyor ya o cirkin mesaja nolcak ki ofkeyle yazilmismismis. Ben de durumun sartlarini goz onunde bulundurarak empati kurabilirmisim
Bi de su acidan bakmaliymisim aile konusuna!!!
Hep onun ailesi miymis ara bozan, benim annem de ameliyat olunca gecmis olsun denmesini beklemek yerine bi gelip sorsaymis kardesini madem bu kadar onemliyse. BENIM ANNEM AMELIYAT OLMUS, KADINA GECMIS OLSUN DEMEYEN INSANA GIDIP, O HADSIZE, NASILSIN DIYECEKMIS OYLE MI ???
Babama da merhaba demek zorunda miymis, durumu bilmeyenlere kisa ozet, babam kardesini goruyor bi kac kez tanistiklari icin normal olarak merhaba diyor bu kiz burnunu cevirip gidiyor. ( inanin hic bir sebep yok ,oyle ki bahanesi bile yok- hatta size soyleyeyim de gülün,ailemden negatif enerji aldigi icin boyle davranmis, iste sebep ) Babacigim da gormemistir demisti o zaman. Niye ???? "Benim icin"
Ortak hesaptaki para da benim iyiligim icinmis, beni dusunmus.( Pardon ???? Cogunlugu benim olan paradan kendi kiz kardesine estetik yaptirip araba almak benim iyiligim icin mi ?) bu konuda cok kirginmis.
Ben bu iliskiye baskalarini karistirirsam bu evlilik nasil olacakmis ? ( ne evliligi ya,hala evlilik diyor bana. TEK YASLANIRIM, GENE BUNUN YUZUNE BAKMAM) Iki kisi yasayamiyormus iliskisini, beni cok seviyormus. Mutlu olmamak icin hic bir engel yokmus onumuzde. (EN BUYUK ENGEL SENSIN)
Bana dogru yolu gosteriyor mesajla arkadas. Hala bak yolun yol degil,gel diyor.
Hele o kiz kardesiyle teyzesinin yaptiklari. Ya bunlar ne bunlar ne? Ben 26 yasindayim,boyle rezillik gormedim.
Ayrilmanin da adabi , onuru vardir. Ben sessiz kaldikca bunlar durmuyor, hadlerini bildirecegim herkesin tek tek. Beni zivanadan cikardilar.